Ad Personam Aventador SVJ is simpelweg magistraal

Auteur: , 18 Reacties

De bejaarde Aventador in een gave uitdossing.

Met de Aventador SVJ komt er bijna een einde aan het huidige V12-model van Lamborghini. Bijna, want met een merk als Lambo is het altijd goed een slag om de arm te houden. Voordat ze de opvolger van de Aventador gaan aankondigen moet je niet gek opkijken dat er toch nog wat uitzwaai-exemplaren komen van het huidige topmodel.

Via het Ad Personam-programma van Lamborghini kun je een auto helemaal naar eigen smaak aanpassen. Dat is ook gebeurd bij deze Aventador SVJ en het resultaat is toch wel de moeite waard. Er werd gekozen voor de kleur Viola Aletheia. Het is een verwijzing naar de paarse ‘Cosmic Girl’ Diablo. De supercar speelde de hoofdrol in een videoclip van het nummer van Jamiroquai. En een paarse Lamborghini is altijd een goede keuze, vraag dat maar aan Bam Margera.

In het interieur werd niet voor paars, maar voor de kleur Blu Sideris (blauw) gekozen in combinatie met Bianco Leda (wit) leder. Het maakt het geheel wat druk, maar we hebben het dan ook over een Lamborghini. Dan mag alles.

Helaas hebben ze bij Lamborghini enkel detailshots geschoten van deze Ad Personam Aventador SVJ. Een totaalplaatje moeten we jullie onthouden.18 reacties

Mooier dan met! Maar inderdaad, dit zal waarschijnlijk niet gunstig zijn voor de stabiliteit op hoge snelheden..
Blijft een lelijke vleugel
prachtige samenstelling! Echter is dit een standaard samenstelling die voor de introductie besteld kon worden door de dealers. De paarse kleur is een nieuwe kleur speciaal gemaakt voor de SVJ, alleen verwijst deze volgens mij niet naar de Cosmic Girl Diablo! want de kleur Viola SE 30th is gewoon te bestellen bij Lamborghini. ( https://www.instagram.com/p/BvkJzTfHLa5/ )

Er staat nu wel een Viola Aletheia SVJ met hetzelfde interior op Nederlands kenteken.

groetjes,

Lamborghini_dutch
@gallardokev: kleur lijkt er in ieder geval totaal niet op. Zijn beiden paars, daar houdt het wel op… Interieur had ik op basis van tekst wel wat uitbundiger verwacht, dit is niet blauw met wit maar zwart met hier en daar wat kleur. Beetje saai, lak is wel schitterende kleur!
@davelepeef: de link die ik heb toegevoegd is daadwerkelijk de paarse kleur van de SE30 Diablo net als de cosmic girl auto. Viola SE 30th.
@gallardokev: snap ik, ik bedoel ook die kleur uit het artikel :(
@gallardokev: Dat is een paarse Aventador met een witte streep op de stoel. Dit is een blauwe Aventador met een blauwe streep over de stoel. Zijn dus niet hetzelfde uitgevoerd.
@berlinetta: nee het is wel met een blauwe streep! die nu op Nederlands kenteken staat. ( zie mijn post op Instagram https://www.instagram.com/p/Br6GIdXn-OL/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=ud1x2wokb806 )

Lamborghini_dutch

Er waren 6 opties SVJ te bestellen bij de introductie, waaronder deze variant.
Viola Aletheia
Grigio Telesto
Giallo Tenerife
Rosso Mimir
Verde Alceo
Bianco Phanes
@berlinetta: wat bedoel je nou? De auto uit het artikel is in ieder geval paars.
Geen foto van de auto als geheel?
@mashell: lees je mee?
@dromedaris: ja maar juf er vloog een vogel voorbij het raam.
@mashell:

“Helaas hebben ze bij Lamborghini enkel detailshots geschoten van deze Ad Personam Aventador SVJ. Een totaalplaatje moeten we jullie onthouden”

https://www.autojunk.nl/2019/04/lambo-svj-gt2rs-gt3rs-bij-tankstation-a73?utm_medium=relevant_items
Ad heeft smaak
Ik zie een aantal gekleurde stikseltjes en wat topkwaliteit leer. Leuk hoor…. Wow
Paars is door de kleur midnight purple op de oer NSX een van mijn favoriete kleuren. Top op een lambo!
Mijn favorite kleur is ook paars, damn het komt nu wel erg dichtbij zeg
Ja proost! De flow is sowieso is magistraals!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).