Welke auto’s staan in deze Nederlandse garage?

Auteur: , 27 Reacties

Breng een leuk bod uit en je kunt het de huidige eigenaar van het huis (inclusief bijgebouw) zelf vragen.

Hypermoderne villa’s met vette constructies zijn fraai, maar er kleeft een nadeeltje aan: ze zijn niet tijdloos. Wat nu modern is, is het over 20 jaar niet meer. Voor de meer klassieke huizen geldt juist dat ze nu al klassiek zijn en over 20 jaar ook. Verder moet iedereen natuurlijk vooral zelf weten waar ‘ie z’n centjes aan uitgeeft.

Het huis in kwestie staat te koop voor de lieve som van 1.750.000 euro en het ligt op de grens tussen Bussum en Naarden. Het huis zelf heeft een woonoppervlak van 300 m², heeft een fraaie tuin enzovoorts enzovoorts. Het gaat ons natuurlijk om dat bijgebouw.

Volgens de advertentie kun je van alles met dat bijgebouw, dat nu in gebruik is als garage. De foto’s geven helaas geen kraakhelder beeld van de huidige inhoud van het gebouwtje, maar we zien in elk geval een 246 Dino en een Porsche 993. De huidige eigenaar moet dus wel een petrolhead zijn en dan wel eentje met een neus voor goede beleggingen.

Wie uitsluitsel kan geven over de rest van de inhoud van de garage is een absolute kenner, we zijn benieuwd!27 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Ik heb volgens mij als klein kind in de auto’s uit die garage meegereden. Toen stond er ondermeer ook nog een Ferrari 550 en een Lamborghini Diablo, maar dat is al jaren geleden..
Een Porsche en een BMW. En wellicht een Datsun?
Volgens mij staan er ook twee Alfa Giulia van de oude generatie, een grijze en een witte.
Mooi optrekje, met een mooie garage, wenselijk formaat, helaas niet de verdiensten, om dit te kunnen betalen.
Volgens mij ook nog een oude Giulia naast de Dino?
Naast de 246 Dino staat een Giulia Super!
de laatste auto lijkt wel een bertone (giulia gt)
Ik zie ook nog het neusje van een klassieke Alfa Romeo Guilia staan. Mooi!
tussen de giulia en de 993 staat nog een auto. Een berlina in rally trim?
911, dino en een oude lancia
LOL, een dakkapelletje op je garage!
En verder; een modern huis dat niet tijdloos is, is een “slecht” ontworpen huis.
@Rob: Is dit een niet tijdloos huis? Ik kon het jaartal niet schatten, blijkt uit 1951 te zijn en daardoor is het huis voor mij tijdloos.
Voor mij is het een gezellig ogend huis, niet te groot en niet klein, mooie proporties en een garage, die ik wel zou willen, als hij niet onder het huis zit, of kan.
@Orichy: Hij heeft het over het algemeen over moderne huizen. Dit is uiteraard geen modern getekend huis, maar dat snapt poster ook wel
@Orichy: Het is een net klassiek huis. Niks mis mee, niet mijn droomhuis. 1951, wel, wat witte verf wel niet kan doen…
Maar ik bedoelde het meer dat ik het grondig oneens ben met de stelling dat een modern huis niet tijdloos kan zijn. Mooiste voorbeeld daarvan vind ik de zogenaamde “Eichler Homes”. Ik zal zeggen; zoek eerst wat plaatjes, schat daarna het bouwjaar en zoek dan op wanneer ze daadwerkelijk bedacht en gebouwd zijn ;-)
@Rob: dat is zeker ‘lol’ maar dan wel in de zin van plezierig er zit namelijk een leuk kantoortje met leuk buiten uitzicht en binnen uitzicht over de garage.
@knapzuur:
Nu ik de foto’s in een groter formaat bekijk, zie ik inderdaad het kantoortje. Komt over als een benauwd hok; in de zomer al helemaal geen pretje (tenzij airco)…. Ik had het lekker achterwege gelaten…..
Alfa 159?
Sorry hoor, maar je verhaal over moderne en klassieke architectuur gaat niet op. Gewoon niets van waar!
Een goed ontworpen huis, in welke stijl dan ook, is over 20,30 of 40 jaar geen vergane glorie.
Daarnaast zijn juist veel klassiek nieuw gebouwde huizen van die systeembouw bagger….
Ik zie ook iets met 1 pk. Ken het merk alleen niet.
Grens Naarden en Huizen, niet Bussum en Naarden (dan mag er nog 250k bij). Heb geen mening over het huis, maar snap niet dat men die auto’s op een funda-pagina zet. Iets met boevengilde, kat en spek etc..
@lebeaunl: Tja, dan kun je net zo goed alle schilderijen ook weghalen, dan wordt het huis wel erg kaal.
Bovendien zijn ze nauwelijks in beeld en wij zijn een redelijke uitzondering als het gaat om auto’s herkennen aan details.
Grappig dat die 993 en de 246 10 jaar geleden voor een appel en een ei van de hand gingen… Huis is leuk maar zo’n garage lijkt mij pas echt geweldig.
Kijk, dit is nou een leuke garage! Alleen dat stomme paard de deur uit trappen, dat geeft alleen maar schimmel en rotterij in je auto’s.
Wat een afzichtelijk huis zeg, binnen en buiten. Garage wel geweldig en in een mooi stukje Nederland. Maargoed, ik moet eerst nog even sparen…
Hiervan stonden de auto’s toch op bva? Rs5,rs6,etc
Ik zie een Audi Q, heb ik nu wat gewonnen?
@Gulli: ik zie een x5
@arashrsf: Dat zal me leren te autobloggen op mn telefoon. Ik twijfelde al, daarom had ik er geen nummertje bij gezet maar alleen een Q ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).