Whoa. Een groene McLaren P1 met bijkleurende velgen

Auteur: , 35 Reacties

Ferrari heeft een groene hypercar, dan McLaren ook. Kijk deze P1 een partij groen zijn, ze hebben zelfs de velgen meesgespoten.

McLaren P1 ziet groen - foto: Doug de Muro

Mocht je het nog niet door hebben, het jaarlijkse Pebble Beach-autoconcours, op het Californische schiereiland Monterey, is aan de gang. Iedereen met een extreem gevulde bankrekening en een liefde voor auto’s is er wel aanwezig, en dat betekent dat de luxefabrikanten der aarde hun beste beentje voor moeten zetten.

In het groen hadden we de P1 nog niet gezien, maar zo ziet dat er dus uit. Ik had zelf die velgen achterwege gelaten, maar ja.. het is maar wat de boot van de eigenaar doet drijven.

Rest alleen de onvermijdelijke vraag, die u ongetwijfeld al aan zag komen: deze P1 of Jay Kay’s Ferrari LaFerrari? Het antwoord ‘die mooie blauwe V12 Zagato erachter’ is geen optie.

Foto credit: @DougDeMuro

Update: we hadden het kunnen raden, deze P1 behoort tot de nog steeds uitdijende autocollecte van Michael Fux (bewijs)35 reacties

Die Ferrari staat groen toch vele malen beter. Dit is echt om van over te geven.
Het is al geen mooie auto en dit maakt het alleen maar erger. Ik zou dus voor de groene Laferrari gaan, omdat ik denk dat die beter verkoopbaar is.
Inderdaad, de kleur is wat mij betreft okay, alleen de velgen zijn een beetje “to much”.
Dat glimmende kan hij verrassend goed hebben, tot nu toe is het in elke kleur die ik gezien heb wel een succes.
Die Ferrari ziet er nogal jaren 90 uit, en als je er er een futuristisch apparaat als dit naast zet oogt hij helemaal ouderwets.
@Mairsil: Gelukkig is het jouw mening en geen feit.
Het is wel erg kermis groen. Een kleur die een botsauto niet zal misstaan maar op een P1? Dan liever zeer donker racing green.

Zelf heb ik ook mee gespoten velgen (zie mijn autojunk) maar die zijn bijna zwart, met een kleur wordt het toch eigenlijk altijd net te. Al zullen sommigen dat ook van mijn Disco denken.
@sketcher: Gelukkig is het jouw mening en geen feit.
@thierryvth: oohps verkeerde reply, 1 comment eerder moest die
@thierryvth: hier klopt je commentaar ook, mijn mening is ook maar een mening natuurlijk. :-)
@sketcher: maar met jouw mening was ik het heel wat meer eens dan de vorige ( ;
De kleur zou bij beide auto’s niet mijn keus zijn.

Maar sowieso tof dat iemand het lef heeft om zo’n auto, zowel de P1 als LaFerrari, in een afwijkende kleur te bestellen.

Over de beste kleur voor de LaFarrari ben ik nog niet uit. Sowieso niet de mooiste auto naar mijn mening. Maar wel het mooiste geluid.
De P1 vond ik erg mooi in het zilvergrijs zoals die op SuperCarSunday stond in Assen.
@reactief: Kleur oogt een stuk beter op de gelinkte ‘bewijs’ foto.

Leuke facebook pagina trouwens. Even zitten doorklikken en die P1 kan veel kleurtjes goed hebben! Azure Blue moet toch wel mijn favoriet worden denk ik nu!
Die paarse… want!
https://www.facebook.com/mclarenp1com/photos/a.519820818046680.131365.519776811384414/873087736053318/?type=1&permPage=1
@sir_smokalot: Inderdaad ook erg vet, Helaas niet meer foto’s gezien, want ben wel benieuwd naar foto’s vanuit andere hoeken!
De McLaren P1 is niet echt een schoonheid, en deze kleurstelling doet het geen goed. Integendeel. Het is erg cartoonesk geworden. De P1 van Jay Kay vond ik daarentegen schitterend. Mooier dan het obligate rood.

Alhoewel ik liever een V12 Zagato heb dan welke P1, LaFerrari of 918 dan ook.
Ik vind die Amerikaanse koplampen met dat oranje nog vele malen erger. Net een speelgoedauto.
Hij is van Michael Fox
*Fux. Thanks, die had ik even gemist! Heb het toegevoegd.
Knalkleur past wel bij zo’n bom van een auto maar de velgen moeten natuurlijk zoiets zijn…
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS5eLkDgriH3mkJLjfLHX39YOu8mkBV3aYK00ho-HqSoMvy6YAU
@w0o0dy: carbon wielen zijn voor de show en niet om echt mee te rijden, je weet wat 1 kleine beschadeging doet met de stijfheid van carbon?
@thierryvth: misschien FF wat lezen?
hey’re ideal candidates for high- They’re ideal candidates for high-performance cars, said Dingle, who performance cars, said Dingle, who pointed to the impressive durability, pointed to the impressive durability, impact resistance, and performance under impact resistance, and performance under fatigue of carbon-fiber; he noted that if fatigue of carbon-fiber; he noted that if and when these wheels do fail, they do so and when these wheels do fail, they do so in a relatively safe way—of gradually in a relatively safe way—of gradually losing pressure at the bead. Life losing pressure at the bead. Life expectancy for the wheels is comparable expectancy for the wheels is comparable to that of aluminum or steel wheels, even to that of aluminum or steel wheels, even in harsh environments. in harsh environments.
@w0o0dy: ging iets mis bij het plakken grrrr.
@thierryvth:
Wat een kul argument, zeiken om het zeiken, weleens een alu velg kromgereden?
Geloof mij, dat rijdt ook niet echt prettig en is zo gebeurd.
Heerlijke kleur maar de velgen donkergrijs graag.
Ideale kleur om het kitcar design te onderstrepen.
Als je een hybride rijdt moet je natuurlijk laten zien dat je groen bezig bent!
Dan zou ik toch voor de groene LaFerrari gaan
Doe mij maar een 918.
De P1 is al geen knapperd.Met groene vellingen wordt die er niet beter op.Toch maar de LaFerrari of de 918
Je komt alleen weg met velgen in de kleur van de auto als je een zwarte of grijze auto hebt, in andere gevallen ziet het gewoonweg niet uit. Oh, en geef mij die LaFerrari maar
@Edge: op een witte kan het ook. Ik zag laatst een Peugeot 508 RXH in wit op witte velgen en opeens had de anders vrij oninteressante wagen toch flink wat uitstraling.
Plastik gedrocht zeg om te zien. Wat een foei lelijk plastic kitcar gehalte zeg. Wat een afgang. Lijkt wel een nep Matchbox autootje made in China.
Pebble Beach-autoconcours Stelletje Billeknijpers.
Zeker niet verkeerd! Liever niet meegekleurde velgen…
Kleur vind ik ok, meegespoten wielen echter walgelijk. Ik ben ook niet zo’n fan van de P1 verder maar goed dat kan er ook aan liggen dat McLaren in het algemeen me vrij weinig doet. Ook de MP4-12C en 650S zijn niet echt mijn ding en zelfs de F1 heeft het nooit echt voor me gedaan (muv die epische NA V12 dan).

Het is grotendeels wel technisch indrukwekkend spul maar IMO een beetje ‘zielloos’ en ook niet echt mooi. Ik zou geen seconde hoeven nadenken over de vraag Laffe Arie of P1, maar goed…each his own.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).