Voel je Sebastian Vettel met je eigen Formule 1-auto

Auteur: , 15 Reacties

En geen laffe Minardi ofzo, maar een scharlaken rode uit Maranello!

Waar een ochtendje struinen op Markplaats al niet goed voor is. Naast stoelen, tafels, opblaasbadjes en huisdierbenodigdheden is er ook een leuke rubriek met auto’s. En natuurlijk kijk je dan even of er niks van Ferrari tussenstaat en jawel, dat staat er! Een Formule 1-auto voor maar 3750 Italiaanse euri’s. Dat kan toch niet waar zijn?

Tja, helaas zit er een addertje onder het gras. Of liever gezegd, een enorme anaconda. De F1-wagen waar het hier om gaat is een replica. En niet de replica die je misschien hoopte. Het is een kinderversie, maar wel rijdend en met 110 cc waarschijnlijk snel genoeg voor je kleine neefje.

Even resumeren. Er zit dus een blokje in met 110 cc, hij start elektrisch en heeft twee versnellingen vooruit en eentje achteruit. Altijd handig als je kleine neefje de racegenen van Pastor Maldonado heeft ofzo en hem nog weleens in de bosjes wil parkeren. Niet geheel onbelangrijk, hij staat STRAK IN DE LAK. (In de advertentie staat dat ook met hoofdletters, dus ik dacht, dat doe ik hier ook even.)

Goed, heb je nog wat knaken liggen, heb je een zoon/dochter/neef/nicht of ben je zelf niet al te groot van stuk, sla dan je slag. Helaas heb ik niks van bovenstaande en pas ik er met mijn 2 meter 34 en 300 kilo ook niet in, anders had ik het wel geweten.15 reacties

Wel geinig gedaan
Als de verkoper er nu een red bull van maakt stijgt de prijs weer naar 4000
Dit is gewoon ontzettend gaaf! Ideale manier om van je kind een autofreak te maken in de hoop dat ze het oppakken.
Die achtervleugel schreeuwt om een Marlboro-sticker.
@berlinetta: MARLBOOOROOOOOOOO
Lijkt me leuk om toekomstige Verstappentjes warm te krijgen voor F1.
Idd voor mijn neefje, leuk
Dat is nog even wat anders dan het krakkemikkerige mini-autootje dat nog het meest leek op een roestige lelijke eend zonder dak dat mijn vader vroeger bij het oud ijzer vandaan had getoverd.

Helaas kwam de ons beloofde benzinemotor er nooit in, maar gelukkig kon mijn broertje best goed duwen en kon ik heel goed autogeluiden imiteren… Én er zat toch maar mooi een rechterbuitenspiegel van een Volkswagen op, in die tijd een uiterst zeldzaam en uniek hebbedingetje.

Toch had ik maar wat graag dit ding gehad als kind, dan maar geen rechterbuitenspiegel.
Das een flinke vent, die @nicolasr ;-)

Geinig ding wel, lijkt me geweldig om te krijgen als klein kind, vraag me alleen af hoe hard het gaat want het weegt natuurlijk allemaal niks. Daarnaast, waar kan een kind er mee rijden?
Leuk ding maar ik heb geen hennepkwekerij en dus ook geen zwart geld in overvloed
Wel gaaf gedaan, maar neem dan een (race)kart als basis 🏎💨💨
Ik vraag me sowieso af waar een vent van 2 meter 34 en 300 kilo zich in verplaatst
Dikke lol op de kartbaan! Fatsoenlijke bandjes en wat tunen, dan moet je het wel bij kunnen houden. In stijl
Weer ns wat anders dan zo’n elektro geval.
Daar pas ik vast nog wel in
Leuk speelgoed maar heb geen kinderen en veel teveel neefjes.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).