Zoveel geld tikt Zandvoort volgende week binnen

Auteur: , 42 Reacties

Chasin' that paper.

Bernies

Het zijn spannende tijden voor iedereen die zich ingeschreven heeft om een ticket te kopen voor de Nederlandse Grand Prix van 2020. Volgende week dinsdag krijgt iedereen te horen of ze daadwerkelijk hun geld af mogen geven aan vastgoedmagnaat Prins Bernhard en diens kornuiten in ruil voor (een) kaartje(s). De organisatie laat vandaag al weten dat de gelukkigen die Max mogen zien winnen in de duinen woensdag al een betaallink krijgen, die vervolgens binnen vijf dagen geëxecuteerd moet worden. Doe je dat niet, dan is je kans verkeken. Dus, zo laat het team van de Heineken Dutch Grand Prix weten, is het slim om je identifier in je koffer te doen als je op vakantie gaat.

Het is duidelijk, de organisatie kijkt natuurlijk vooruit naar het moment dat de koffers met geld binnenrollen. Tegenwoordig is dat allemaal wat makkelijker dankzij die wielen onder sommige koffers. Maar hoeveel geld harkt Zandvoort ongeveer binnen volgende week? Autoblog bedacht een uiterst geheime formule en rekende het voor je uit. Als eindresultaat kwamen we tot 33.333.333,33 Euro.

Denk jij dat dit mooie bedrag genoeg is om Liberty Media én de noeste arbeiders die de Arie Luyendijk bocht van een banking moeten voorzien te betalen? Of denk je dat Prins Bernhard al lang weet dat de overheid een stokje steekt voor de race en met de geldkoffers vanaf Bernie’s Beach afmeert naar Argentinië? Laat het weten, in de comments!42 reacties

Iemand nog kaarten kopen? Krijg dr zat
@pielemuis: zeker, lijkt me leuk.
@pielemuis: bernie, ben jij dat
Kijk wel vanuit mijn luie stoel, geen file en geen gillende voetbaltokkies, win win situatie
33.333.333,33 Euro…

