Wat we weten over de Fast & Furious spin-off

Auteur: , 16 Reacties

Er is wat meer info bekend over deze extra melk-editie van de beroemde filmreeks.

Wat we weten over de Fast & Furious spin-off

Uitgemolken of niet, ik kan een nieuw deel van de Fast & Furious-films wel waarderen. Het kan me niet schelen hoe slecht ze zijn of wat anderen er van vinden. Al maken ze er 22. Wat hoogstwaarschijnlijk nog gaat gebeuren ook. Want naast de in totaal 10 reguliere films (er komen de komende jaren nog twee delen aan), is er ook een spin-off in de maak.

Over deze spin-off was nog weinig bekend, al kunnen we nu wat meer vertellen. Zo is bekend dat Dwayne “The Rock” Johnson de hoofdrol gaat krijgen in de film. Samen met Jason Statham zullen ze de belangrijkste rollen gaan vertolken in de spin-off. Volgens de Hollywood Reporter gaat de film “Hobbs and Shaw” heten en draait de titel vanaf 26 juli 2019 in de bioscoop. Een krap jaar later volgt het negende deel van de Fast & Furious-reeks.

Een andere bekende naam voor de spin-off is de acteur Idris Elba. Hij is nieuw in de wereld van Fast & Furious, maar je kunt hem kennen van The Wire en Pacific Rim. Hij speelt de slechterik in de titel, al is nog onduidelijk wat zijn verhaal hier precies in gaat zijn. Vermoedelijk slaan Hobbs & Shaw de handen ineen om hem te verslaan.

Het scenario is in handen van Chris Morgan. Deze meneer schreef ook mee aan het script voor Fast Furious: Tokyo Drift, Fast & Furious 4, Fast Five, Fast 6, Fast 7, Fast 8 en is straks tevens verantwoordelijk voor het verhaal in Fast 9.

Verwacht van deze spin-off (nog) meer actie en (nog) minder auto’s. Gespierde mannen in veel te kleine shirtjes met heul veel vechtscènes. Valt er voor hetero mannen dan niks te genieten op het gebied van vrouwelijk schoon? Jawel hoor, want Vanessa Kirby (Princess Margaret in Netflix-serie The Crown) zal de zus van Jason Statham spelen in de film, weet Variety te melden. Brein uit, popcorn in de aanslag en volgend jaar juli kunnen we genieten van een heerlijke onzinnige actiefilm.

Foto: Vanessa Kirby via Instagram16 reacties

Wanneer weet je of een serie over zijn top heen is? Als de acteurs zelf de boel gaan regisseren/produceren.
@gulli: dat was bij deze reeks van af nummer 1 toch al door meneer Toretto
@kennone: typisch geval van te vroeg gepiekt dus…
Meningen zijn verdeeld maar ik vind the rock totaal geen goede acteur. Tyrese Gibson integendeel weer wel maar hij doet waarschijnlijk niet mee, terwijl hij wel bij de originele cast erbij hoort.
@eirmakk: Daarom is het ook een spin-off. Tyrese zien we vrijwel zeker samen met Vin Diesel en de rest van de cast weer in deel 9
Ik ken Idris vooral van z’n hiphop-label en zijn rol in Luther (als Luther).
Idris, een top acteur!
Ik kijk gewoon geen actiefilms meer tegenwoordig. Dit hele genre is voor mij kapot gegaan door de special effects en domme scripts. Kijk liever baby driver nog 30 keer.
Dacht in dat de “Police Academy” was uitgemolken…
@toyotaprius: Scary Movie, Saw, Jurassic Park, X-men. Achja :)
@RubenPriest: terminator, aliens, nightmare on elm street, die hard, death wish… Volgens mij wordt ik oud ;)
Na de tweede Fast & Furious had ik het wel gezien, de eerste was ok de 2de al weer wat minder, aan de rest ga ik überhaupt geen tijd verspillen.
Spin-offs zijn meestal nog slechter dan de eerste originele film waar de Spin-off op gebaseerd is.
Die foto van die versnellingsbak
Met 8 versnellingen door elkaar heen geeft de kwaliteit van die films goed weer
Gaat als een lopend vuurtje
Weet je wat wel een leuke spin-off zou zijn. Eentje waar het vooral draait om gemodificeerde auto’s en straatracen, o wacht….
Kan niet begrijpen dat Idris Elba zijn naam hier aan wil verbinden, het acteer niveau van de F&F
ligt nog onder dat van GTST en daar heb ik nog nooit ene aflevering van uit kunnen zitten.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).