Wie te lang naar deze Audi RS7 kijkt groeit vanzelf een petje

Auteur: , 31 Reacties

Natuurlijk hebben we het hier niet over een standaard RS7, dat zie je zelf ook wel, maar over een exemplaar dat door SR Auto onder handen is genomen.

Eigenlijk heeft SR Auto niet eens zo heel veel aan deze Audi RS7 gedaan en dat is misschien ook precies het probleem. Ze namen een in de basis heel aardige Audi als basis, maar het harde werk uit Ingolstadt is vrij eenvoudig te niet gedaan door de auto een stukje lager te leggen en er Autostyle-velgen onder te gooien.

Niet dat de velgen écht bij Autostyle vandaan komen, zo zien ze er alleen uit. In werkelijkheid gaat het om PUR LG09-velgen, dus reken er maar op dat je een stuk meer geld kwijt bent. Wat is dat toch met Audi RS7’s en dubieuze velgkeuzes? Eerder monteerde ADV1 al een setje wielen dat niet om aan te gluren was. Dat had vooral met de kleur te maken, het design is lang niet slecht.

Zelf zou ik geloof ik even aankloppen bij de heren van HRE, alhoewel ADV1 ook best aardige wielen in het assortiment heeft. Aangezien jullie vast meer smaken hebben dan de mannen van SR Auto: gooi zelf ook eens een balletje op en drop je velgkeuze voor de RS7 in de comments.31 reacties

Arm ding :( 1 min stilte a.u.b
Uhm, still waiting..
@rb26dett: dan mag je ook namens mij gaan wachten, want ik pas. Dit is een verminking voor deze auto.
Vossen, adv.1, pur of hre hebben allemaal wel wielen die hier prima onder kunnen. Zou alleen zelf een andere auto zoeken als ik zulke mooie/dure wielen zou bestellen. Vind een rs7 gewoon niet zo..
Asanti v-axis vf600

Grapje doe mij maar origineel
Op zich zijn die velgen niet eens zo erg. Het is niet direct mijn eerste keuze, maar ik heb wel eens erger gezien.

Ik zou de standaard 20″ velgen monteren (niet leverbaar in NL, 21″ is hier standaard). En als het anders moet een mooi setje 20″ BBS LM.
@gtwillem: Jawel, die velgen zijn heel erg!
@clarkson: oh. Correctie. Ik vínd deze velg niet eens zo heel erg verkeerd. Alleen niet zo op een RS7. Maar op een 350Z/370Z denk ik dat het best goed staat.
@gtwillem: Dat kan wel ja.
Iemand die mij overigens kan vertellen waarom die remschijven die bepaalde vorm hebben? Te zien op foto 4 bv.
@SimonMc: gewoon voor de show. Heeft geen enkel nuttige functie
@SimonMc: vraag ik me ook af, bmw m4 heeft dit ook
@SimonMc: omdat het leuk lijkt.

Het idee er achter is dat ze wel veel remkracht geven maar ook lichter zijn dan schijven van gelijke grote die wel rond zijn. Een betere balans tussen remkracht en gewicht dus. Overigens op een dergelijke auto volledig onzin.
@SimonMc: Ik denk dat er door die afwijkende vorm lucht wervelingen onstaan zodat de schijven beter geventileerd worden.Het zijn volgens mij niet de optionele keramische schijven die onder zeer hoge belasting minder gevoelig zijn voor fading.
@SimonMc: het is zodat het oppervlak aan de buitenkant toeneemt de schijf naar verluid op die manier fractioneel meer warmte kwijt kan. Warmte is de grootste vijand van een remsysteem…
Ik had er al een.
Doe mij maar een standaard Audi A7 met standaard/af-fabriek velgjes, en het hoeft niet eens een RS7 te zijn, hoor: ik vind het eengeweldig mooie auto en het is jammer dat deze tuner er anders over nadacht.
Gewoon RS velgen in het zwart. 21 inch.
Ikzelf zou gaan voor een setje rotiform Indt’s! Staan echt goed onder een a7.
Over 15 jaar rijd er vanzelf wel iemand met een petje in rond, daar word een A7 echt geen uitzondering op…
Dikke wagen!
Doe mij maar gewoon originele Audi wielen. Veel mooier.
ik heb begrepen dat je bij de aankoop van deze velgen al een extra petje krijgt en jasje met capuchon, bijpassende gouden sneakers en een zakje coke. De originele RS7 velg, is en blijft de mooiste, 5 spaak blade.
Ik denk dat zelfs het petjes volk hierin niet dood wil gevonden worden…
Ik vind m wel lekker zo
Pak dan op zn minst de facelift RS 7 … en doe mij ook maar de orginele wielen eigenlijk
Best mooie wielen maar niet voor deze auto
Jammer van de oranje stickertjes 😅
@blackmilo: je bedoelt die reflectoren? Tja, verplicht in Amerika.
Haha supertitel!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).