Vies: Mulsanne rolt op matzwarte 22″ ADV.1 sportschoenen

Auteur: , 15 Reacties

Perfect voor in een muziekvideo van een West Coast rappert. Of gewoon voor de zakenman met z'n Air Max. Met deze Bentley Mulsanne op ADV.1 sloffen kan het allemaal.

Een statige Mulsanne rolt je in alle comfort naar het lokale casino, het vliegveld, of een afspraak. Met 512 pk en een koppel van 1000+ Nm komt de ruim 2600 kilo wegende slee wel vooruit. Mocht dit niet genoeg zijn is er nog de Mulsanne Speed. 537 pk, 1100 Nm, en een top van 305 km/u. Wat er nog over blijft van de term comfort na het monteren van het 22-inch ADV.1 setje? Joost mag het weten.

Wie wat meer de tijd neemt om naar de pica’s te kijken komt tot de conclusie dat de velgenpartij op het randje is. Het kan erger. Maar het kan ook statiger. Ach, waar hebben we het ook over. Check de pimpmobiel met dito schoenen in de gallery hieronder.15 reacties

Vind het best nog geslaagd uit zien.
Het is niet dat het keihard misstaat, maar persoonlijk zou ik dit nooit doen. Neemt toch wel wat klasse weg..
Ik ben helemaal geen fan van after market velgen op auto’s als deze, maar hier kan het best eigenlijk. Ook de kleur staat ‘m wel goed.
Velgen een maatje kleiner en het is helemaal goed.
De velg is mooi ..zou alleen geen zwart nemen

Staat ‘m goed! Wielen zijn stiekem mooier dan de auto zelf.
Lelijk. Ik heb sowieso die befaamde en hier op autoblog constant aangehaalde ADV.1 wielen nog nooit in een geslaagde combinatie gezien.
Ben geen Bentley expert… velgen vind ik erg okay trouwens, maar wat is er mis met de voorbumper? Of hoort die zo te zijn???
@magnumsing: dat hoort zo, ik vind het ook niet heel fraai..
Doet me denken aan een Chrysler 300C
Het is een beetje te groot om sjiek te zijn. Maar echt lelijk is het zeker niet. Eigenlijk best wel mooi.
Net van die Jap tuning wielen. Het zou leuk staan onder een GT-R maar onder zo’n wagen mogen lekkere dikke glimmerts zitten van mij.
De combinatie is mijn inziens niet erg geslaagd. Op zo’n statige auto als deze monteer je niet dit soort wielen, vind ik. Zonde. Gewoon de standaard gepolijste velgen, staat veel beter.

Maar het wiel an sich vind ik niet lelijk (@jrmpower24: primeur, ik vind een ADV.1 velg mooi ;-)).

Maar deze velgen in 20″ op een F-Type? Donkergrijze lak, rood leer en dan deze zwarte wielen eronder: denk dat dat wel mooi staat!
@gtwillem: fijn, die suggestie voor die F-type… bBn zojuist opgepakt omdat ik in het openbaar met mijn jongeheer bezig was…
20 of 21″ is mooier. Verder niks te klagen
Heel dik!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).