Zeg het maar: is deze LaFerrari gewrapt of niet?

Auteur: , 35 Reacties

De spanning stijgt.

Zeg het maar: is deze LaFerrari gewrapt of niet?

Maar niet heus, want je voelde natuurlijk al op je klompen aan dat het geen wrap betreft. Volgens de Instaboys van carsandtrees is deze LaFerrari met z’n matblauwe huidje zo uit de fabriek komen rollen. Daarmee is het het enige exemplaar dat in deze, laten we zeggen, bijzondere kleur is gespoten.

Overigens is dit natuurlijk niet de eerste (mogelijk wel de laatste?) zeer opvallende LaFerrari die voorbij komt fietsen. Zo bestelde Jay Kayzijn exemplaar in kermitgroen , zagen we een oranje hyperarie en stond parelmoer wit de daddy aller Ferrari’s ook prima.

Wat echte players kiezen? Simpel, dat kan alleen maar Blu Pozzi zijn. Overigens zou ondergetekende ook graag eens een blokje rond gaan met die heerlijke 550 Maranello die rechts op bovenstaande foto z’n ding staat te doen.

LaFerrari35 reacties

Boeit niet, hij is mega lekker!!
@basfransencarphotography: boeit wel, wraps zijn wack.
@jaapiyo: niet helemaal mee eens.
Tis een goedkope manier om je auto een frisse look te geven die ook weer terug gedraaid kan worden, wat is daar wack aan?
@boogieman: Ik vind het zelf een beetje als een dure glazen/aluminium telefoon kopen omdat die een ‘premium’ feel heeft en er dan van die plastic beschermers opplakken van 5 Euro…
@jaapiyo: dat is zo een slechte voorbeeld
@mab: slecht voorbeeld maar wel duidelijk xD, snap ook wel wat je bedoeld, maar ieder z’n mening toch
@MAB: Goed verhaal, lekker kort. Maar goed kennelijk een handjevol mensen die hun telefoons in het plastic wikkelen hier 😁.
Ik weet al dat het geen mening is die hier breed gedeeld wordt maar ik vind een auto wrappen gewoon iets neps hebben. Bovendien zeker bij een auto als een Ferrari vind ik een bijzondere lakkleur de auto een eigen identiteit en karakter geven en als het goed is, is die lak ook van hoge kwaliteit. Een lak die in verschillende soorten licht er weer net wat anders uitziet op een mooie auto…zo heurt het, IMO. Plastic is toch net als fake b00bs, zelfs als het vrijwel niet te onderscheiden is van echt is het toch op een of andere manier minder en te makkelijk o.i.d..

Wraps kunnen wel ok zijn, maar dan vooral als ze van deeg zijn gevuld met wat pittig vlees of zo.
via Android app
Die van Jay kay vind ik de het mooist uitgevoerd, alhoewel dat baby blauw is ook niet verkeerd
@991gt3rs: helemaal mee eens, wat staat dat groen hem mooi
Voor mij die van gordon ramsey
Ik geloof er niks van. Ferrari gaat zo’n kleur echt never nooit goedkeuren.
@clarkson:

Misschien zaten ze te slapen bij de kleurkeurcommissie of je kan elke kleur krijgen zolang je maar voldoende munten op tafel legt.
Waarom worden de logo’s al geplakt terwijl de wagen nog maar in de grondverf staat?
@mashell: das voor het sleeper effect😂
@clarkson: money🤑
@clarkson: of thuis er even met wat brillo pads overheen gegaan. Zo heeft een vriend van me ooit zijn vader weten te verassen met een spontane wasbeurt van zijn auto. Dat heeft lang geduurd voordat dit goed kwam.
@pomoek: Dat ik daar niet eerder aan had gedacht. Haha!
@clarkson: Enzo is al een tijd dood en sindsdien is het ook daar wie betaalt die paalt.
Niet mijn kleur voor de LaFerarri
De blauwtint zelf vind ik wel wat hebben, maar ik ben geen fan van matte lak. Geef mij maar gewoon een rode LaFerrari, dan ben ik ook al tevreden.
Heerlijk!!!
Purrari-logo’s erop en door naar de eindklant
via Android app
@rouly: dan word Ferrari boos…
@991gt3rs: of het is een goedmakertje
Mede mogelijk gemaakt door knutselsmurf?
Persoonlijk nog altijd meeste fan van deze ‘kleur’ op een La F: http://www.autoblog.nl/nieuws/maken-of-kraken-laferrari-in-het-grijs-67186

Prachtig contrast tussen de lak en de zwarte delen.
@ukbob: Eens. Dat is misschien wel de mooiste LaF die ik ook tot nu heb gezien. Ik vind hem sowieso een stuk mooier zonder twotone lak.
@berlinetta: Inderdaad echt lelijk die twotone’s, alsof het om een dichte cabrio gaat. Verder ook graag zwarte velgen met tevens zwarte remklauwen, heel belangrijk.
Zo, de Peyo-erfgenamen zijn met hun chequeboekje aan het wapperen geweest?
Deze is van Pierre Kartner.
@porsche928: haha. Ik ben duidelijk een beetje gaar vandaag. Ik dacht eens kijken wat die Pierre Kartner dan gedaan heeft om dit te bekostigen, appje gemaakt, bekend skiër of vechtsporter die ik niet ken of zo…Toen de google search foto’s toonde moest ik wel even gniffelen ;)
lees ik een keer geen laffe arie hebben ze het weer over kermit groen en dan god wat knap gevonden smurfen blauw, nu weet ik wet dat het hier meer om spelling en vermeende humor gaat dan over auto’s maar om nou te zeggen dat ik lig te rollenbollen van de originaliteit nou niet echt”
anyway, het is de kleur groen van de Italiaanse vlag, een bijschrift hoe JK aan de kleur komt is interessanter dan een kleuterschool grap
Waarschijnlijk Plasti Dip
Die heerlijke Ferrari rechts is eigenlijk wel een 575m ipv een 550 (te zien aan het opstaande randje/spoilertje)
Het haalt de glans van een Ferrari weg.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).