Autoblog video: supercarfile met DJ Afrojack

Auteur: , 39 Reacties

Als Need for Speed in première gaat, mag de duurste file ooit in Nederland natuurlijk niet ontbreken. En waar supercars zijn, is Afrojack. En zijn wij ook.

Supercarfile met DJ Afrojack

Een parade met onder andere twee Bugatti Veyrons, Lamborghini Aventadors, een Murci LP670-4 SV, een sneeuwwitte F12Berlinetta, McLarens, M3‘s, M5’s en uiteraard een hyperexclusieve Porsche 944. Als je als verslaggevert/cameraman even niet oplet, word je voor je sokken gereden door een driftig parkerende Aston Martin. Al dan niet met chroomwrap.

Helaas ging de pk-polonaise niet zonder bloedvergieten voorbij. Een Ghost, een M5 en een S5 besloten er op de invoegstrook van de A12 een ménage à trois van te maken. Net als in de film. Heel even waren we bang dat het de nieuwe Rolls van de invalide geraakte Afrojack was, maar dat bleek niet het geval. “Ik rij tegenwoordig heel voorzichtig!”

De plaatmans kwam met zijn plezante wagenpark naar de supercarmeet en reed zelf in zijn black and yellow Aventador, die overigens nog steeds te koop staat. Voor iedereen die het nog niet wist, de dj heeft wel een beetje last van een need for speed, zo vertelt hij tegen onze eigen Casper. En hij heeft zijn volgende speeltje al uitgezocht. Die gaat er komen, mits de financiën het toelaten. “Een te gekke auto, maar ik moet nog even doorwerken.”

Wil je weten welke? Check ons filmpje op ABHD. Hint: hij moet een open dak, anders past de grote man uit Spijkenisse er amper in.

Casper interviewt Afrojack39 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Zou Nick dan de eerste Koenigsegg Agera naar Nederland halen? Ik kan zo 1.2.3 geen andere supercar verzinnen die boven een Aventador staat, open kan en waar hij voor moet “sparen”.
@Donstil: Veyron zegt hij in het filmpje.
@Ferry_76: Haha ik wilde het net posten, eerst kijken in het vervolg :P
Super vet!

Wat wordt er eigenlijk geblurd op 5:05?
Ik heb altijd geleerd mijn zonnebril af te zetten als ik met iemand praat…mooiboy.
Kun je 200 boekingen per jaar hebben, dat geeft je nog steeds geen normen en waarden mee.
@awesome: Wat is het toch erg he, iemand die hard heeft gewerkt en zelfs nog steeds hard werkt en hierbij toevallig heel wat geld mee verdiend wat ‘ie aan zulke auto’s uitgeeft….
@ariif: Hoor je mij over zijn auto’s of werk? ik heb het over normen en waarden, die krijg je vaak van huis uit mee en niet van je werk…
@awesome: Maar hij werkt toch niet sinds zijn geboorte af? Hij heeft toch ook eerst nog jaren thuis geleefd waar hij dus waarschijnlijk de normen en waarden heeft geleerd waar jij je druk om maakt? Dat jou is geleerd je zonnebril af te doen bij een gesprek, betekent niet dat iedereen dit ook heeft meegekregen.
@ariif: Ah, je hebt mijn comment nu wel gelezen? Je begint deze keer in ieder geval niet over zijn auto’s, werk of mijn ‘afgunst’ terwijl ik dat niet eens heb.
Beter doe je dat de volgende keer meteen.

