Wegens succes herhaald: de Duitse flitsmarathon [10 okt, updated]

Auteur: , 13 Reacties

Vorig jaar oktober pakte de Duitse hermandad uit met een megaflitscontrole, en kennelijk beviel dit zo goed dat ze er dit jaar maar weer eentje houden. Weest gewaarschuwd, donderdag 10 oktober a.s. is het weer zo ver. Niet te veel planken dus.

Duitse politie, altijd wat stijfjes...

Hardrijders krijgen af en toe wat extra aandacht van de politie, zo ook bij onze oosterburen. De overheid trekt een blik van bijna 15.000 agenten open, die vanaf 6 uur ’s ochtends 24 uur lang op 8.600 plaatsen lekker intensief in de berm gaan liggen vol in het zicht staan om u in uw snufferd te flitsen met hun apparatuur, zo meldt Der Spiegel. Opdat we nooit vergeten hoe gevaarlijk te hard rijden is.

Dat er vermoedelijk ook nog een leuke bonus voor de staatskas in zit is mooi meegenomen, maar daar gaat het natuurlijk in eerste instantie helemaal niet op, dat begrijpt u zelf hopelijk ook wel. Met dergelijke controles is de veiligheid op de Duitse wegen gegarandeerd. Wees dus gewaarschuwd als jullie volgende week donderdag toevallig de grens over moeten, stelletje muppets.

Update 11-10: Hatseflats, de uitslag: 83.000 prenten zijn er uitgedeeld. Maar de wereld is wel een stuk veiliger nu.13 reacties

Dat ze zoveel agenten beschikbaar hebben tijdens de oktoberfesten.
@mylvan:
……………………die altijd in September plaatsvinden Hips !
@desjonnies: Van 21 Sep 2013 tot 7 Okt 2013. Niet alleen september dus
@nickds: Je zou nu moeten zeggen: niet alleen in oktober dus.
@berlinetta: Nee hoor. desjonnies beweert dat de feesten alleen in september plaatsvinden, nickds laat zien dat dat niet zo is, en zegt “Niet alleen september dus”.
@Joel_D: bedankt Joel voor de back-up haha
omfg wat een huilie reacties weer……
@azenomei:
vierde voorlaatste zin:
maar daar gaat het natuurlijk in eerste instantie helemaal niet op
“op” moet “om” zijn
Stelletje muppets?
Ik blij dat ik de 10de niet naar die Heimat hoef….
Indien van toepassing, hou ik me daar altijd keurig aan de snelheidslimiet. Dit in tegenstelling tot veel andere Nederlanders. Vaak is er namelijk een goede reden waarom er een limiet geldt.

Na dat mooie witte bord met die zwarte strepen weer 200+ :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).