Volvo Private Lease: V40 Nordic al vanaf € 349 per maand

Branded content, 41 Reacties

Een Volvo privé leasen? Ja dat kan, en is nu extra aantrekkelijk.

Volvo Private Lease is een zorgeloze en financieel zeer aantrekkelijke optie, want daarmee rijd je al voor slechts 349 euro per maand in een Volvo V40 T2 Nordic (48 maanden, 10.000 km/jaar). Een bescheiden bedrag voor een premium auto met een complete uitrusting. Denk aan lichtmetalen wielen, high performance Audio, het connectiviteits- en navigatiesysteem Volvo Sensus (7-inch screen) en het geavanceerde veiligheidssysteem City Safety, dat automatisch een noodstop kan uitvoeren bij snelheden tot 50 km/uur.

Een groot bedrag ineens uitgeven (of lenen) voor de aankoop van een nieuwe premium auto is niet nodig en de vaste kosten van verzekering, wegenbelasting en onderhoud zijn bij de leaseprijs inbegrepen. Bovendien is Volvo Private Lease bijzonder flexibel, want je kunt zelf de looptijd van het leasecontract bepalen. Oh, en Volvo Private Lease heeft ook het Keurmerk Private Lease ontvangen, je weet dus zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan. Meer weten? Check volvocars.nl.41 reacties

A.u.b. niet nog meer V40’s op de weg. NL is verzadigd met Volvo’s.
@berlinetta: En al helemaal geen T2’s. T4 en T5 kan ik nog mee leven…
@e1000bmw523i: liever modellen tot bouwjaar 2015. Dan zit er ook nog eens een mooie 5pitter tussen
@e1000bmw523i: wat ligt er in qua pk’s?
@wildbeest: de private lease modellen heb je alleen als T2 nordic(+) met 122pk of T3 ocean met 153pk…
@berlinetta: Beter dan die Golfjes of Ibiza’s/Leons :/
Vind de V40 er in ieder geval nog chique uit zien.
@ardonjr: Dat is waar. Vind het ook een fraaie auto. Maar er rijden er zoveel van rond en het zijn ook nog heel vaak van die types die je bumperklevend van de weg af duwen en dan ook nog eens vies naar je kijken waarom je het uberhaupt in je hoofd haalt om hen in de weg te rijden.
Waarom is de Volvo XC90 Autoblog Auto van het Jaar geworden?
@purepet9229: haha, die hebben jullie gekozen!
@autoblogger: Ik stemde Skoda Superb.
@purepet9229: Haha, Porsche Cayman GT4, excuus, waarom stond er trouwens een Passat GTE in?
waarom staat deze niet aangegeven als advertorial ?

Ps: 2 advertorials op de homepage? echt ?
@tborre: Trefwoorden.
@viezefreddyw: trefwoorden onderaan het artikel , die je dus pas ziet als je op het einde bent zijn onvoldoende. De regels van journalistiek bevatten duidelijk regels ivm advertorials. Deze dienen duidelijk te verschillen van gewone artikel en het moet voor de lezer onmiddellijk en ondubbelzinnig duidelijk zijn dat het een advertorial of advertentie is.
Daarom is de advertorial van renault geel , met het woord advertorial duidelijk in de titel.

Is trouwens het eerst dat ik dit zie op autoblog, daarom ook dat ik reageerde, leek me vergetelheid.
@tborre: ben trouwens niet tegen advertorials, autoblog moet ook leven en zonder geld/sponsering is er geen optie om leuke dingen te doen. Maar de regels van journalistiek zijn er niet voor niets.
@tborre: regels van de journalistiek!? Welke dan?? Autoweek bijvoorbeeld is één en al reclame, daar worden tegen betaling alle persberichten van fabrikanten klakkeloos overgenomen als ‘nieuws’..
@tborre: Eén blik op de titel is toch voldoende om te weten dat het hier om een advertorial gaat?
Tja, of je koopt gewoon een fijne tweedehans auto die je wel echt leuk vind. En als het dan toch een Volvo moet zijn, een fijne V50 met dikke 5 pitter.
@dutchdriftking: S40 ook goed? :) Ik kan iedereen een Volvo met 5-pitter aanraden! :D
Please no!
OOohhhhh, “een premium auto met een complete uitrusting”.

en het kan niet op. Deze is zo premium, dat ze het 2x keer zeggen in de tekst.

OOoohhhh.. Deze wil ik.


