Vijf redenen waarom je er in de Opel Corsa warmpjes bijzit

Branded content, 34 Reacties

En niet omdat het een dure auto is, en je dus toch al beschikt over een villa.

Als je in de markt bent voor een auto uit de wat kleinere klasse, heb je niet zoveel te willen wat betreft luxe en toebehoren. Vaak zit je vastgenageld aan een een optiepakket waarvan je nou niet echt smelt van geluk. Dat hoeft echter niet langer zo te zijn. We kennen allemaal de tv commercial van de rijk uitgeruste Astra, waar je een omhooggevallen zakenman in een langgerekte luxesedan flink mee laat zweten.

Opties die we voorheen enkel op auto’s uit een hogere klasse zagen, brengt Opel naar het grote publiek. En dat is precies wat ze met de Corsa ook hebben gedaan. Die vijf redenen vraag je? Simpel. Je rug en handen laat je rustig opwarmen met de de stoel- en stuurwielverwarming. Zelfs ijs verdwijnt als sneeuw voor de zon, want behalve de achterruit zijn ook de voorruit en de buitenspiegels voorzien van een verwarming. Leg dat maar eens uit aan de overbuurman in zijn dikke SUV van een miljoen keer de prijs van de Corsa. Meer weten? Klik HIER!34 reacties

Ja .. Nu nog vorst ..
@lincoln:
Vorst moet je helemaal niet willen joh. Krijg je alleen maar vermoeiende discussies van op Autoblog, over winterbanden enzo…
-edit: tag staat erbij-
Hee @whoppie, kijk eens bij de trefwoorden!
Eén reden waarom ik in mijn E 350 er warmpjes bij zit: omdat het geen Opel Corsa is.
@mercedesclk350:Eerder omdat je minder bijtelling betaald denk ik.
@fmgarcia: *relatief minder
@fmgarcia: Ik rijd privé ;)
Dure auto heeft de buurman. Neemt niet weg dat verwarmd stuur me wel prettig lijkt en een verwarmde voorruit zou eigenlijk verplicht moeten zijn.
@trustmeiamanengineer: Ik heb beiden en het is heerlijk, en je moet stoelverwarming ook willen…Niks zo lekker als een zweet reet ;)
@trustmeiamanengineer: Voorruit verwarming is voor mij een reden om even verder te kijken. Die paar keer in het jaar dat ik moet krabben (auto staat in de luwte van het huis), heb ik een stuk liever dan die nare draadjes in beeld…
Ik vind nog steeds dat kleinere autos altijd meer rij geluid hebben en minder stabiel zijn op de snelweg, dat is ook veel comfort waard. Wat ook fijn is, is als je met 140 je rechtervoet intrapt, er daadwerkelijk acceleratie plaatsvind.
En hoe krijg ik m’n vrouw en vijf kinders erin…? ;)
@potver7: Potver, 7?
En als je er al warm bij zit heb je ook nog eens het geluk dat je niet met een Corsa moet rijden.
Wat een raar onaantrekkelijk snuitje heeft dit ding ..
Kan in alles wel een dier ontdekken maar gaat me hier niet bij lukken ..
Een sprinkhaan zonder pootjes misschien ..

Wie helpt me ??
Leuk autootje maar mijn BMW E61 van 2005 had al stuurverwarming, standkachel, verwarmde stoelen voor en achter en adaptive cruise control. Lekker innovatief….11 jaar later👍
@730ld: ze zeggen ook niet dat het innovatief is sukkel. Het gaat erom dat ze het brengen naar de lagere prijsklasse zodat iedereen er van kan genieten. Maar ja als je gewoon goed leest had ik dit niet hoeven zeggen.
@730ld: Dus geen voorruitverwarming? Heeft deze Opel wel. En een Focus uit 1998 ook ;-)
@730ld: Mijn Opel Corsa uit 2006 heeft ook stoel en stuurverwarming dus waarom nu stoer doen begrijp ik ook niet helemaal..
@730ld: Man man man man.
Maar ja, het blijft een Opel he. Zelfde als een drol versieren met 4 karaats diamanten en goud….het blijft een drol. (sorry, kon het niet laten)
Na de Ascona en de Manta is ’t misgegaan.. Kortom opel zuigt!
@mars: omdat..?
@keeper1: ik denk achterwiel aandrijving. Meneer rijd ook een echte smart met achterwiel aandrijving.
Vroeger(15-20jr geleden) had je nog leuke uitvoeringen op kleine stadsautootjes, zoals de twingo initiale en de ford ka frans molenaar. Lederen bekleding in zulke kleine autootjes zie je niet vaak. Of een ypsilon die voor 2000 al met navi te krijgen was. Geniaal.
Vooruit verwarming is wel serieus geniaal. Ik snap dan ook niet waarom dit niet standaard is, en achteruit verwarming wel. Het zal wel aan mij liggen.
@dutchdriftking: vooruit, achteruit… voorruit 😊
@bartteeuwen: oh, en achterruit 😆
Al jaren verkrijgbaar op die andere kleine: Ford Fiësta!
Trouwens net of ik een reclame lees?!
@rykkie: Doe je ook.
Sommige opels kan ik best waarderen, maar de meeste chauffeurs van een opel totaal niet.
Staat wel hoog op de poten, of de wielen zijn te groot.. Gekke verhoudingen in ieder geval.
Mijn manta heeft niet eens bedieningsknopjes… laat staan vooruit verwarming lol

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).