Waarom is deze Alfa Romeo Giulia ingepakt?

Auteur: , 27 Reacties

Zo te zien niet omdat het de Sportwagon variant betreft.

Er is namelijk geen dakkapel aan de achterkant van de auto te ontwaren en bovendien weten we inmiddels dat die er ook niet gaat komen. Maar waarom zou Alfa Romeo dan wel een op het oog reguliere Giulia inpakken? Het ding is immers alweer een tijdje op de markt, echter voor een facelift is het nog wat vroeg.

We weten dat er op basis van het Giulia-platform in ieder geval nog een coupé variant komt en een grotere sedan die moet fungeren als de opvolger van de 164 en 166. Als Alfa zou testen met de coupé, zouden we dat waarschijnlijk toch wel kunnen zien aan het koetswerk. Motorionline denkt dan ook dat het meer voor de hand ligt dat Alfa hier met een hybride versie van de Giulia aan het testen is.

Tot op heden is er geen sprake van dat Alfa Romeo inderdaad met een hybride variant van de Giulia op de proppen komt. Wél wordt er gespeculeerd dat het eerder aangehaalde nieuwe topmodel, dat baseert op hetzelfde Giorgio-platform als de Giulia, een hybride variant krijgt. Alfa’s moederbedrijf FCA ligt niet bepaald voorop als het gaat om elektrificatie van het modellengamma, maar misschien zien we hier het bewijs dat daar verandering in komt. Dat, of een Italiaan met wat gebrek aan aandacht heeft een pre-productie modelletje op de kop getikt voor weinig.

Bedankt Steven voor de tip!
Image-Credit: Tiny Cars via Facebook27 reacties

Of Alfa heeft helemaal niets nieuws te melden en rijdt daarom maar met zo’n opvallende wrap rond om toch in het nieuws te blijven?
Iemand die zijn auto graag op autoblog voorbij ziet komen?
Om de roestplekken te verbergen?
@yipikaye: 1970 faxte of ze hun grap terug mochten.
@yipikaye: op jouw kalender is het nog 1975?
Waarom een bestaande auto met andere aandrijflijn testen in camo terwijl je onopvallender bent zonder.
via Android app
@jeppie: zodat ze op AB komen.
Dit is de facelift die ze over 5 jaar gaan presenteren…
@pier: oh, die eigenlijk over een jaar al zou moeten komen?
Nu al de beste.. want alfa
Het is alweer dik twee jaar geleden dat Alfa deze auto voor het eerst liet zien (juni 2015), dus logischerwijs zouden ze inmiddels met de facelift bezig moeten zijn.
“Project car”
Waa laatst toch ook een Stelvio “beplakt” gespot bij Ferrari in de buurt?
Is dit niet een oude test auto ?
@neo1: natuurlijk is dit een oude test auto. Wordt nog gebruikt om iets te testen (updates). Camouflage verwijderen is geen goed idee om dat wat daar onder zit niet op productie niveau is.
Wellicht is het stiekem een Alfa 159 Autoblog editie?
Dit is echt wel de sportwagon!! Camo doet goed zijn werk.
Als het een hybride is zou dit op de auto moeten staan, ivm blussen bij brand voor de brandweer…! “hybrid testing vehicle”
@kalslasie: Het is de VS niet, die Italianen boeit dat vast weinig, die zijn wel wat brandende auto’s gewend.
Hij kreeg het een beetje koud?
Zo valt hij toch alleen maar meer op? Is het niet een oude waar ze de stickers zijn vergeten af te halen?
Slechtste werk ooit van jd?
Alfa kan wel inpakken… :-)
350 pk variant ?
Lang verhaal. Vorig jaar heeft deze specifieke auto in NL gereden on the testen voor een subcontractor van FCA. Toendertijd zaten er vele voorserie en proto-onderdelen op. Inmiddels is deze auto door ons weer ingeleverd in Italie en is mij het gebruik onbekend. Ik denk dat dit een oudere foto is.
Dit is de Megafoglio met 1600pk om te concurreren met de Chiron.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).