Volvo’s grote facelift-festijn: S60, V70 en XC70

Auteur: , 22 Reacties

Lekkere velgjes op die V70!

Volvo V70 in...pornogrijs?

De XC60 en V60 zijn de revue al gepasseerd, maar voor de volledigheid hier de opgefriste smoelwerkjes van de S60, V70, XC70, getooid met lekkere lichtmetalen shenkies, en spijkerharde ruiten. De grootste verschillen te opzichte van de pre-facelift zitten aan de voorzijde. Enfin, kijk zelf maar.

22 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Wat is er dan juist veranderd? Ziet er nog altijd even gedateerd uit.. zeker die V70 en XC70
@uberawesomedude: achter lichten een beetje ,grotere grille ,velgen, uitlaatpijpjes,en het interieur is alles wat ik miste verbetert
@uberawesomedude: gedateerd? Tijdloos design.
Wat mij betreft is het nieuwe gezicht van Volvo een vooruitgang. Maar echt spannend wordt het nog niet bij onze Zweedse vrienden.
Niet zo heel veel verschil in mijn gedachten, zonder het oude model te zien.
Vind persoonlijk dat chromen streepje onder de achterlichten van de V70 en XC70 niet erg mooi.
Met de V40, S60 en V60 op de markt zien de V70 en XC70 er bejaard uit. Tijd om ze te vervangen, ipv faceliften.
Ik vind het jammer dat ze die karakteristieke lampjes voor hebben laten vallen. Dit ziet er erg gedateerd uit. Jammer, had gehoopt dat ze die juist behielden en toe zouden voegen op de V70/XC70. Die,zoals reeds gemeld hierboven, zijn houdbaarheidsdatum wel een beetje gepasseerd is.
Misschien niet relevant, maar wat heeft volvo toch mooie velgen! Stylish maar toch met klasse. Bij de duitsers is het vaak of sportief, of zakelijk. Volvo lijkt de enige die dit goed kan mengen!

Verder is de facelift gewoon commercieel; minder mensen zullen hem nu niet nemen vanwege de vorige aparte neus; de liefhebbers hebben er al een en nu kan iedereen hem hebben. Saai, maar wel slim. Vind de v70 nog altijd een mooie wagen, jammer dat er tegenwoordig geen afstandsbediening bij de navigatie zit.
Ik vind de Volvo V70 daarin tegen helemaal niet gedateerd. Ook het oudere model V70 (Bj 2005) kan er nog steeds fris en modern uitzien.
Ik denk dat de nieuwe weg die Volvo in is geslagen de auto’s sneller ouder laat lijken..
@Vreddy_B: Ik ben blij dat je dit zegt want ik deel deze mening 100%. Alleen ik wilde eens niet de negatieve aap uithangen… ;-) Niet dat ik de nieuwe Volvo modellen lelijk vind maar ze doen me niets. Het vorige model juist wel. Een klassiek model wat mij betreft nog heel lang goed verkocht had kunnen worden…
De groene 850 R Estate waar James May in reed vind ik dan weer wel gaaf.
@heidi: vooral in het creamy yellow en de R velgen!
kwijl……..
Van de XC70 ben ik nooit een fan geweest maar wat zien die andere 2 er toch prachtig uit! Vooral de V70 is erg geslaagd, een stuk strakker dan voorheen.
Ik wordt Volvofaceliftmoe…
Volvo is typisch zo’n merk waar mensen bij voorbaat al een mening over hebben. Mijn ex ook, moest helemaal niets van Volvo hebben omdat het vierkante hokken waren. Ja, tot de 850, daarna kregen ze gewoon moderne designs maar bleven herkenbaar als Volvo. Ook al die nieuwe modellen vond ze maar vierkante hokken…

Ik blijf het prachtige wagens vinden, ook die oudjes, maar ik ben vooral gek op de vorige V70 en S60 en de op de 850 gebaseerde C70 Coupé. Deze restyle… Nog steeds mooie auto’s maar doe mij maar een V40 of XC60.
Vanmiddag ook even op deze beurs geweest, met name om ook even naar het vernieuwde Volvo Sensus te kijken met touchscreen i.c.m het opgefrist tellerwerk alla V40. Even mee kunnen spelen en het werkt mooi en is mijns inziens de grootste wijziging in alle modelen GPS is compleet over de kop gegaan. Voor degene met een Volvo met Sensus: het valt te upgraden naar dit nieuwe systeem. Voorwaarde is een Sensus vanaf MY2011. Nog niet echt een idee wat dit gaat kosten, op een duitse site werd over 1500Euro gesproken, de verkoper ter plekke kon ook nog geen indicatie geven. De rest zijn kleine design wijzingen aan de buitenkant, afgezien van de lampwijzigen en ledjes niet echt zichtbaar.
@renezzzz: € 1.250,- incl. btw. idd alleen icm met Sensus!
Niet slecht maar die S60 begint van voor wel een beetje op een Skoda te lijken. Iemand trouwens een idee of het kenmerkend gele lichtje vanvoor nog altijd brand?
@ast3r: dat was toch de dagrijverlichting? Dat is nu een led strip geworden. Als je het mij vraagt een enorme verbetering.
Ietwat gedateerd, maar nog altijd stijlvol. Juist dat bescheiden, nuchtere en pretentieloze uiterlijk straalt een zekere klasse uit. Veel klasse zelfs.
De klasse van Volvo is dat je, hoe zo’n dikke versie je ook hebt, er altijd mee voor kan rijden zonder dat je een vooroordeel over je heen krijgt. De S60/XC60 is er helaas niet op vooruit gegaan…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).