Geen idee wie de advertentie heeft geschreven, maar als je het op autoblog plaatst, moet je toch doorhebben dat men hekel heeft aan het woord ‘premium’.
Probeer op AB geen dingen te verkopen door ze beter te maken wat ze zijn.
Som gewoon eerlijk op wat de aanbieding is. Doe er een makkelijke reken som bij en laat eerlijk zien wat de hidden-costs zijn.
@gregorius: heb het zelf geschreven omdat jullie zo aanslaan op dat woord;)
@autoblogger: Missie geslaagd dus ;)
Natuurlijk hebben jullie gelijk, dat dit gewoon reclame is….

Maarrrrrr: uiteraard hou ik zelf ook veel meer van dikke auto’s, 5-cilinders etc…., maar ook ik moet eerlijk zijn: als we het zelf moeten betalen…??? Ik kan echt geen 6 of 700 euro per maand missen. DUS heb je voor 349 euro toch een leuke auto, meer dan een VW Polo in ieder geval… Ja toch, niet dan ?
@lautje23: Dan kun je wel maar 10k per jaar rijden. Is niet erg veel. Ik rij ongeveer 35-40k per jaar. In sommige gevallen is het dan niet eens mogelijk om te private leasen en als het wel mogelijk is betaal je je blauw. Gewoon kopen dus. Veel leuker ook.
10.000 km/jaar. Wat is het dan bij de 24.000 die wij per jaar rijden?
Ik heb al gezien, 439 bij 25.000.
Mooie deal hoor! Maar winterbanden gooit er 25 euro per maand bovenop.
Automaat 20 euro per maand.

Looptijd inkorten van 48 maanden naar 36 ook.
Dus tegen de tijd dat ie is zoals je m wilt, zit ik al op 537,50 obv 48 maanden. En dan heb ik me nog ingehouden… En dan rijd je bijna geen kilometer zakelijk met dat ding.

OT: Advertorial had iets duidelijker aangegeven mogen worden, al is het in de titel wel heel erg duidelijk
Die V40 ’s hebben echt de lelijkste fake uitlaten van alle auto’s die er rondrijden. Ik erger er mij dood aan.
@cadrez: ze zijn wel echt, alleen bij de meeste motoriseringen nogal overdone.
Super DAF 44
Eerst was ik gecharmeerd van de V6 D5 en D6 PEHV in R-design. Maar sinds ik die dingen zoveel zie rijden begin ik ze steeds lelijker te vinden. Dat plastic interieur en de duper krappe ruimte… dit zijn geen auto’s voor Nederlanders maar vervoersmiddelen voor kleine Aziaten, zoals de huidige eigenaar van het bedrijf.
Op het eerste zicht, als ik even vlug hoofdreken, is dit financieel interessanter dat kopen op lening (intresten en zo). Zou wel eens erg aantrekkelijk kunnen zijn voor jonge mensen indien men dit goed aan de man kan brengen.
Maar 10k aan km per jaar? En dat adverteerd op autoblog? Ik rij privé al zo’n 20k km’s en werk 40/50k km’s. Dus een keer op vakantie, schoonmoeder uitlaten en 3 x intratuin maar niet naar werk. Pffff weinig hoor
Volgens mij leveren ze gewoon nog een pre-facelift uit als je ‘m besteld. Zo lijkt het in ieder geval.
@brt: enige wat anders is bij facelift, zijn andere koplampen. En die zijn nog een optie ook. Maw, gewoon een modeljaarwissel met nieuwe kleurtjes en andere wielen. Marketing…
Private lease is voor paupervolk dat alles op afbetaling koopt zodra ze drie weken een vaste baan hebben, daar geen flikker uitvoeren, na drie maanden weer op straat staan en dan mag de staat het weer oplossen met een schuldsaneringstraject en de gedwongen huisverkoop weer compenseren uit de NHG pot..
@parker: oh ja, en ze geloven écht dat je “geen wegenbelasting en verzekering betaalt, alleen de brandstof..”
Leuk hoor, al kan je geen hypotheek meer krijgen.
Vroeger werden volvo’s bereden door mensen met een bepaalde kijk op de wereld. Net zoals jassen van The North Face die nu gedragen worden door een bepaald slag volk waar je niet mee vergeleken wil worden… Jammer…
@burgerbak: lage bijtelling maakt elk merk kapot. Zo was SEAT het merk voor petjes en IT’ers. Komen ze ineens met driecilinder ecomodellen voor vrekken. Rijdt iedereen ineens SEAT. Weg imago. 😉

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).