Victoria Verstappen werkt nu ook voor Red Bull

Auteur: , 40 Reacties

It's a family affair.

Victoria-Verstappen

Wie weet richt Max als hij klaar is met zijn eigen F1-carrière wel een eigen F1-team op, maar voor het zover is begint Red Bull Racing momenteel al steeds meer op Verstappen Racing te lijken. Naast Max verzekerde het team zich eerder al van de diensten van pa Jos, die een rol heeft gekregen als talentscout van de renstal.

Maar Red Bull kan maar niet ophouden met Verstappens vleugels banen geven. Op Instagram gooide Max er vandaag een fotootje uit van zijn zusje, met de op de achtergrond een kartonnen versie van zichzelf. De foto wordt vergezeld door deze tekst:

“Another Verstappen joined the @redbullned family! Good luck little sis and remember… Big brother will be watching you! 😉”

Wat Victoria precies gaat doen bij Red Bull weten we niet, maar waarschijnlijk iets met Social Media. De zus van Max postte voorheen regelmatig video’s op Youtube en houdt Max’ Instagram-pagina bij tijdens raceweekends. Red Bull is al best goed in het uitbuiten van de nieuwerwetse media-kanalen, maar wellicht kan de jonge Victoria als moderne tiener een nieuwe markt voor ze aanboren.

Blijft alleen nog de onvermijdelijke vraag over: wat zou opa Frans allemaal nog kunnen doen voor Red Bull?40 reacties

Opa Frans als bodyguard? *inkoppertje*

Ik vind de meeste teams en vooral F1 zelf erg goed met sociale media overigens.
@quincy: sinds ome Bernie weg is laat het officiële YouTube kanaal ineens veel meer en veel leukere fragmenten zien. Dat pakken ze alvast goed aan!
@quincy: deze uitspraak Slaat nergens op.
@hellocello: Dat komt vast door de Klap van de molen
Het is vooralsnog alleen maar een stage geloof ik.
@Rivanov: begin maar eens met stage 3 op die RB13.
@rijnounsdoor: rekt ! Ik lach/lag helemaal dubbel :)
Nepotisme is het begunstigen van eigen familieleden of vrienden door autoriteiten of door en binnen bedrijven.
@henk_he: welnee joh, hoe kom je daar nou bij… ze is aangenomen vanwege haar kwaliteiten en vaardigheden, net zoals dat Amanda Sotré bij Jos is vanwege zijn karakter en charmante persoonlijkheid..
Opa frans doet de horeca .
Je suis Verstappen!
Red Bull ijsjes maken natuurlijk!
En mama? Kon ook aardig aan het stuur draaien.
De familie Verstappen verbleef gisteren nog in het Conservatorium Hotel in Amsterdam.
@sollie1984: en Max leefde zich in de avond uit in gezelschap van Lil’ Kleine! AB boulevard strikes again!
Misschien kan Victoria een enkel keertje met haar big brother mee naar de sportschool. Ze is wat voluptueus voor haar leeftijd en dat is zonde. Samen trainen versterkt de broer-zus band en slijpt het figuur wat bij. Een typisch gevalletje win-win, lijkt me.
@amghans: Volumineus. Voluptueus is met aantrekkelijke rondingen :-). Dit is wat Duitsers Babyspeck noemen.
@amghans: bij iemand die zichzelf ‘amghans’ noemt, moet ik denken aan een Kim Dotcom achtige fatso met een te lekkere vriendin, die slechts van korte duur bij hem is. Maar dat kan natuurlijk ook aan mij liggen.
@camber24:
Ligt het ook, behalve ‘te lekkere vriendin’ weinig overeenkomsten met die ITert. En dat houden we zo.
@amghans: doe even normaal. Niet iedereen heeft een modellenlijf wat ook niet nodig is.

Een normale meid als dit die toevallig iets bekendheid heeft vanwege haar pa en nu vooral max moet opeens super slank zijn?

Je hebt zelf zeker een godin op de bank zitten thuis ? (Ik geloof er een reet van). En zelf ook een adonis?

Laat dat meisje lekker zijn zoals ze is.
Ik mis toch de reacties a la Dumpert met ‘ik zou d’r doen’ .. ;)
@blo3to3t: ik sla over…
Overigens niet bij Redbull Racing, maar bij Redbull Nederland.
Het is wel een suf kind hoor. Moet je haar vlogs (ja, ook zei al) eens checken. Weinig inspirerend.
@poes: *zij
Ik zou maar uitkijken met het aannemen van al die Verstappens, voor je het weet heb je een fikse vechtpartij in de bedrijfskantine.
Doe eens een beetje normaal
Dat meisje is een jaar of 17
Om dan te zeiken over hoe ze er uit ziet
@supertjeduc: boehoe, meningen mogen niet uitgesproken worden als ze niet politiek correct zijn zeker.
@lekbak: meningen mogen niet verteld worden als een meisje niet voldoet aan het belachelijke voorschrift van de mode-industrie?
Ze houdt ook de max verstappen app bij
Wat een afgunst lees ik hier.
Is toch logisch dat je de mensen om je heen helpt als je het goed hebt, daarnaast is RedBull Nederland best een professioneel bedrijf dus als ze niets zou kunnen zou ze daar niet zitten.
@imarinos: Je bent 17 jaar, reist de hele wereld over, gaat meerdere malen per jaar op vakantie, ontmoet veel bekende sterren, staat regelmatig een race te kijken vanuit de pitbox van Red Bull en je werkt is om dit alles te verwerken in een vlog.
En dan is er een ventje op auto blog, een volgevreten speknek, die jouw iets te dik vind… Tja
@wif1: nou nou, jij bent lekker bezig. Eerst mag iemand zijn mening niet ventileren van jou. Vervolgens noem jij iemand een volgevreten speknek terwijl jij onmogelijk kunt weten hoe die persoon eruit ziet. En dat doe je omdat die zelfde persoon iemand te zwaar noemt op basis van een foto.

De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet.
@lekbak: Ik doe exact hetzelfde wat de persoon doet op wie ik reageer. Ik houdt hem eerder een spiegel voor. En nergens zeg ik dat hij zijn mening niet mag geven, maar dat doe ik dus ook. Waarvan acte.
@wif1: jij doet dat wat jij veroordeelt als een ander het doet. Vind je dat zelf niet ook ontzettend stom? Heb jij nu niet een hekel aan jezelf?
@lekbak: Ik veroordeel niemand in mijn stuk, dus nee. Hooguit geef ik aan waarom dat meisje volledig schijt heeft aan wat de blogger hier te melden heeft.
@lekbak: Dat heet spiegelen of reflectie en is bedoeld om de ‘dader’ hetzelfde als het ‘slachtoffer’ te laten voelen door het rollenpatroon om te draaien. Dat heeft niets met ‘de pot verwijt de ketel’ te maken, want is dit een expliciet zo bedoelde reactie op en niet onafhankelijk van de orginele post …
@wif1: ik begrijp heel jouw reactie niet. Mijn comment is positief bedoeld richting mejuffrouw Verstappen.

Enige kritische punt is dat ik de afgunst hier in de andere comments niet begrijp.

Jij maakt een reactie maar vergeet, mijns inziens, je punt duidelijk te maken.
@imarinos: Was ook niet richting jouw post, meer een aanvulling. Inderdaad is die afgunst hetgeen waar ik me ook aan irriteer. Maar het zal haar niet deren 😀

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).