De witwasmachine van Huizenmelkerij van Oranje Nassau van Vollenhoven gaat op volle toeren draaien.
@moveyourmind: Inderdaad kan die eikel niet uitstaan. Zeuren dat de overheid enzo maar moet meebetalen terwijl hij er geld aan wil verdienen
@dees: was het ook een eikel geweest als zijn achternaam niet Oranje was geweest?
@silenro: dat is voor iedereen een persoonlijke mening, maar ik kan begrijpen dat mensen die hem kennen dat vinden ongeacht zijn achternaam. Als counterparty in enkele van zijn oost Europese deals vind ik persoonlijk zijn handelswijze zeer dubieus
@silenro: zoek de geschiedenis op van de oranjes… Nero is er niks bij
@silenro: Maar daar gaat het hier toch juist om.
De man is rijk geworden door hoger-opgeleid werk te outsourcen naar het buitenland. En Nederlandse prins die dmv van zijn connecties door het prins-zijn geld kan verdienen door werk te outsourcen in het buitenland. Voor iemand uit die familie grenst dat aan landverraad.
Vervolgens wordt ie nog rijker door geld in vastgoed te stoppen. Sommige van die dingen kon alleen hij kopen, voor een goed prijsje… omdat hij een Oranje is. (verkopen aan hem = toetreden tot zijn netwerk). Vervolgens wordt dit allemaal voor zo veel mogelijk verhuurd; dat terwijl steden als Amsterdam negatief veranderen omdat de woon-prijzen zo hard stijgen; wederom omgekeerd van wat je zou denken dat Oranje met Amsterdam e.d. voor zouden willen hebben.
En nu doet hij aan ‘het volk spelen ‘geven”, maar ondertussen wel vol binnenharken. En dat doet hij doordat hij dmv zijn Orangje-opgezette-netwerk dat circuit heeft kunnen kopen en wonderbaarlijk genoeg een GP binnenhaalt op een baan waar je geen GP zou moeten willen hebben.
Als ondernemer doet hij het handig. Waar hij in onderneemt, strookt niet met wat je van de Oranje familie hoort te verwachten.
@dees: Je kent de beste man van nabij? of ben je gewoon zo’n droeftoeter die roept wat het tokkie volk wil horen en tegelijkertijd wat ” likes” scoren, eng toetsenbord crimineeltje.
@toniominestrone: zoals altijd is de meest gegeten boterham de niet gegunde. Dat soort kneuzen kunnen niets anders dan zeiken op een ander. Zijn ook altijd van die sukkeltjes die vinden dat de baas een te dure auto rijdt, te weinig werkt en te veel geld daarvoor vangt. Je zal het maar als loonslaven op de payrol hebben staan.
@rhellema: Al zit er een kern van waarheid in je verhaal, wat een walgelijke en arrogante reactie. Het is mij wel duidelijk dat jij niemand op je payroll hebt staan.
@scorpion80: nee hoor, niet arrogant, gewoon zakelijk.
@dees: klinkt mij als een ondernemer pur sang.
@dees:
Dankzij Prins Bernhard Jr. gaat dit evenement door.
Als hij dat circuit niet jaren geleden had gekocht, was het nu camping voor natuuractivisten en Duitsers.
Chappeau Prins van Oranje, dat u dit stuk Hollandse historie heeft weten te behouden.
Als ik genoeg geld had gehad, had ik het gedaan.
Mwah, dr gaat een flink deel naar Liberty en er moet flink wat geïnvesteerd worden in het circuit en de omliggende faciliteiten, deels betaald door circuit Park Zandvoort en deels door de gemeente en overheid. Denk dat het alles bij alles geen vetpot wordt en als ze toch in de rode cijfers duiken, springt Heineken wel bij – de rol van deze nationale bierbrouwer is tot nog toe vrijwel onbenoemd gebleven maar reken maar dat zij een cruciale rol gespeeld hebben om alles rond te krijgen! Niet voor niets de ‘Heineken’ Dutch grand Prix
@jaapaap15: Mee eens en sterker nog toen Heineken met de F1 afsprak 220 miljoen te investeren in de sport dat afgesproken is dat er een NL Grand Prix zou komen.
De prins hoeft zich zeker geen zorgen te maken. Gaat het mis dan trekt Mark R. de poeplap open. Onder het mom: anders waren we nog veel meer geld kwijt geweest, of het is een investering in de toekomst. Of zoiets.
@pomoek: volgens mij heeft Mark R redelijk duidelijk gezegd dat ze het als grote jongens zelf maar moeten zien te bekostigen.
@sanderb: dat betekent dus gewoon dat er betaald gaat worden als het nodig is…
Goh het getal 33, komt me bekend voor..
Zo saai wordt de F1 op Zandvoort (NOS):
https://www.youtube.com/watch?v=1JdSj04KV6w
@deeberton: misschien kan de NOS zich beter afzijdig houden van de F1 en gewoon lekker schaatsen en wielrennen blijven uitzenden.
@sportevo: want je gelooft niet in statistiek?
@deeberton: statistiek is leuk maar het zegt niet alles maar dat is niet mijn probleem. Wel dat de NOS met dit verhaal komt. Is voor mij nou niet echt een instantie die ik graag verslag zie doen over autosport.
De mensen hebben blijkbaar geld te veel om Verslappen niet te zien winnen op die veredelde kartbaan in de duinen.
Lekker op de fiets naar Max. Nu al zin in!
Toch vraag ik me af: gaat de Nederlandse GP straks een soort feestje worden voor alleen maar Nederlanders of is er ook nog plek voor de buitenlandse fan.

Ik heb al een aardig aantal races bezocht maar nog nooit heb ik meegemaakt dat ik al een jaar van tevoren kaartjes via een loting systeem moest aanschaffen voor een race waarvan ik de datum nog niet eens wist.

