Video: zie hoe Autoblog-lezers WINNEN!

Branded content, 7 Reacties

Casper ging met een tweetal AB-lezers het circuit op.

WIN

Deze twee lezers waren verkozen uit de Suzuki Swift quiz en hebben aangetoond dat ze kennis van zaken hebben. De volgende uitdaging was om met onze @casperh mee te doen aan de Suzuki Swift Redactie Race. Het weapon of choice is de Suzuki Swift Sport (rijtest), die met zijn lichte gewicht een hot hatch is zoals je ze helaas nog maar zelden ziet. Tijdens de Redactie Race moesten we het opnemen tegen de teams van een aantal andere (veruit inferieure) redacties. Hoe deze competitie is verlopen kun je checken in de onderstaande video:7 reacties

Eens ff goed in de gaten houden of die andere kwaliteitspublicaties het laatste stukje eruit knippen #campione
En welke lezers zijn dit dan? Sowieso weleens benieuwd wie of wat voor figuren hier achter de @ schuilnamen zitten.. digitale poppenkast.
@roberto: Daarom keer een AB-meet zoals een paar jaar terug. Maar dan niet weer in Boxtel maar wat meer in het midden van het land.
@viezefreddyw:
Goed plan. Er is ergens in de omgeving van Amersfoort o.i.d. vast wel een geschikte locatie.
@roberto: ik heb meegedaan aan de quiz en uiteindelijk mocht ik meedingen naar deelname. Helaas niet ingeloot (of ik ben te oud en behoor niet tot de doelgroep van de Swift). Geen poppenkast voor mijn gevoel.
Feli’s heren, fijne prestatie.

p.s. : bekend terrein, daar recent aan een evenement van een belendende site meegedaan.
Was leuk geweest als onze ex sir_smokalot was meegekomen!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).