Waarom Clarkson het vliegtuig niet in mocht

Auteur: , 25 Reacties

Dat akkefietje met nummerplaten die verwezen naar de Falklandoorlog zette kwaad bloed bij de Argentijnen.

Waarom Jeremy Clarkson uit een vliegtuig werd gekickt

Zoveel was al duidelijk, maar het gaat nog een stapje verder. Volgens kwaliteitspublicatie The Sun heeft Clarkson het aan de stok gekregen met een Argentijnse medewerker van de luchthaven in Stuttgart die niet kon lachen om de provocerende kentekenplaten die de (toen nog) Top Gear-crew gebruikte bij opnames in het Zuid-Amerikaanse land. Volgens Clarkson zelf ging het incident op het vliegveld ongeveer zo:

“Our security guys turned round and said, ‘They’re not letting us on.’… I said to this little bald guy, ‘What’s the problem?’ He had a big smile on his face. He said, ‘You’ve missed it.’ We said we had left the lounge when we were told, and he said, ‘I’m from Argentina so f*** you.’”

Daarna zou het mannetje zich hebben omgedraaid met een grijns op het gezicht, tot groot ongenoegen van de crew van The Grand Tour. Het verhaal zou nog weleens een staartje kunnen krijgen. Volgens Clarkson was de Duitse politie het ermee eens dat het Argentijntje een hate crime beging en gaat hij ervoor opdraaien dat de crew het vliegtuig gemist heeft.

Saillant detail: volgens The Telegraph was de man niet Argentijns, maar Spaans. Bovendien zouden Clarkson & Co. geen gehoor hebben gegeven aan diverse oproepen waarin hen vriendelijk doch dringend werd verzocht om te boarden. Ook zouden de presentatoren en hun gevolg te dronken zijn om tot het vliegtuig te worden toegelaten, aldus de kleine Argentijn/Spanjaard.

Die laatste, Manuel Pereira, wordt ondertussen belaagd door internationale pers met de vraag wat er nou echt is gebeurd. Iets zegt ons dat Clarkson mogelijk zelf de boel op stelten heeft gezet en dat het zaakje riekt naar een PR-stunt, maar dat zeggen we verder niet hardop.25 reacties

Hahaha heerlijk! Ps. Ben begonnen met de eerste aflevering. Puur genieten!!
@dutchdriftking: waar kun je die afleveringen vinden?
@pieterwezep: ik heb via veel zoeken op Google iets gevonden wat werkt, youtube kan ook
@toeter11: heb je toevallig een link of site?
@pieterwezep: https://youtu.be/S-HtVJwF9-4 ik heb deze gebruikt vanaf youtube
@toeter11: Thanks…

Heb me goed vermaakt.. meer van hetzelfde maar dat is maar goed ook… Alleen de “Stig” isn’t my cup of tea… maar goed, detail.

Heerlijk om ze weer te zien.
@pieterwezep: kom je uit Wezep?
@mrxsara: jazeker
Ach als verder alleen Autoblog er aandacht aan besteed dan valt die media aandacht wel mee ?
@spideriv: ? is smiley
HA! Met de instelling; Het vliegtuig vertrekt wanneer ik zeg dat hij vertrekt.
Mooi dit. Kan er wel om lachen.
@clarkson: totdat je zelf een ticket voor diezelfde vlucht blijkt te hebben geboekt. Dan zit je echt niet te wachten op opstandige, egocentrische of dronken Britten aan boord van het vliegtuig. Zelfs geen celebrities.
@rrrobert: Tuurlijk wel, JC is altijd +1 !!
@RRRobert: afgelopen 3 jaar met vliegtuig op vakantie geweest, ga liever lekker met de auto. Eigen muziekje op de cruise control op 130 en rijden maar. Je hoeft je niet te ergeren aan al dat andere volk in het vliegtuig en zij niet aan jou. Ik heb liever de auto
@dieselkameel: zozo, 3 jaar met het vliegtuig op vakantie! Ik mag al blij zijn dat ik 3 weken vrij krijg!
@dieselkameel: met de auto rijden naar bijvoorbeeld New york of Tokyo gaat een beetje lastig.
@RRRobert: Het vliegtuig is toch gewoon vertrokken? Dus je zit niet op opstandige, egocentrische of dronken britten te wachten. Sterker nog je komt ze op deze manier niet eens tegen.
Als het echt in scène gezet is dan zal die spangentijn er vast niet minder van worden.
Manuel Pereira is the biggest boss in the wuuuuurld…..
Die ‘argentijn’ werkt en woont in spanje, (dus ook spaans paspoort) wat lult hij dan dat hij argentijn is?
Ik kan mij moeilijk voorstellen dat dit waar is. In dat geval is het echt schandalig wat Clarkson hier doet. Met name naar die arme grond steward. Ik zou hem onmiddellijk aanpakken.
Buiten het feit om dat ik erg geniet van deze 3 had daagt Clarkson het natuurlijk wel erg uit door zo rond te rijden in het hol van de leeuw. Voor die actie had hij best even een steen tegen ze hangende wang mogen hebben van mij, om even z’n (te) grote ego te krenken.

Om vervolgens weer door te gaan met een fijne show te maken…
“diverse oproepen waarin hen vriendelijk doch dringend werd verzocht om te boarden” … logisch als ze tegen werden gehouden.
Is het geen jeniffer clarkson nu?
haha, gefrustreerd klein ventje met veel te lange tenen!. Opsluiten in Duitsland met een paar jaar dwangarbeid!.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).