Zo duur zijn de BMW X5 M en X6 M “Black Fire Edition”

Auteur: , 24 Reacties

Heftige speciaaltjes van twee corpulente SUV's.

Volgende maand komen nog dikke versies van de toch al stevige X5 M en X6 M naar de Nederlandse dealer. Het gaat namelijk om de Black Fire Edition die wereldwijd in een oplage van slechts 500 exemplaren wordt gebouwd. Twaalf van die 500 stuks komen naar Nederland en ze kosten maar liefst 200.000 eurootjes.

Het lekker korte persbericht heeft het over hoogstaande kwaliteit en exclusiviteit in het interieur. Zo worden de voorstoelen aangekleed met BMW Individual “Merino” leer in de kleurencombo Schwarz en Mugellorot. De middenconsole is eveneens opgefraaid met deze kleuren.

Voor de beleving werd het BMW M Performance sportstuur verfraaid met alcantara en vind je het Edition Black Fire-logo in de interieurlijsten. Het exterieur werd Saphirschwarz metallic. Heb jij ook de neiging om zulke Duitse woorden in je hoofd te schreeuwen als je ze leest?24 reacties

Fout staat er niet bij. Fouter en foutst daarentegen…
Wat een kauwgomballen interieur zeg… Helemaal van de JawBreakers daar bij BMW (CAPSLOCK RANDOM SNOEPWAREN!!!!!!)
@e34m5touring: What the SALMIACKBALLEN!!?? Het zijn allemaal gummiberen daar bij BMW!
@viezefreddyw: BOM OP RIJSWIJK, DAT ZAL ZE LEREN!!!!! Die TrekdropTrutten.
Gr. een BMW rijder met LANGE tenen !!!!!!
@e34m5touring: Jij bent een echte fanboy!
Merino is toch wol? Kun je bij de betere buitensportwinkel kopen als sokken. Lijkt me apart om als bekleding te hebben, aan de andere kant, voert wel beter zweet af dan leer denk ik!
@gulli: Nooit meer SwampAss :)
@Gulli: Merino staat voor; Merinoschapen, dit is een schapensoort die geliefd is voor de kwaliteit wol en leder welke beide van dit beest afkomen.
Dit is dus geld in de sloot gooien.
Dan ben je volledig van de ratten besnuffeld, als je dit neer gaat tellen voor zo’n obscuur ding.
Het is beter dan zo’n witte met stikkervelletje iig. Verder een hoog narco’s gehalte. Waarom geen uniek nieuw kleurtje? Dan is zo’n oplage van 500 toch veel interessanter. Volgens mij kan je een reguliere X5 bij BMW ook volledig in de zwarte lak dopen.
Erg smaakvol


#gniffel #proest #rarejongensdieBMWers
Doe mij maar een SQ7 voor dat geld.
Tegen meerprijs met kogelgaten in de voorruit
Even los van de hogere prijs, zien deze er toch gewoon prima uit? Het interieur vind ik persoonlijk wel vet. Zodra je het rood in een Golf gti ziet is het dik en in bmw is het fout?
@driver38: omdat menig mens een golf rijdt en een auto zoals deze niet kan betalen. Natuurlijk gaat men zijn eigen auto niet afzeiken
Ik vind dat interieur met die rode accenten wel mooi. Zouden ze in een speciaaltje van de M2 of M4 moeten leveren. Het past natuurlijk totaal niet bij zo’n lompe SUV.
Flink wat geld voor zo’n paupere verschijning.
@jaso013: normaal moet een BMW daar 15 jaar oud voor zijn, ze zijn hun tijd vooruit
Zoveelste “special” in grote oplage… En lelijk…. Stel gewoon zelf via Exclusive een smaakvolle versie samen als je perse zo’n hok wilt rijden.
@trustmeiamanengineer: *Individual natuurlijk bij BMW
Pure marketing dit
Van binnen heel netjes, een beetje kleur heeft zo’n interieur ook wel nodig. Maar waarom moet die buitenkant nou donker/depressief/sinister/goedkoop ogen?
Black beasts!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).