ALLE chauffeurs van Renault Sport hebben een slecht weekend

Auteur: , 31 Reacties

Soms zit het mee, soms zit het tegen.

Renault Sport F1 Truck

Het is een grote belofte die maar niet waargemaakt kan worden: die van Renault Sport F1. Ze maken geweldige straatauto’s en kunnen bogen op een groot aantal succes in de autosport. Ja, ook in de Formule 1.

Er is geen decennium geweest dat Renault níet succes heeft gehad sinds ze meedoen in de autosport (1977). Daarom is het des te vreemder dat het nu totaal niet lijkt te lukken. Al jarenlang gaat het voor geen meter. Eerst konden ze nog Joylon Palmer de schuld geven. Maar nu hebben ze twee topcoureurs in de vorm van Daniel Ricciardo en Nico Hülkenberg.

Ricciardo kon niet veel verweten worden, hij had weer eens te maken met motorpech. Waarschijnlijk iets waar je op een gegeven moment vertrouwd mee raakt. Nico Hulkenberg daarentegen hielp zijn eigen kansen een beetje om zeep door ook van de baan af te glijden. Nu overkwam het gisteren veel topcoureurs, dus hij hoeft zich niet te schamen.

Wat dat betreft is het wel fijn om te zien dat de vrachtwagenchauffeur van de Renault Sport truck piëteit toonde naar zijn collega coureurs. Het paste in een perfect weekend om de vrachtwagen (óók een Renault!) in de vangrail te parkeren op weg naar de Hungaroring in Hongarije.

Met dank aan @adinsx voor de tip!

View this post on Instagram

Renault standarts😂

A post shared by formula1time (@formula1.time) on31 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Wat een lang verhaal om te melden dat een Renault Truck in de berm is gereden..
@donjunior: Anders werd het wel een héél kort artikel: boem, ho, au. :-D
@donjunior: idd – komkommertijd – en ze moeten voor de baas natuurlijk de indruk wekken dat ze hard aan t werk zijn, dus typen ze maar ellenlange zwetsverhalen alvorens bij de climax uit te komen
@panam1: Dude :-D Serieus? We hebben rijtesten, adviezen, specials, aankoopadviezen, lijstjes, F1 verslagen en ook ‘snel’ nieuws. Dit is daar eentje van ;-). Is gewoon nieuws, komt snel voorbij. Maar wees niet bang, het is een extraatje. Er staat nog genoeg in de planning vandaag voor je ;-)
@willeme: Zulke mensen gewoon negeren. Die zouden na een trio met Mila Kunis en Keira Knightly nog steeds iets te zeiken hebben…
@cloverleaf: Die van mij zou zeker wel gaan klagen als ik die trio mocht ervaren. Daarom probeer ik haar ook te negeren zoals jij al adviseert.
@willeme: Ja maar komkommertijd is zo’n hip woord dat men te pas en te onpas gebruikt.. dus dat zie je nu bijna onder elk artikel staan.. ongeacht Autoblog, Nu.nl, Tweakers.net etc… No worries.
@donjunior: hip? 35 jaar geleden in Pisa of Verona met Spaan en Vermegen, hadden die al een liefje over komkommertijd. Oud als Methusalem.
@marinepower: volgens Google zou dat dan 969 jaar zijn. 🤔 Ik weet nie, maar 969 jaar geleden bestond de komkommer 🥒 nog nie eens! 😉
@willeme: Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe dit werkt Willeme, zijn jullie fulltime aan het schrijven voor Autoblog of doen jullie dit erbij naast ander werk?
@hiostu: wat de meesten hier niet weten is dat @willeme stiekem een alter ego is voor Rob Geus. Naast stukjes schrijven is de beste man veel te druk met rubbertjes controleren.
@hiostu: Over het algemeen werk je online als freelancer en kan je dan via de opdrachtgever maandelijks een factuur sturen.
Persgroep werkt bijvoorbeeld ook op die manier.

Hoe ze het bij AB precies doen weet ik niet precies, maar het lijkt me aannemelijk dat er op freelance basis gewerkt wordt en er een enkele redacteur fulltime werkt.
@vonklausenburg: het klopt bijna precies wat je zegt! Maar nee, geen negen-tot-vijvers hier op de redactie. Enneh, om toch even terug te komen op de originele reactie: de baas zijn indruk hoef je niet te wekken hoor, iedereen werkt redelijk zelfstandig :)
@720s: Zo’n vermoeden had ik al, werk zelf – onder andere – bij een online medium als ZZP’er via die constructie namelijk.

Anyhow, keep up the good work heren!
@willeme: niet eens aandacht aan schenken Willem. Probeerde ik ook laatst, heeft toch geen zin, die gasten eten zoveel zure komkommers dat ze alleen nog maar azijn pissen..
@panam1: en wat doe jij om je baas te pleasen? Op de knietjes gaan? Wel een beetje flauw om zo te reageren. @willeme schrijft geregeld leuke stukken. Of bedoel je AB in het algemeen? 🤔
@momo: ik ben eigen baas – en op mijn bureau staat ‘bullshit stops here’ – dus ja ik krijg jeuk van ellenlange verhalen
@panam1: Wat een onsamenhangend verhaal zeg. Van de hak op de tak. “Bullshit stops here” heb je zeker voor jezelf op jouw bureau geschreven/geplakt/gekerfd…
@panam1: Spermaban voor jou
@panam1: je maakt er zelf anders ook een lang verhaal van
Vervelend voor de chauffeur. Hij Is namelijk wel gewond geraakt.
Lullig! Nu maar hopen dat de auto van Nico nog niet gemaakt is, anders kunnen ze weer overnieuw beginnen…..
Alles uit Frankrijk is gewoon matig tot slecht.
@fileflirter: Lijkt me wel fijn, als je wereld zo overzichtelijk is.
@fileflirter: daar is @ff40 het helemaal met je over eens, schat ik zo… Ik ben mijn kinderen al wel twee weken aan het beschermen, maar er gebeurt maar niks. Tegen bescherm ik ze eigenlijk? @ff40
@fileflirter: flirten in de file is ook matig tot slecht. 😊
Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat er nou precies is gebeurd. Dat ze van de weg zijn geraakt kan ik op de foto ook wel zien.
@sportevo: … in de rondte getikt door een truck van Haas?
+1 voor die Insta-meme 😂
#ontslaallechaufeurs
@clk63bs: beetje kort door de bocht 😂 🤣

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).