Vilner doet zijn ding in een 700 pk sterke Audi RS6

Auteur: , 9 Reacties

Vilner legt zich doorgaans toe op het interieur van exclusieve automobielen, maar voor de RS6 werd wederom een uitzondering gemaakt. Iemand interesse in een RS6 met 140 extra pk's?

Het binnenste van de Duitse powerstation wordt door de Bulgaren voorzien van een dakhemel in zwart nubuckleer, doorgetrokken tot in de zonnekleppen en binnenspiegel. Voor de vrolijke noot werden de gordels in het blauw gestoken. Verder heeft Vilner al het zichtbare kunststof bedekt in een zwart laagje rubber. Het witte leer op de sportzetels en achterbank is verder origineel gebleven.

Een karige upgrade, wellicht dat ze om die reden nog wat onder de motorkap hebben aangepast. Daar monteert Vilner een performance kit van RaceChip Germany, waarmee het vermogen van de 4.0 V8 van 560 naar 700 pk klimt. Het koppel stijgt van 700 Nm naar een aangename – en schakelluie – 889Nm.

Verder niets dan lof voor het origineel laten van het uiterlijk, Vilner.9 reacties

Wauw doe mij die maar. Op de blauwe gordels na.
Interieur ziet er goed uit, beetje besmettelijk maar dat is natuurlijk praktisch geneuzel.
De verpakking doet mij dan weer niets..
Niet echt een gezellig interier zo…
Die stoelen zou je zo in een gemiddelde tandartspraktijk kunnen zetten.
Geef mij deze maar maar dan met een beige interieur zonder blauwe gordels aub
via Android app
Die gordels vind ik wel leuk eigenlijk, sowieso is een opgechipte RS6 een auto die ik graag nog eens zou willen bezitten. Een zeer groot deel van de bevolking kan ‘m niet onderscheiden van een A6 2.0 TDI en een zeer groot deel van de sportwagens op deze aardkloot wordt compleet zoekgereden. Lijkt mij echt het einde.
Doe mij maar een zwarte met rode accenten. Ik vind helemaal mooi.
Op zich niet onaardig, maar ik zie de toegevoegde waarde niet echt. Die S8 Talledega was echt een bijzonder apparaat: subtiel aangedikt, zo zou Audi een RS8 maken. Maar dit is niet echt mijn ding.

Die mij maar een A6 BiTDi Avant quattro met alle opties.
mab via Android app
@gtwillem: doe er maar 2, ik wil ook een A zesje

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).