Afrojack en de Perridon-Veyrons doen dagje Zandvoort

Auteur: , 38 Reacties

Tegenover Casper verklaarde DJ Afrojack de Bugatti Veyron al eens de liefde, en gisteren kwam de dag waarop hij zijn 2 meter lange lijf in de supercar kon vouwen, met een triootje op Zandvoort. Smaakte dat naar meer, Nick?

We hoeven je hopelijk niet uit te leggen waar die Veyrons vandaan kwamen, er zijn in Nederland nou niet bepaald veel mensen die 3 exemplaren van de supercar bezitten.

Laatst zagen we hoe de witte Grand Sport een Trust-wrapje kreeg, maar het was nog niet klaar met de sponsorboodschappen: de oude trouwe grijze Veyron werd eergisteren van een wrap voorzien waarop de Media Markt aandacht krijgt. Enfin, samen met de (nog) ongewrapte Veyron WRC Edition werd gisteren lol getrapt op Zandvoort, en Afrojack had ook een uitnodiging gekregen. Ook was er een Aventador aanwezig, maar niet die van Nick.

Woei

Via het Instagram-account Dutchbugs krijgen we een kijkje in wat er zich gisteren afspeelde op het pk-feestje op het circuit, voor het gemak hebben we een paar van de foto’s in een gallery verzameld. Wil je meer zien, dan weet je ongetwijfeld de weg te vinden.38 reacties

Toch wel een beetje jammer, die reclame-wrapjes. Net of de Perridons toch een beetje moeite hebben met de running costs van drie Veyrons.
@potver7: Dat is voor Cityracing binnenkort..
@Brutus: Dat snap ik ook wel, en doet niks af aan mijn eerste opmerking.
@potver7: Heeft niks te maken met running costs.. Gewoon slimme marketing. Media Markt verkoopt zijn producten immers goed.
Was gisteren de Pre-party? Vandaag bestaat Circuit Zandvoort toch 75 jaar? Aldus de radio vanochtend.
Ziet er toch best episch uit. Doe mij maar de 16.4 coupé, maar dan zonder wrap…

En de reclames vind ik een beetje zonde. Zo’n veyron is wel leuk om een keertje een andere look te geven, maar het moet geen reclameobject worden
Vieze smerige patsers zijn t….
@RobinM: Jaloers?
@marussia: Op die media geile familie Perridon wel….
@RobinM: Helemaal mee eens!
Waarom zou je er 3 kopen? En niet 1 Veyron en 5 andere supercars…
@mikkeloentje: ik verwacht dat je 2 of meer veyron’s moet hebben wil je de veyron wrc kopen, en waarom niet als je het geld hebt.
@henkhupelschoten: Nou, ze hebben aardig wat moeite om die Veyrons te slijten… Verwacht eerder dat ze gewoon een actie hebben bij Bugatti: 3 voor de prijs van 2 ofzoiets… haha
@mikkeloentje: waarom sowieso een Veyron?
Zo’n ding is echt alles behalve mooi.
@jrmpower24: Dat is gewoon een kwestie van smaak, maar als je naar alle specificaties kijkt kan je er niks anders van maken dat het wel een brute bak is. Dus tja 1 begrijp ik wel.
waarom geen reclame wrap? dan kan ie lekker een deel van de kosten inbrengen in zijn bedrijf..
@Deefeketje:

De mensen bij Media Markt, wat natuurlijk een gigant is in de business van Trust, zullen hier zeer zeker gecharmeerd van zijn, dus zal het helpen bij het zaken doen.

Een mooie poster met een Veyron in Media Markt kleuren op het hoofkantoor.
@desjonnies: Zoontje werkt bij media markt. Zal ermee te maken hebben denk ik.
via Android app
Ze zijn er niet vies van om op te scheppen.
@991gt3rs:

Moet’ie ze dan in een schuurtje laten staan?
@desjonnies: Het ‘opscheppen’ begint al bij de aanschaf van die wagens, niet bij de poort van Circuit Park Zandvoort. Maar goed, inderdaad kun je er dan beter mee op een circuit gaan rijden, als je ze toch hebt.
Die aventador is van zon kerel die ook een f430 bezit volgens mij
@nvhuijkelom: dat is volgens mij de eigenaar van Carvalley.
En niet bij Supercar Sunday komen opdagen…
Voor mij had het gehoeven, alleen vind ik het jammer voor de kinderen die op het evenement waren en er zó op hadden verheugd.
@AutomotiveDesigner: *niet gehoeven
Die wraps zijn alleen voor vkv city racing gedaan
@yorick: stond ook een foto van in het lokale Mediamarkt krantje in Rotterdam.
Gaaf zeg! Zo moet het gewoon. Lekker genieten van je auto’s en alles er om heen als je het kunt veroorloven. Ik zou het ook wel weten. Nu moet alleen Nick nog een keer z’n woorden waarmaken. Hij zei: “..ik wil graag een Veyron.. maar dan moet ik nog een beetje meer werken..”

Rij ik.. wat was het.. eergisteren.. naar mijn werk, gaat Giel op 3FM het lijstje van best verdienende DJ’s voorlezen. Meneer Afrojack.. vorig jaar 16 miljoen verdient. Dus… kom op Nick.. waar blijft die van jou?
@Freewarefreak: Een omzet van 16 miljoen is nog geen winst van 16 miljoen. Dat vliegtuig moet ook betaald worden, en in het buitenland slaapt hij vast niet in tweesterrenhotelletjes.
Ik had liever een artikel gezien over die M3 CSL op de achtergrond in plaats van die clown met zijn Veyrons en die andere clown die soms op play drukt.
@berlinetta: Nick kreeg les van mij in die witte BMW M3 Cup auto omdat hij graag zijn racelicentie wil gaan halen. Hij heeft ook de meeste km’s in die BMW gemaakt. Hij heeft verder een paar rondjes in zijn RS6 en in die Veyron gedaan. Hij vertelde dat die Veyron er sowieso gaat komen
Ik ken Afrojack niet, zal wel een prima kerel zijn maar kan het even ophouden met die peace signs en ILY en hartjes en andere handgebaren?
Respect wanneer je 3 veyrons bezit… Heel mooi
@pagani86: nee. ik respecteer niemand vanwege haar of zijn bezittingen
@arashrsf: dat is jou probleem. Ik heb niet gezegd dat jij dat ook moet doen. Ik spreek voor mijzelf hier op dit forum.
Ah…de jas terug op autoblog. Dacht al bijna dat de liefde tussen ab en afrojas een beetje bekoeld was maar alles is dus nog koek en ei, oude jongens krentebrood etc.

Heb verder weinig met de Bugjes, als er morgen een miljard op mijn rekening verschijnt zou ik er serieus geen kopen, of hooguit na een stuk of 50 andere auto’s ‘omdat het kan’.
Wat heeft een Veyron nu hemelsnaam op een circuit te zoeken??
Loodzwaar ding wat eigenlijk alleen fatsoenlijk hard rechtuit wil.
Vind het persoonlijk een supergeile wagen, de allerbeste techniek en vakmanschap en een afwerking om je vingers bij af te likken.
nick is waarschijnlijk te pussy om zijn eigen aventador in te zetten voor wat krasjes enzo gezien zijn reputatie met een 458. Of de verzekeraar liet het niet toe!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).