Wouter noemt deze Polo de ERRRRRRRR-line

Auteur: , 33 Reacties

ERRRRRRRRRR....

Net als vele merken grijpt Volkswagen de IAA aan om allerlei elektro-gebakjes in de spotlights te zetten. Maar op dat spul moeten we nog even wachten, dus hoe zit het met het nieuwe hete metaal dat ‘morgen’ bij de dealer staat? Dat wordt niet vergeten, want Volkswagen heeft bijvoorbeeld deze R-Line variant van de kakelverse Polo (rijtest) meegenomen naar de beurs.

Bij de R-Line gaat het allemaal om een sportieve look. In geval van deze Polo zien we bijvoorbeeld twee trapezium-vormige ‘uitlaatjes’ in de achterbumper, wat subtiele skirts om de koets wat scherper te maken en frivool vormgegeven velgen die vrij zicht geven op de remschijven van formaat pizza stroopwafel. Om het af te maken zitten er ook nog R-Line badges op de flanken en op de grille. Verwacht de Polo R-Line binnenkort te zien shinen bij een Volkswagen RRRRRRR-dealer bij jou in de buurt.33 reacties

Lijkt de nieuwe Ibiza wel aan de achterkant!
Wouter gaat R line zeggen in een filmpje was al rede genoeg geweest om niet te gaan kijken.
@fmgarcia: Precies, pure reclame, maar ja kijk eens naar zijn vette pens.
@fmgarcia:Dit gaat niet meer over auto’s, maar puur verkopen. Hij kan zo op de loonlijst van PON worden gezet.
Die uitlaten, om te huilen
@blackbaron: Ja als een Passat GTE na flinke mishandeling. Op de foto’s is het verder erg geslaagd. Wielen zijn alleen ook niet mijn smaak.
@blackbaron: hoezo? Uitlaat (wat toch de anus van de auto is) netjes weggewerkt. En twee sierstukjes zodat de uitlaatfetisjisten ook nog wat hebben om te kunnen afleiden dat dit een “dikke” uitvoering is. De heilige wetten van de symmetrie worden netjes gerespecteerd. Ik vind het prima zo.
@blackbaron: bijna dezelfde uitlaten als de nieuwe M5.
@blackbaron: 1. Zo ontzettend plastic, die in de bumper ge├»ntegreerde dingen. En als je erachter rijdt, dan zie je zo’n klein prutspijpje erachter zitten. Bah.
Die neus correctie is erg mooi moet ik zeggen.
Schaap in wolfskleren. How sad…
@RRRobert: lijkt meer een schaap in geitenkleren.
@RRRobert: als je hier die 1.5 met 150pk bij besteld is het volgens mij een serieus vlotte wagen hoor..
Binnen nog iets speciaals?
Ik vind die velgen toch een partij lelijk. Voor de rest best leuk pakketje.
Genoeg assistent accountmanagers die bij het aanschouwen van dit wangedrocht een bol broekje krijgen. Zie het al helemaal voor me…net zolang onderhandelen en zeiken totdat ze een R pakketje op hun 1,niks liter TDI schraper mogen bestellen. Om dan vervolgens iedereen de stuipen op ’t lijf te jagen op de linker rijbaan met hun R. En bij koud weer voor het stoplicht komt er aan 1 kant onder de bumper wat condens uit, ipv uit de ‘uitlaten’ in de bumper…
@cpp1: Tja die hou je toch. Lijkt me overigens beter dan dat stelletje idioten in oude Golf GTI’s waar de bumper over het asfalt schraapt en je de muziek al vanaf 2km afstand kan horen. Tevens altijd gecombineerd met een petje..
@cpp1: Kunnen ze beter voor de full LED of Xenon verlichting oid gaan.
Dan gaan mensen veel eerder aan de kant.
Ziet er goed uit! Persoonlijk vind ik de velgen die bij het R line pakket van het vorige model zaten wel stukken mooier. Overigens is R line (en gewoon de R modellen) ook bij een niet R-dealer te verkrijgen hoor.
Het ziet eruit of het in 6 tellen aan de 100 zit…. maar in werkelijkheid trekt het nog geen vette worst van een schuin dak af.
Optisch dik uitgevoerde polo GTI met onder de motorkap een moddervette 1.2 liter ongeblazen 3 cilinder met dik 75pk. De welbekende sprint is in een slordige 15,2 seconden achter de rug.

Racen jonguh…!!
Zo’n pakketje is toch als een toupetje. Zet het af en het is kaal.
Zijn dit imitatie velgen of after market kan echt niet voor een R line.
Toch blijft het slim van de fabrikanten om dit soort pakketten aan te bieden ipv het standaard model er gewoon al lekker uit te laten zien.
Het kost ze geen reet meer dan de standaard bumpers die er op zitten maar ze kunnen er, naast de overige onderdelen van de pakketten, wel meer voor vragen.

150 pk TSI’tje d’r in. Lijkt mij lekker.
Voor snelheid stap ik wel op de brommer.
Dus op een Polo kun je wel een goed afgewerkte uitlaat krijgen en op een SQ5 niet?
Mensen die dit kopen zullen niet anders kunnen dan deze te verlagen. 10 cm wheelgap voor een r-line ?
@nicolas1986: viel me ook al op ja. Wel een hele hoop plastic en badges erop plempen maar even een ander setje veren vergeten ze.
@nicolas1986: dit. En met die alomtegenwoordige-VAG-platgeslagen wielkastomrandingen lijkt het net een crossover.
13 in dozijn
Straks weer normaal nieuws ipv alleen maar VAG nieuws?
Een M badge plakken op een 316i werd alleen door knakentuners gedaan. Ditzelfde is nu bij veel merken af fabriek een optie. Hele charme van het sportpakket en speciale editie is totaal verdwenen zo…
Lijkt wel een a3 van 2de generatie.
Lijkt wel een Estoril blauwe Einzer van achter.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).