Volvo maakt prijzen gefacelifte V40 bekend

Auteur: , 8 Reacties

De Volvo-importeur heeft de prijzen bekend gemaakt van de onlangs gefacelifte V40.

Het feest dat Volvo V40 rijden heet begint bij 25.995 Euro. Daarvoor staat de V40 T2 Nordic voor je deur met 122 pk. Dieselaars moeten rekenen op minimaal 26.195 Euro en krijgen daarvoor een V40 D2 Nordic diesel met 120 pk. Standaard beschikt de V40 in Nordic uitvoering over onder andere lichtmetalen velgen, automatische airconditioning, een lederen stuurwiel en Volvo’s City Safety systeem, wat zelfstandig een aanrijding kan voorkomen.

Wil je meer power kan dat natuurlijk ook, tegen een gepaste vergoeding. Voor benzinerijders staan er naast de T2 ook nog een T3, T4 en T5 op het menu met respectievelijk 152, 190 en 245 pk. In het geval van de diesels kan je naast de D2 ook opteren voor de D3 met 150 pk en de D4 met 190 pk.

Bijtelling
Alle benzinevarianten van de V40 vallen tegenwoordig in het 25%-tarief. Alle diesel uitvoeringen daarentegen vallen in de 21% bijtellingcategorie. Uitgaande van 40,4% inkomstenbelasting, is de V40 te rijden met een netto bijtelling vanaf 185 euro per maand.8 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
En is ie nu duurder of goedkoper geworden na de facelift?
@steef2: iig niet mooier en zeker niet praktischer
@emporionelis: het schijnt dat de importeur speciaal voor jou het gebloemde boodschappenmandje op de optielijst heeft laten zetten.
@steef2: goedkoper standaard nordic nu. Was eerst kinect en die was vrij karig en iets duurder
Ik vind m’ er niet beter op geworden…
Waar ligt t omslag punt benzine / diesel nu ergens? In de markt zijnde voor een D4 of een T3/4. Inruil ongeveer wisselgeld (2 rood misschien), dus kale Nordic (airco, elektrische raampjes en cruisecontrol is mij goed zat), wel mèt trekhaak en spatlappen rondom graag ;-)
En als ik een schuifdak wil of kan dat nog steeds niet? Alleen een pano dakje dat niet open kan net als de peugeot

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).