Rick Ross koopt een Xenatec Coupe [Maybach]

Auteur: , 32 Reacties

Geniet er van, nu het nog kan, Maybach-man!

Of bovenstaande dikke rijms voldoende zijn voor een platencontract weet ik niet, maar het zal Rick Ross een zorg zijn. Hij heeft al een eigen label, Maybach Music, en de naam zegt het al: de rappende vetklep is fan van het Duitse luxemerk dat binnenkort een spuitje krijgt.

Eerder toonden we zijn 57S met dikke Forgiato’s, maar hij heeft nog geen tijd gehad om zijn nieuwste aanwinst, een Xenatec Coupe, op vulgair lichtmetaal te zetten. Komt vast nog wel.

Of Ross ook een flinke korting heeft gekregen op zijn Xenatec weten we niet, maar het is niet onwaarschijnlijk. Het bedrijf is namelijk na 8 exemplaren gebouwd te hebben ter ziele gegaan, dus dit exemplaar zou best wel eens uit de faillissementsverkoop gekomen kunnen zijn.

Moobs

Met de nieuwe Xenatec, die hij via Instagram deelde, heeft de Teflon Don alvast een voorschot genomen op zijn (door wat gezondheidsprobleempjes uitgestelde) nieuwe album, God Forgives, I Don’t, dat op 31 juli uitkomt. Tot slot willen we nog even deze interessante filosofische vraag delen over zijn goddelijke mantieten (no homo): did they have to lift his man boobs to ink his tattoos? Een goede vraag..32 reacties

Ik heb Rick Ross aangeklaagd. Zit gewoon ff mijn nick te verkrachten. Damn manboob-man!
@Rick-dos: Grappenmaker.. Zoek je aandacht ofzo? :’)
@autospotterqvs: Nu dat ik aandacht van jou heb gekregen kan mijn dag in ieder geval niet meer stuk… ;)
Op basis van de achtergrond van de foto zou je denken dat hij de wagen uit een vuilcontainer gevist heeft.
Coupe is mooier dan normale maybach. Ik heb nooit begrepen dat maybach die niet zelf heeft geproduceerd.

Had beslist meer kans gehad dan die anonieme lino
Toch jammer als ze stoppen met Maybach. Ben nu wel benieuwd hoe ze het gaat aanpakken met die über S-klasse.

http://nast-sonderfahrzeuge.de/MB-Exotenforum/img/uploaded/image46746.jpg

Mercedes heeft opzich wel de potentie om onder eigen label een Bentley / Rolls concurrent te maken. Het merk Maybach voegt wel iets toe alleen jammer van het vorige design dat zo controversieel was.
@eklasse: was dat design te controversieel? Of juist niet niet controversieel genoeg? Een Phantom is echt veel controversiëler (die gewoon lomp), en ook een Mulsanne is met z’n enorme afmetingen en kleine ruitjes maar een vreemde verschijning. De Maybach is gewoon de logische design voortzetting van de W140 geweest met W220 techniek, de wereld zat niet te wachten op iets wat ze al kenden.
@mashell: het mooie van het woord controversieel is dat je het altijd kunt gebruiken: als iets niet controversieel genoeg wordt gevonden is het per definitie weer controversieel. Het is een oneindig “circeltje”.
@eklasse: Mercedes hoeft geen Bentley / Rolls concurrent te maken. Enkel het ster is al voldoende tegen bentley en rolls.
Nooit van de beste man of zijn muziek gehoord. Als ik het zo bekijk niks aan gemist gelukkig. Ik hoop dat hij een hele prettige tijd heeft met zijn nieuwe auto en wens hem veel veilige kilometers toe.
Als ik het geld had zou ik ook zon dikke bak kopen. En zijn muziek is trouwens ook best ver.
@jordy14: *vet
@jordy14: +1
Deze man is groot!! Ja letterlijk en figuurlijk. Dat nieuwe album wacht ik echt op met smart! Ook heeft hij hele leuke nummers over bugatti enz. Super fan van deze man. Respect voor deze man en zijn awesome muziek!!
In dit terrein zijn Rolls en Bentley gewoon baas als je autofabrikant hiertussen wil wringen is haast niet te doen.
@agera: Mercedes heeft genoeg historie in huis om hier feilloos tussen te passen; Denk aan 770K, 600Pullman etc.

Alleen is er een ezel die zo’n renault omtovert tot mercedes bestellertje.
Hij heeft ook nog een witte gekocht kijk maar eens op instagram 2 coupe’s
@guccimelly: inderdaad.. met een onderschrift ‘only human alive with 2 Maybach Coupes’
@rami0180: Alleen die quote bevestigd al dat ik z’n muziek niet eens WIL horen … en z’n smaak qua auto’s (en velgen) bevestigd dat weer :)
moet zeggen dat die xenatec coupe best vet is
Als ik zo’n type uit zo’n auto zie stappen, dan is die auto voor mij ineens 80% minder waard.
@9000cse: jaloers?
@jordy14:
Ontzettend!
Als je ziet hoeveel Maybachs er in “my crib” eentje voor hun crib hadden staan… Mss ook weer het probleem, die reppers hebben het imago verkloot voor de echte doelgroep :)

Hoe dan ook, ik kan er geen traan om laten dat ie verdwijnt. Kan hem niet kopen, en hoef m niet te zien…
Op foto’s best een zuig design, totdat ik gisteren bij een dealer een nagelnieuwe Maybach zag…Dus, wat een imposante ubersloep. Mooi blijft anders maar mijn menig is toch serieus veranderd. En hoop ineens stiekem op een nieuwe mega Bayer.
Maybach Combi lijkt me ook wel relaxt. Jammer dat Maybach niet blijft, vind dat toch n klasse apart, die zich onderscheidt met n wat subtielere overdaad aan luxe. Rolls is eigenlijk gewoon n pauperauto. Is voor showers en idioten. Bentley vult t gat: noch ingetogen, noch statig lomp verplaatshok
Zo Maybach zal wel blij zijn met Rick Ross, hij zal vast de enigste vaste klant zijn bij Mayback.
Rick who???
@alfamail: Rick Ross
Ken de beste man niet. Maar als hij zich zoiets kan veroorloven, is hij ergens vast heel goed in
@mashell dicht bij de waarheid. Trouwens de Maybach zat niet ver genoeg van een exclusieve volle S klasse af. Was ik zeer rijk dan zou ik ook geen Maybach willen kopen maar bijvoorbeeld een Bugatti Veyron en een Bentley Continental en een Lambourghini Murcielago Reventon.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).