Porsche 918 Spyder: ook begeerlijk in het geel

Auteur: , 19 Reacties

Ondergetekende liet zijn droom-918 al eens in het geel uit de configurator rollen, en kennelijk vindt Porsche dit zelf ook wel een kekke kleur want ze hebben een nieuw setje persplaten in die tint de deur uit gedaan.

Porsche 918 SPyder geel

Over de 918 hoeven we niet veel meer te zeggen: hij is hybride, hij is duur, haalt nette waarden, en in tegenstelling tot bepaalde andere snoevers heeft Porsche wel gewoon een harde Nurburgringtijd neergezet en gefilmd, in plaats van met een zwalkende PR-strategie constant om de hete brij heen te draaien. Dat eerste deel is trouwens wel eens anders geweest, maar het zij ze vergeven.

De gele 918 uit verschillende hoeken is aan het grijze exemplaar in de gallery toegevoegd, en dan hebben we natuurljk ook nog het Weissach Package.. Welke van de drie varianten zou jouw voorkeur hebben? Ik denk dat ik wel weet wat er in Fijnaart gekozen zou worden…

Met dank aan Orichy voor de tip!
19 reacties

Vlageel staat wel porno!
Kan niet echt kiezen tussen het gele exemplaar of het weissach pakket. Ze zijn beide zo mooi!
@toyotafortuner: Misschien moet je het even vragen aan je bankrekening. Die geeft je het antwoord vast wel.
@berlinetta: hahaha, wou het net zeggen.
@berlinetta:

ik gok dat die rood zegt
@toyotafortuner: Nou ik weet het wel hoor, doe mij die gele maar, mag jij de Weissach hebben :)
@toyotafortuner: Als ik de configurator moet geloven kun je ook een Weissach package nemen zonder die stickers en met het gele kleurtje
Kleur maakt mij niet uit, smijt maar af op mijn oprit.
Als ik Porsche was had ik deze ook nog effe de Ring rond gestuurd. Misschien is ie wel sneller met deze kleur. Kan je daarna weer 280.000 persberichten de deur uitdoen. Ding is zo vaak geplugd/geteased/updated, ik had als klant m’n auto wel is willen hebben. Ipv kleurtjes, stickertjes en pakketjes.
Ik wil een rooie, want Paul Walker is in een rode Carrera GT verongelukt en dat was toch de geestelijke voorvader van dit apparaat!!!1!

Ff serieus: dat geel is knetterharde porneau op dit ding! Echt incognito was het toch allemaal al niet…
Die P1 is wel verdomd lekker. De 918 heeft naar mijn mening tegen zich werken dat de P1 en LaFerrari ook net zijn uitgekomen en dat het design al veel langer bekend was waardoor het een beetje anoniem oogt ten opzichte van die andere twee. Maar goed, das mijn mening.
Wanneer ik de foto van de achterkant zie heb ik niet iets van wauw. Persoonlijk valt hij mij tegen. Er zijn wel auto’s die veel mooier zijn kwa vormgeving. Ik vond de GT toen der tijd ook niet geweldig. Nieuwe 911 vind ik wel fantastisch!!
Ook de foto van de zijkant ( gele versie) vind ik het lijnenspel niet smooth genoeg. Wanneer je dat met andere hyper cars vergelijkt zijn die veel meer smooth met de rest van de auto. Bij de GT vond ik dat net zo. De Laferrari vind ik iets mooier, maar ook daarbij vind ik dat er mooiere auto’s zijn kwa vormgeving.
Ik heb een keer een gele gt op de ring gezien. Was ook niet vervelend. Maar dit is ook echt een geile bak zeg. Keuze tussen de p1 en deze is wel lastig.
De meerprijs voor het zilver van de foto (volgens Porsche een Sonderfarbe) is in Duitsland maar 47500 euro. Wie weet wat het geel kost.
Vind de lime remklauwen onwijs lelijk en vooral icm de gele kleur van de auto!
Nou ik ben er uit. De gele is het mooist. Wat een pr0n zeg, de gele 918!
Hij rijdt hier in Weissach al sinds de vorserie in die kleur rond, aparte kleur maar die in Saphire Blauw is wat mij betreft nog zelf een tikkeltje meer prono.
Maak die remklauwen aub zwart, of desnoods rood. Maar dit is echt geen gezicht!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).