Zo koop je nu nog een auto zonder prijsverhoging

Branded content, 13 Reacties

Vanaf 1 september zijn de prijzen voor veel auto’s omhoog gegaan, vanwege een hoger BPM-tarief. Toch is het nog mogelijk om auto's zonder prijsverhoging te kopen.

Renault Clio

Het BPM-tarief stijgt voor veel auto’s omdat er een andere meetmethode wordt gehanteerd voor de uitstoot van CO₂ (WLTP ipv NEDC). De BPM is grotendeels afhankelijk van de CO₂-uitstoot waardoor veel auto’s soms wel duizenden euro’s duurder worden. Het gaat dus potentieel om veel geld. Gelukkig is Renault zo slim geweest om alvast wat extra voorraad in te slaan, waardoor je kan profiteren van de laatste auto’s zonder prijsverhoging. Daarom presenteren ze nu de aller-, aller-, aller-, állerlaatste Last Minute Deals.

Renault wil mensen die voor het merk kiezen de kans geven om een nieuwe Renault te kopen, zonder prijsverhoging. Tijdens deze Last Minute Deals, die lopen tot eind deze maand (30 september 2018), kun je kiezen uit verschillende voorraadmodellen. Denk aan de Twingo, Clio, Captur, Mégane of Kadjar, alles is mogelijk. En nogmaals, dit zijn de laatste modellen zonder prijsverhoging. Dat gaat na deze actie niet meer lukken… Daarbovenop ontvang je tot wel 3000,- euro voordeel. Een bijzonder buitenkansje, zo dachten we.

Dus, als je overweegt een nieuwe Renault te gaan rijden, doe dat dan nu. Meer weten of direct profiteren van dit voordeel? Ga dan naar renault.nl. Daar vind je alles wat je moet weten over deze Last Minute Deals van Renault.13 reacties

Ik kan het me voorstellen dat het voor je inruilwaarde ook best intressant is om nog een NEDC model te kopen. Het verschil t.o.v. nieuw kopen is namelijk groter.
Geldt dat ook voor de Alpine incendies?
Geweldig ding is dat!
Dat heeft Renault toch maar weer mooi klaargespeeld!
@cossiekiller: whaha die dingen staan al een halfjaar te wachten op de eerste eigenaar. Naast waar ik werk staat een kleine voorraad, stuk of 40 nieuwe auto’s.
Ik mag toch hopen dat de overheid die bpm-regels eens snel gaat aanpassen, want nu betalen we meer zonder dat daar een reden voor is.
@berlinetta:

Ik hoop dat de oveheid tegen Renault Nederland (en de rest) zegt dat ze dit soort geintjes niet pikken.
De auto staan nog niet op naam van consument, dus gewoon belasten volgens de nieuwe regels.
@hubert: Overheid heeft juist een overgangsregeling voor voorraadauto’s ingesteld, dat is voor elke importeur zo.
@Hubert: nog leuker: het betreft de import waarbij de staat extra krijgt. Dat die prijs doorberekend wordt naar de consument is de keuze van de verkopende partij als ik het goed heb. En deze auto’s zijn al in Nederland, dus is daar al voor betaald.
Prijsverhoging??? Meer eerlijke berekening van de uitstoot waardoor onze oplichterspraktijken aan het licht komen zul je bedoelen! Maarja, dat bekt niet zo lekker natuurlijk…
Binnenkort een kort overzichtje met de prijzen van populaire auto’s van voor 1 september en na?
lol deze actie duurt nog wel langer gezien de voorraad incourante rotzooi die z bij renault hebben staan
Wacht nog een paar maanden dan heb je in in ieder geval een 2019 auto. Meer waard dan die last minute deals.
Die actie is niet alleen bij Renault hoor..zijn meer merken die extra voorraad hebben ingekocht.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).