Zo maak je een supercar tot een superheld

Auteur: , 22 Reacties

Cool of kinderachtig?

Een wrapboer uit Singapore besloot drie supercars in een superhelden-jasje te heisen. We kijken naar een McLaren 650S als Spiderman, een Audi R8 als Batman en een Mercedes SLS als Man of Steel.

De drie auto’s hebben naast een superhelden wrap ook een superhelden topsnelheid. Batman is de langzaamste van het stel. De V8 uit de R8 heeft een top van 301 km/u, maar doet er 4.4 seconden over om de 100 km/u aan te tikken. De andere twee halen dit binnen de vier seconden. De R8 is ook het meest bejaarde model van het trio.

Waarom de drie auto’s dit superhelden-thema zijn aangemeten is niet duidelijk. We houden het op een gevalletje ‘omdat het kan’. Uit het stel vind ik de SLS het gaafst. De wrap moet eraf, maar dat blauw mag best blijven zitten. Check ze in de gallery hieronder. (via carscoop)22 reacties

Ja als je toch genoeg geld hebt
Ik zeg, doe maar niet! De auto’s zijn al opvallend genoeg, veel te druk met nog zo’n superhelden-wrap eroverheen.
Heel snel eraf maar weer…
Kinderachtig, maar stiekem toch heel vet
Doe dan die R8 als iron man, was een mooie kans
Lelijk
Het is niet mijn ding, maar het is wel een mooie wrap. Persoonlijk had ik de nieuwe R8 wel een mooie Batmobile gevonden.
Het zijn wraps, dus het is er zo weer af, gelukkig! Het is ook niet helemaal mijn ding, maar de SLS is sowieso de mooiste van de 3, altijd!
Deze Rolls van een in Amerika wonende Duitser is ook al zo ontiegelijk lelijk!
https://madwhips.s3.amazonaws.com/photo_8880_superman_rolls_royce_wraith_221128_fh.jpg
Behoort tot de man en vrouw achter Yotta Life (instagram enzo)
Wat is dit toch een droom, zoveel geld dat je moeite hebt welke van de 3 je nou weer moet pakken.. Elke keer weer wrappen omdat je deze kleur al een week hebt. Man man man
Die R8 is stoer..
Voor mij de 650s aub
Ik vind het niet wat, een beetje bad man
Als ze dan meerijden met een Kika optocht dan vind ik het helemaal mooi
Ach opzich best grappig gedaan. Ik zou het zelf nooit bestellen. Misschien eens leuk voor een speciale gelegenheid voor een goed doel of promotiewerkzaamheden etc.
Doe mij maar de Batman Zonda.
Helemaal met je eens joostvd
Wil je een beetje geloofwaardig spiderman shit op je koets gaat plakken, moet je natuurlijk wel een spider rijden en niet een coupé….
Ik heb erger gezien, dit is nog best grappig
Mooi is anders, maar ik kan het wel waarderen dat deze gast(en) de moeite hebben genomen om iets redelijk origineels te nemen in plaats van de standaard matte kleuren of chroomtinten.
Hahah ik dacht ff dat het om Driveclub voor de Ps4 was 🙈

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).