Autojunk Foto Van De Maand – November 2013

Auteur: , 26 Reacties

Jullie deelden 1164 uploads met foto's op Autojunk in de maand november. Dit zijn de drie beste!

Autojunk Foto Van De Maand - November '13

Aangezien Wouter te druk was met, eh, ja waarmee eigenlijk? Hoe dan ook, hij was te druk om deel te nemen aan de jury deze maand dus vandaar dat jullie het moeten stellen met de commentaren van de winnaar van vorige maand (Jeffrey de Ruijter), Autoblogger en mijzelf. Het was lastig deze maand, er was veel moois gefotografeerd maar weinig wat er ├ęcht uit sprong qua kwaliteit. We zijn tot een top 3 gekomen maar we waren het lang niet overal over eens.

Plaats 3: Bentley Supersports Coupe
Bentley Supersports Coupe
Soms kan je iets moois maken van een simpele straatscene. Het lijkt bijna in scene gezet zoals de Bentley hier langs de stoep geparkeerd staat bij Harrods in Londen, terwijl een strak geklede man al bellend bij de auto wegloopt. Als de fietsen er niet hadden gestaan en de twee mannen achter de auto er niet waren geweest had het met een beetje extra aandacht een reclameplaatje voor Bentley kunnen zijn. Jeffrey stoort zich aan de lensflares maar dat is wat mij en Autoblogger betreft een kwestie van smaak. Sommige fotografen shoppen die er juist bij in, het is maar net waar je voorkeur ligt. Wat we wel met Jeffrey eens zijn is dat er de foto tegen overbelicht aanhikt, maar desondanks een mooie plaat Rubinsky, ga zo door!

Plaats 2: BMW 3
BMW 3 DMPD
“DUMPD! Mooie foto, en de meest geweldige locatie voor een evenementje. De auto contrasteert lekker tegenover de achtergrond. Ik moet nog naast deze jongen hebben gestaan”, aldus Jeffrey. Inderdaad is het een fraai plaatje, deze knalgele BMW 3 serie knalt lekker zo voor deze achtergrond. Een kleine tip voor fotograaf alex (en iedereen die er verder z’n voordeel mee wil doen): de donkere partijen zijn wel erg donker. De schaduwen lopen over in de banden, waardoor je eigenlijk niet kan zien waar de banden eindigen en de schaduw begint. Probeer altijd detail te behouden in de donkere partijen!

Plaats 1: No matter the weather
No matter the weather
Tsja, en daar hebben we Bas Fransen weer. We zouden hem bijna hofleverancier van deze maandelijkse contest gaan noemen. Keer op keer komt hij met heerlijke platen, ook nu is het weer raak. Het is herfst op de ‘Ring en deze plaat illustreert dat perfect. Lekkere compositie, een fijne nabewerking en dankzij de fijne kleur springt de 991 Carrera 4 (S?) er lekker uit. Fraai weer Bas, volgende maand ben jij weer ons gastjurylid!26 reacties

Nummer drie is heel mooi!
Op foto 3 zie ik vooral de fietsen en niet de auto. Op foto 2 zie ik een heftige sjonnie bak. Alleen foto 1 vind ik waardig om in de top te komen. Maar was de oogst deze maand zo schamel dat er niet iets sprankelenders te vinden was? Ik vind ze allemaal vrij gewoontjes.
@Original_Arnoud:
Op foto 2 zie ik een auto van een liefhebber. De eigenaar zal meer liefde en mogelijk ook geld in zijn auto steken dan jij ooit zal doen.

Dit is nu precies wat heel Nederland niet snapt. Als liefhebber (oem + ) wordt je meteen in een zin gezet met sjonnie’s en tuners!
@Jaapie: dit is zeker van een liefhebber jij hebt gelijk. Ik denk dat hij nooit een echte sjonniebak heeft gezien met die uitstekende bumpers,foute velgen met heeel veeeeel chroom, een spoiler net zo groot als de auto zelf en natuurlijk halfords en autostyle tjoening spullen.
@Jaapie: een liefhebber van bananen zeker? Ik denk niet dat een liefhebber van autorijden en auto’s zijn auto zo ver zou verlagen (zowel letterlijk als figuurlijk).
@mashell: oooow jawel !! Lager is mooier en gewoon beter ;)
@mashell: kan natuurlijk ook gewoon airride zijn. En i.c.m. de keus van de velgen heeft het wel wat. Kleur vind ik wat minder, maar al met al is het geen fout totaal plaatje.
@mashell: is waarschijnlijk air-ride.. Dus als ie rijdt zal die wel wat hoger staan
@Jaapie: Dan kan het nog zo’n grote liefhebber zijn, die velgen zien er gewoon niet uit. Voor de rest wel een dikke drie.
@gv93: dat is dan weer een kwestie van smaak. Ik vind deze velgen erg mooi en ik vind ze ook erg goed staan onder deze gele 3-Serie.
@ej20g: Maar sjonniebakken zijn meestal een kwestie van smaak.
@gv93: true. Al zijn er natuurlijk altijd auto’s waarvan 99% vindt dat het een petjesbak is. Bijna een feit dus. Bovenstaande 3-Serie is overigens mijlen ver verwijderd van de petjeswereld.
@Jaapie: komt door de golfjes en hondas met regenpijn uitlaat..
@Jaapie: met jou kan kan ik praten Jaap!
Foto 1 is wel erg mooi, terechte winnaar. Foto 3 vind ik eigenlijk helemaal niks, maar ik heb dan ook geen verstand van fotografie.
Geen van de drie wekt mn interesses op.
@The360box: dus niet nodig om te reageren
@sebasjuhh: En als een bepaald iemand foto 3 heel mooi vindt mag hij wel reageren om dat te verkondigen? Die informatie is namelijk net zo irrelevant.
Ik ben zelf ook geen fan van nr 3 en 2. Nr 3 is te licht en niet scherp op de gewenste punten. Nr 2 zit gewoon teveel contrast overheen. Jammer. Nr 1 wel een terechte winnaar.
Voor mij is foto 2 de mooiste, echt geweldig!!
foto 3
foto 3
foto 3
Pic.2 kill it with fire!
Bedankt!
No matter what weather, an epic blue porsche makes you feel better…
Nummer 3 en 1 zijn heel erg mooi, nummer 2 had eigenlijk niet in de top 3 gehoord.
Vind foto 3 echt super. Zo’n echte engelse conti supersports voor Harrods in London. Mooie typisch Brits! verder zijn foto 1 en 2 wel mooi maar spreken mij minder aan

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).