Niet dat ik me nu heb ingeschreven maar zal dit loting systeem bekend zijn geweest bij de buitenlandse fan? Of krijgen die straks 0 op het rekest als ze in de winter bedenken: laten we de Nederlandse GP gaan bezoeken? Ik heb zo’n vermoeden dat er alleen maar Nederlanders op de wachtlijst staan voor een kaartje.
@sportevo: idd waarom ik geen kaarten besteld heb.. ik kijk straks wel via de Duitse//Belgische en Engelse F1 tickets sites.. denk dat ze daar straks voor een lager bedrag te koop zijn..Net als bijv kaartjes met de ICE . Die kan je beter via DB.de dan via NS kopen..enz
@tvr1974: maar zijn dan dus niet alle kaarten in de verkoop gekomen?
@sportevo:

Ja, maar bestellen is gratis.
(ik 6x)
Kopen is voor Hollanders wat anders
(ik 2x)
@sportevo: Dat is niet de goede vraag. Zou je als buitenlander bij de GP willen zijn?
Wil voornamelijk gekke henkies in Oranje kleding in de polonaise zien; dan zijn er genoeg andere mogelijkheden.
Wil je goed racen op een mooie baan zien? Genoeg andere en betere mogelijkheden.
Kortom: LM kan zich op maken voor een hoop plaatjes van Oranje menigten en lekker doen alsof het allemaal zo mooi is. Veel mooie plaatjes, maar minder van op de baan; precies wat LM doet (ook al zeggen ze anders).
Wat gebeurd er eigenlijk al de race niet doorgaat? Geld terug, of B prins met gekke brilletje krom van het lachen. Ik zie het namelijk nog steeds niet gebeuren, er moet veel te veel gebeuren in veel te weinig tijd.
@terazino: Dan gaan we gezellig naar Assen. Daar wordt het racen alleen maar beter van…
@marcus: Ik denk dat Assen ondertussen wel bedankt voor de eer. Zou wel jammer zijn, prachtig dat de F1 terug is in NL. Maar een geschikt circuit hebben we helaas niet.
@terazino: Vergis je niet in hoe makkelijk het is voor Assen om de boel klaar te maken. Die hebben binnen een half jaar alles op orde en willen maar wat graag Formule 1. Het feit dat ze het in een half jaar mischien klaar moeten spelen is iets waar ze alleen maar trotser op zijn.

Vergis je niet in het feit dat er een hele hoop mensen geïrriteerd zijn dat de randstand georiënteerde cultuur in Nederland steeds het noorden schoffeert. Geen betere middelvinger dan gewoon die race houden in Assen als ultieme bewijs dat Zandvoort niet geschikt was, is of worden gaat voor de F1.

Heb mezelf ingeschreven voor de kaarten omdat ik graag heen wil, maar weet nu al dat (mochten ze het voor elkaar krijgen) het een drama wordt qua reizen. Maar goed, dat moet je er dan maar voor over hebben…
@marcus:
Jazeker,
Assen heeft geen files
Op de tribunes zat werkelijk niemand met de Formule W
Supertrieste TT verboden motorclubinstelling, die in stand wordt gehouden van mijn belastinggeld.
Nee geef mij dan maar Zandvoort.
Die gaat het rooien van mijn Heineken biertje
Ik heb alleen m’n identifier nodig voor uitgaven boven een paar honderd euro. Die heb ik dan toch niet nodig voor een paar kaartjes?
Kan me niet voorstellen dat iemand voor deze ellende zou willen betalen, als je op tijd wil zijn kun je nu al beter voor de ingang je tentje opzetten. De dagen zelf zullen er mega files zijn. Totaal niet over nagedacht. Assen is zoveel beter in alle opzichten.Maar goed die heeft geen Prins die de lobby doet.
@fileflirter:
Nee, dat wordt gesubsidieerd van mijn belastingcenten.
Dezelfde overheid die motorclubs verbiedt.
Daar komt geen hond kijken (formule W)
Ja dan heb je geen files…
Assen heeft geen files
Op de tribunes zat werkelijk niemand met de Formule W
Supertrieste TT verboden motorclubinstelling, die in stand wordt gehouden van mijn belastinggeld.
Nee geef mij dan maar Zandvoort.
Die gaat het rooien van mijn Heineken biertje

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).