Zo doe je als petrolhead de Ice Bucket Challenge

Auteur: , 19 Reacties

Semi-naakt in een open Ariel Atom gaan zitten om een paar emmers ijswater over je heen te krijgen. Goedemorgen!

Zo doe je als petrolhead de Ice Bucket Challenge

Voordat u meteen doorstoomt naar de reactievelden om te klagen dat u ontzettend klaar bent met die hele ALS Ice Bucket Challenge-hype: ja, het is vervelend aan het worden, maar vergeet niet dat het serieus geld oplevert voor de spierziektestichtingen. Wereldwijd is in een maand tijd al €63,4 miljoen opgehaald en de Nederlandse ALS Stichting zegt dat er al €1 miljoen binnen is. Of lees dit stukje even.

Goed, dan deze uitvoering. Twee gasten in een Ariel Atom krijgen een paar liters ijswater over zich heen, waarna ze de tweezitter op de staart trappen, om het nóg kouder te krijgen. En laat het acuut afkoelen van je lichaam, waardoor je zenuwstelsel even in de war is, nou net het hele punt van de Ice Bucket Challenge zijn. Video op Arieljunk.

Video: Ice Bucket Challenge in een Ariel Atom19 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Wat is de volgende uitdaging? Je in mekaar laten slaan voor de bestrijding van huidkanker?
Stom gedoe allemaal.
@norge: Ja, accepteer je hem?
@mikkeloentje: Wie durft..
@norge: ik zag van de week een cartoon: een emmer kokend water over je heen gooien voor de brandwondenstichting… Ik moest lachen.
@awesome: http://youtu.be/iFl1fvbu3IM

Iemand was je voor
@jzaero: wtf!
@jzaero: te dom om te poepen..
De mensen die roepen dat ze er wel “klaar mee zijn” en dat “het vervelend begint te worden” zijn meestal de mensen die vooral even willen laten zien op internet dat ze “stoer” zijn, want zij zijn tegen een “hype”. De typische hipsters dus. Vervolgens als je op hun FB account (ja, want dat hebben ze ook terwijl ze op internet roepen dat ze “geen FB” hebben) kijkt dan zie je ze staan met een emmer ijswater.

De rest van de mensen die er echt tegen zijn dat zijn meestal van die verzuurde mensen die überhaupt een verzuurd leven lijden (ja,met lange ij ja). Daar heb ik alleen maar medelijden mee.
@Rick-dos: Rare redenatie heb jij
@norge: Hoezo? Omdat je je aangesproken voelt?
@Rick-dos: Iedereen die een andere mening heeft dan de jouwe is een hipster of leugenaar of oud en zuur……. Neen, ik heb een eigen mening, geen facebook en weet eigenlijk niet echt wat er met hipster bedoeld wordt…….En ik heb vorige maand nog gelachen..
@norge: Nu geef je er een interpretatie aan die niet de mijne is. Als iemand anders een andere mening heeft dan is die persoon niet per definitie oud en zuur , hipster of een leugenaar. Alleen in dit soort gevallen denk ik wel bij mijzelf waar zit je je druk over te maken? Personen die dit doen vallen er niemand mee lastig, behalve dan de mensen die zich lastig gevallen voelen, en ze doen het voor een goed doel. Mensen hebben er gewoon lol in dus wat kan er op tegen zijn? Als je het vervelend begint te vinden dan scroll je er toch gewoon voorbij. Mij kan het persoonlijk aan mijn reet roesten wat mensen doen. Zolang zij er plezier aan hebben wie ben ik dan om te zeggen “ik heb last van je”.
@Rick-dos: Dat is het mooie van de westerse wereld , vrijheid van menings uiting enzo.
Jij doet wat je wilt en ik mag daarvan zeggen wat ik wil…….
@norge: inderdaad en daar heb ik dan weer een mening en daar heb jij weer een mening over enzovoort…

Daarom kunnen we wel zo door blijven gaan maar mijn punt snappen doe je toch niet…
@Rick-dos:

Jouw punt niet snappen…jouw mening is nog geen feit…punt!
@Rick-dos: ik heb facebook.. en ik haat deze dingen.. en je mag het opzoeken bij mij staat geen filmpje..
@dodge-hemi: gaat makkelijk zonder naam…
@Rick-dos respect! Dit zijn juist de zuurpruimers, ze moeten altijd weer slecht reageren…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).