Ik gun Afrojack echt wel zijn succes hoor, daar hoor je mij ook niet over.
@awesome: Lees je eerste comment es even goed door jij xo
@awesome: joh zeur niet zo,neem een kopje azijn en pak de volkskrant erbij!
Toch nog wel een aantal dikke auto’s op NL kenteken
Daar was ik dus ook bij en het was heel mooi om te zien
Misschien een domme vraag, maar waar kan je eigenlijk zien wanneer er zo’n evenementen zijn? Want ik kom er altijd te laat achter…
@den11: volgens mij lag dit evenement een beetje onder embargo om het niet uit de hand te laten lopen. In de ochtend kwamen de eerste berichten op Twitter
Het lijkt me dan dat hij voor een Porsche 918 Spyder gaat?
@poes: dat was ook mijn eerste gedachte. In topgear gezien wat een strakke bak is dat.
Veyron is tegenwoordig een beetje uit de mode.
Laat hij maar een bakfiets aanschaffen.Zit hij ook lekker met zijn doodskop in de wind,en kan hij zijn draaitafeltje en gare platen mooi in de voorbestemde bak leggen.” Even doorwerken”,hij kan nog niet overweg met een hark,gaat hij zich de rug mee krabben.Daarom draait hij ook plaatjes.Kan elke huis – tuin – en keuken boer.
@bayernmunchen: best zielig, zo’n jaloerse reactie.
@simonderuiter: Voordat ik ga werken,wil ik een ding uitsluiten,jaloezie komt in mijn vocabulaire niet voor.Uitermate gespeculeerd van jouw,dat jij aan mijn commentaar op maakt dat dit geschreven is met een achterliggende gedachte dat neigt naar jaloezie.Een profiel opmaken dat laat maar over aan de zielen knijper.
@bayernmunchen: Probeer je mij voor de gek te houden of jezelf?
@bayernmunchen:
Mh, ik schaar mezelf onder een huis tuin en keuken boer, maar toen ik net in de garage keek stond er geen aventador. Dus aan jou de vraag wat doe ik verkeerd als het zo makkelijk is?
@valley: Dat is aan jouw omdat te ondervinden.Misschien twee linker handen?
jhbh via iPhone app
@bayernmunchen: je laat je wel heeeeeel erg van je jaloerze kantje zien!
@jhbh: Ga fietsen man.Jaloers,hou toch op.Omdat hij een Aventador heeft en een plaatje aan elkaar plakt?Hahaha,ik ben zo jaloers en onder de indruk van die vent,ik kan er niet van slapen.
jhbh via iPhone app
@bayernmunchen: lees je reactie terug en je begrijpt direct waar ik op doel. Lamlul
Ze zijn dan wel misschien hier op de site uitgekauwd en niet meer interessant, maar wat is zo’n Bugatti Veyron in het echt toch een prachtige, lustopwekkende en begerenswaardige auto zeg!
Lijkt me f*cking awesome om die auto’s tegen te komen op de snelweg :)
leuk filmpje maar autoblog kan best even investeren in draadloze microfoons, werkt veel handiger.
@Jantje_555: klopt, hebben we normaal ook, logistiek probleempje ;-)
Ze kwamen zaterdag ook in colonne ook over de Meent in Rotterdam
Toch wat flauw om een 944 te dissen, rijdt waarschijnlijk leuker dan meeste van die dure bakken…
@StijnB: 944 is hartstikke cool, je hebt gelijk. Was meer een geintje naar de organisatie die de 944 “zeer exclusief” noemden in hun persbericht. En dat valt wel mee natuurlijk ;)
Rolls van Afrojack op Duits kenteken. Kan iemand uitleggen hoe je dat legaal in Nederland voor elkaar krijgt? Onze vriend Wolbers van Easylife reed ook zijn dikke bakken op Duits kenteken. Welke constructie zit er achter?
@mark997gt3:
vier vijsjes om de nummerplaat op zijn plek te houden…
@mark997gt3: iets te maken hebben met Duitsland. Bijv. Werk of een huis daar heben. En dan een groot deel van de tijd de auto in Duitsland hebben wat natuurlijk oncontroleerbaar is! Dit om de bpm te ontlopen. Daarbij later op kenteken zetten betekent minder bpm betalen! Vandaar dat de lambo nu op geel kenteken staat. Je neemt natuurlijk wel een risico met duitse platen als je niet aan de voorwaarden voldoet..
Waarom wist ik dit niet :( :(

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).