Video: 50 Cent draait dikke donuts in C63 Coupé

Auteur: , 32 Reacties

Or does he...

C63 AMG Coupe donut

Zomaar een filmpje van het internet. We kennen Fifty als echte autoconnaisseur, hoewel we de beste man nooit in zijn wagens zien rijden: hij poseert er alleen maar mee, bij voorkeur met een bak geld in de kofferruimte. Of hij rijdt ze aan poeier, dat gebeurt ook.

De volgende video toont meneer Cent die de achterwielen van een witte Mercedes-Benz C63 AMG Coupé BS op een portie donuts trakteert. Herstel: het toont de donuts die worden gemaakt, waarna we een hevig opgewonden Curtis Jackson apetrots naast de auto zien kirren met de gebruikelijke rappers-borstklopperij. ‘Tokyo Drift‘ horen we hem nog net roepen. Wie legt hem het verschil tussen een drift en een donut even uit? VIDEO!!

TOKYO DRIFT!32 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Hahah, hij doet het anders wel degelijk hoor.
Mooie Black Series trouwens!
@jorisk: Het is toch een 507?
@Stan van der Nat: Nee ik geloof dat je gelijk hebt..
@jorisk:
@Stan van der Nat: ja hij heeft nogal flinke wielkasten, die bumper lijkt ook nogal op een Black, de 507 Edition heeft namelijk nog LED’jes in de bumper, de Black niet! :)
Nu nog even aan zijn muziek sleutelen
@koektrommel: Nou ja blijk baar goed genoeg hij heeft er toch een leuk zakcentje aan over gehouden en zijn verdiende drugsgeld kan die ook zo lekker aan champagne en dergelijke uitgeven…
Offtopic: als ik mijn telefoon (android) draai van portret naar landscape mode, opent er een internetbrowser naar autoblog. Iets mis met de nieuwe app of ben ik de enige.
@pomfriet: bij mij opent het startscherm weer… app is slecht dat ik hem maar niet meer gebruik.
-=app-gerelateerde zaken graag in dit topic=-
@pomfriet: nope zelfde verhaal, dan gaat het automatisch naar autojunk.nl en dan via de internetbrowser kijk ik het.
@r32turbo @fernie @pomfriet: Kunnen jullie je bevindingen eens mailen, op deze manier kunnen we naar de beste oplossing zoeken. Wat ook een optie is, is om in het betreffende topic je commentaar te zetten.
@sir_smokalot: ik weet niet wie jullie app maakt maar ik kan het bedrijf Oberon adviseren. Zit ik Amsterdam. Die leveren topwerk :-)
@sir_smokalot: De browser op een fatsoenlijk scherm werkt prima, nog niet geprobeerd op een klein scherm (5″<). De app op mijn HTC Android is traag met het laden van het startscherm, de opbouw van tekst loopt vaak niet lekker; vaak is het rechterdeel van het scherm lager tov de linker (loopt een duidelijke lijn over het midden). Als ik van portrait naar landscape draai vanuit een artikel laad de app opnieuw en ben ik weer terug in het start scherm (erg irritant).

Waar is de app threat? Snap dat jullie niet een eindeloos budget hebben maar denk dat er genoeg op Autoblog zijn met tijd teveel (kids/studenten) die best graag een beta versie hadden willen testen. Nu lijkt het erop dat de beta versie als officiele update beschikbaar is.

Heb iOS versie nog niet geupdate en ga ik ook niet aan beginnen nu, wacht wel ff :).
@sir_smokalot: Als iemand die zelf in de apps werkt zou ik zeggen dat het makkelijker is iets meer Q&A te doen, scheelt je veel gezeik. Mocht je een ander bedrijf zoeken op de app te doen dan …. ;)
-=app-gerelateerde zaken graag in dit topic=-
-=app-gerelateerde zaken graag in dit topic=-
Nu nog een filmpje waarin hij hem met 200 km/h tegen een boom parkeert..
@crackdavid: Nu ik je nickname zie begrijp ik die zinloze reactie.
Hij is lekker op dreef, op instagram post hij filmpjes waarin hij donuts draait in een SLS.
@rikus: It smells naar Mercedes PR
Tja het blijft een pauper met zijn k*t muziek, het blijft bizar dat je op deze manier zoveel geld kunt verdienen.
@bofkont: hij is in tegenstelling tot jou wel een echte bofkont.. En zijn muziek tja er zitten wel goede tussen hoor
@avantplus: Tja dat mag jij absoluut vinden, door jochies als jullie wordt het allemaal mogelijk gemaakt ;)
@bofkont:
Doe niet zo verbitterd Blijkbaar delen meer mensen mijn mening dan de jouwe. Want de zangeres zonder naam houdt niet iedereen van. Excuses daarvoor


Daarnaast zie ik haar ook geen donuts maken met een c63. Dus laat deze rapper slash zakenman ook even genieten op een lege parkeerplaats met pak em beet 500 pk.

Veel plezier morgen ochtend om half 7 in de file met je megane 1.5 dci leasebak!!
@avantplus: Hmm check mijn profiel, geen Renault ;)
En morgen heeft deze jongen mooi een vrije dag.
@bofkont: Er staat niet eens een kenteken op je profiel, alleen een BMW avatar..
@Davidov: klik eens op mijn naam ;)
@bofkont: Ik zie nog steeds niks, wat zou ik moeten zien dan? :|
@bofkont: het is niet alleen door muziek maar meneer heeft ook in films gespeeld (daar kreeg hij al sowieso veel geld voor maar hij heeft een bonus gekregen omdat hij zijn spieren liet “wegpompen”),,vitamine water (waar hij ongeveer de helft (of meer) van al zn geld heeft verdient), sms audio kop telefoon (street/sleek by 50). Meer kan ik zo 1 2 3 niet opnoemen. Stelletje haters bij elkaar, die Nederlanders. Bah..
@st3fan: Tja een criminele rapper verafgoden gaat erbij mij niet in, die leeftijd zit ik ook niet meer in.
Klinkt wel top!

(de Merc)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).