Wat heeft de BOVAG met stas. Weekers uitgespookt?

Auteur: , 17 Reacties

Ze gingen naar eigen zeggen 'alleen even een babbeltje maken over de prijsverschillen in de grensgebieden'. Uh-huh, zie je die totale angst in de ogen van Weekers? Als een konijn in een set koplampen.

Bovag bad boys en Staatssecretaris Weekers

Naar eigen zeggen ging de Bovag met directeur ‘Don’ Koos Burgman, samen met Clemens van Hulten (voorzitter BOVAG Tankstations) en Rogier Kuin (manager Politiek en Overheid van BOVAG) naar het gesprek, maar onze bronnen geven aan ook een man met een grote neus op een scooter, een Marokkaan in een Aventador en ene Luca Brasi (met een paar vissen in een kant gewikkeld) gesignaleerd te hebben, in een tijdelijke functie als ‘adviseur’.

Enkele citaten van de Bovag na hun bezoek: ‘We hebben nog eens goed duidelijk gemaakt wat de gevolgen zijn (*kraakt knokkels*) van de opeenvolgende accijns- en btw-verhogingen voor pomphouders in de grensstreek. De staatssecretaris was zeer geïnteresseerd in onze cijfers en hij was onder de indruk van de verhalen en foto’s die we hadden meegenomen om ons verhaal over de schrijnende toestanden in de grensstreek te illustreren.’ They be handlin’ they bu’niss, son…

'Wie lacht er het laatst, Fransie pansie?'

De heren van de Bovag zijn logischerwijs niet zo blij dat hun pomphouders in de grensstreken arm als een kerkrat worden, omdat geen weldenkende Nederlander zonder tankpas meer binnen de landsgrenzen tankt. Weekers schijnt nog even een slag om de arm te willen houden, en dat heeft hij geweten: *krak* zei het ledemaatje. Of Weekers’ ministerie ook extra beveiliging in de arm heeft genomen is niet bekend.

Bovag, keepin’ it gangsta since 1930….17 reacties

Dat die accijnsverhoging niet door gaat lijkt me sterk, maar ik zie de regering nog wel proberen om over de grens tanken verboden te maken
Kan er maar één geweest zijn, de meest linker.
Wat een zielig stelletje kneuzen…brrr!
Een Happy Ending van weekers na t babbeltje, geen andere reden mogelijk
Die meest rechtse… Die speelt toch die ouwe in de animatiefilm ‘Up’?
Ja lachen jullie maar. Zo zitten we straks allemaal op de bijrijdersstoel, als ’t aan Weekers ligt.

Wat jullie hier zien is ’t prototype van de passagiersgordel die over een paar jaar verplicht wordt voor vrouwelijke bijrijders die zich teveel met het rijgedrag van hun man bemoeien.
Houdt de NL grenzen open en ondersteun de VL economie en staatskas. LOL
Dit artikel roept alleen maar vragen op. Welke van de heren is Weekers, waarom een foto? Kun je staatssecretaris af korten als stas.? Waarom wikkel je vissen in kant? En is dat “probleem” met over de grens tanken nou zo groot? Een paar jaar terug was de diesel hier flink goedkoper dan in Duitsland, lange rijen voor de Nederlandse tankstations in de grensstreek. Werd er toen ook geklaagd?
@mashell:
1. degene die het meest gewond lijkt. En er het domst uitziet, maar da’s mijn persoonlijke mening
2. om evt. opvolgende stas. iets duidelijk te maken
3. op AB wel
4. om ze vers te houden
5. wel als je pomphouder in een grensstreek bent (die ook nog eens iemand kent bij de bovag)
6. waarschijnlijk wel, maar dat was in het duits, dat spreekt de bovag niet.

graag gedaan
Sinds wanneer klust Weekers bij AH?
Zo lijkt het net een AH overhemd.
@jrk68: het zijn weer hamsterweken!
Wanneer je voor 5-10,- stad en land af moet rijden, moet je je volgens mij sowieso af gaan vragen of een auto op dit moment financieel wel haalbaar is. Ik woon ook redelijk dicht bij de grens maar het verschil is echt niet enorm te noemen. Je zal dus behoorlijk vaak moeten tanken om er enigszins voordeel uit te halen. Bij particulieren die minder dan 20k per jaar rijden betwijfel ik of het echt merkbaar voordeel oplevert tov de onbemande pompen hier.
@E34M5Touring: Btw, Smoke, leuk geschreven!! Smakelijk gelachen!
De Bovag. Niks anders dan een verlengstuk van de overheid om allerhande fijne plannetjes(lees, lastenverhogingen en vrijheidsinperkingen) er op gladde wijze bij de automobilist doorheen te drukken. Zij proberen goodwill te kweken en zijn zeg maar het glijmiddel wat word gebruikt voordat je genaaid word.
Hmm vreemd wel een lastenverzwaring invoeren als het mee zit en niet veel later als het tegen zit gaan klagen net als de rest vd bevolking. Ja wij hebben met onze volle verstand getekend voor de EU, dan moeten we dit ook accepteren.
@bempi: Jou geheugen vertoont een paar gaatjes. De Nederlander heeft tegen de EU gestemd, weet je nog? Dat Bakellende en uitzuigWouter het geheel er onder een ander naampje doorheen hebben gedrukt is niet minder dan zuivere volksverlakking.

Verders zouden we hier juist MINDER betalen voor onze benzine als we ons aan EU gemiddelden zouden houden…
Gewoon een subsidie voor mensen die in Nederland tanken. (De nederlandse overheid kennende)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).