Wouter gaat de strijd aan met Tom Coronel & Nyck de Vries

Branded content, 22 Reacties

Samen met StukTV werden we uitgedaagd voor een challenge.

StukTV Challenge

Van deze challenge zijn twee video’s gemaakt, waarvan de eerste inmiddels online staat. In het eerste deel racen we tegen elkaar om te zien wie de snelste rondetijd neerzet op de PlayStation 4, met de nieuwste game uit de wereldberoemde Gran Turismo-serie: Gran Tursimo Sport. Deze driving-simulator is wederom verbeterd en nu compatibel met de beste technologie, waardoor 4K, 60 fps, HDR en wide color mogelijk zijn. Ze hebben hiermee duidelijk de titel voor ‘nummer 1 racing game’ willen claimen en dat is zeker gelukt. Maar wie rijdt de snelste rondetijd? Daar komen wij (lees: Wouter) in beeld. Samen met o.a. Tom Coronel en Nyck de Vries gingen we de uitdaging aan. Voor onze challenge werd als locatie de Nurburgring gekozen, maar in de game zijn er in totaal 17 locaties met 40 verschillende lay-outs, van ovale circuits tot een snelweg door de stad.

Om de game echt goed te kunnen beoordelen, en om te zien wie de beste autocoureur is, hebben de jongens een unieke testsituatie opgezet. Maar let op: dit is dus pas het eerste deel! Check de video hieronder:22 reacties

Het feit dat er slechts 7 echte tracks in zitten laten mij lekker Project cars 2 spelen. Nog een goede update en GT sport is totaal overbodig. Bespaar me deze propoganda.
@fmgarcia: O er staat adv: mijn excuses.
Ze willen allemaal niet oud worden en kleden zich als tieners :)
@599gto: alle “korte mannetjes” op een rij.
Wow, ik word echt oud.
Nooit van Stuk.tv gehoord; is dat een reclame programma? En waarom doen die jongens alsof ze de hele tijd kwaad op elkaar zijn? Is dat modern?
Nooit van Jayjay boske gehoord; is dat erg?

BTW: 17 circuits maar? Terug naar de roots van Gran Turismo 1?
@gregorius: stuk tv is het meest succesvolle Nederlandse YouTubekanaal… Jayjay is exrugbyspeler en tegenwoordig op yt actief doet ook wel geinige dingen met autos btw.
@rutger97: je kunt wel merken dat je uit ’97 komt :p
@gregorius: Ja, echt. 17 circuits maar. Er zitten ook maar 164 auto’s in het spel. An zich geen slecht aantal, maar voor Gran Turismo begrippen toch zeer magertjes. Vooral omdat in die 164 auto’s alle 30+ Vision Gran Turismo’s en door Gran Turismo bedachte raceversies (Peugeot RCZ Group B, Veyron Group 4 etc) ook al zijn meegeteld. Deze game zou de Prologue versie van Gran Turismo 7 moeten zijn, maar wordt in de markt gezet als een volwaardig deel in de serie. Best wel jammer.
@edge: “Deze game zou de Prologue versie van Gran Turismo 7 moeten zijn,” wie heeft dat geclaimd? GT Sport is ontwikkeld als E-sport titel en is daarmee heel anders dan voorgaande delen. Het staat volledig los van GT7, mocht die game ooit komen. Wie hoopt op een volwaardige single player racer moet deze game helemaal links laten liggen.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Het lijkt de parking van het UWV wel, als je dit soepzooitje ziet staan.
@riddertevoet: Haha, ik vond die Mini-Me variant van Vin Diesel ook wel een mooie toevoeging. Is blijkbaar een rugby speler…
Nondejus 1.5 miljoen abonnees op Youtube en ik had er nog nooit van gehoord… Alle Engelsen en Amerikanen die ik volg halen dat bij lange na niet eens… Ik denk dat ik ook een jaar of 15 te oud ben om te de doelgroep te behoren… Maar verder wel een lekker flitsend gemonteerd item hoor. Mooi dat de Vries ook verreweg de snelste tijd rijdt, moet ook wel aangezien hij veelvuldig in de McLaren F1 simulator zit.
@trustmeiamanengineer: Echt bizar dat dit meer volgers heeft dan die gasten. Ik bespaar mezelf de tijd om te kijken. Dat De Vries wint is niet zo gek natuurlijk. Dat Wouter niet het meest nare mannetje in een item is wel! Wint Coronel toch nog iets.
@wouter Prima tijd hoor! Verreweg het snelste van alle niet professionele coureurs.
Vanavond eens kijken
wat een enorme deceptie deze uitgave qua game play. Gelukkg wel inmiddels ondersteuning voor de 4K resolutie van de nieuwe tv
De laatste tijd zijn alle videos te groot om te kunnen kijken in andriod app de framing klopt niet.
Ik houd het lekker bij project cars 2, meer banen, en dus meer variatie…
Ik hoop dat nick en coronel voor het aanprijzen echt dik betaald hebben gekregen… Heb t ook geprobeerd en vond t toch echt pure stront tov asetto corsa en project cars2.
Tering wat een overdreven irritant gedoe zeg.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).