Alonso heeft een mening over Verstappen en Hamilton

Auteur: , 16 Reacties

En wij maar denken dat hij die F1 races niet kijkt.

Macca

Met het silly season in aantocht, laat Fernando Alonso weer eens van zich horen. De tweevoudig kampioen die in mei opeens te traag bleek te zijn voor de Indy 500, gaf eerder nog aan dat hij de F1 races eigenlijk niet kijkt. Maar vandaag blijkt niks minder waar te zijn, want de wenkbrauw uit op Twitter ontzettend veel loft in de richting van Verstappen en Hamilton. Bovendien dankt hij het olijke duo voor de puike show.

Het is inderdaad zo dat Verstappen en Hamilton met zijn tweeën de rest van het veld volledig aan puin reden zojuist. Omdat het Alonso is, ga je toch nadenken of dat niet de echte boodschap is van de Spanjaard. Bottas had natuurlijk een beetje pech, maar ook zonder was hij waarschijnlijk wel weer weggeblazen door Hamilton. De prestaties van Gasly en FA’s oude team Ferrari waren eigenlijk gewoon gênant te noemen. Daarbij stipt Alonso ook nog even fijntjes aan zijn andere oude team McLaren vandaag dan weliswaar vijfde wordt met Sainz, maar wel op anderhalve(!) ronde achterstand op de winnaar.

Maar goed, eer en hulde voor Max en Lewis dus. Waarvan akte. Wat denk jij, zou ‘Nando het beter doen dan Bottas en Gasly in de Mercedes respectievelijk Red Bull?16 reacties

Jup hij zal het beter doen dan gasly. Maar laat hem maar lekker weg blijven.
Van 1 tweet zo’n verhaal maken. Knap hoor!
@reactief: ik heb er nog van genoten ook!
@reactief: Het is ieder geval beduidend langer en inhoudelijker dan jouw commentaar. Knap hoor!
@vonklausenburg: vind je dat echt?
@reactief: ik wel…
@jaapiyo: Gelukkig maar! Het zou wat zijn…
Beetje een open deur, hij zou het zeker beter doen dan Gasly, waarschijnlijk ook dan Bottas. Beter als in, meer punten scoren. Maar zou hij zich ook schikken in een rol van een soort van 2e rijder? Of moet alles om Alonso draaien? Want daar hebben MB met Lewis en RB met Max al een ijzersterke troef. En Honda ziet m al komen….
Alonso zou het misschien wel moeilijk krijgen met dhr Verstappen en met Hamilton hebben we al een keer gezien wat er gebeurt
Gewoon mooi dat ook een tweevoudig wereldkampioen en een sublieme racer als Alonso eer geeft die eer toekomt.

Waar Verstappen en Hamilton gewoon beesten in zijn, is de consistentie waarmee ze ontiegelijk snelle rondes kunnen rijden. Toen Hamilton hoorde dat Verstappen nog steeds 1:19,5 reed op oude harde banden hoorde je zijn ongeloof. Wat doet meneertje? Die zet gewoon rondes achter elkaar 1:18’s neer. Ongelooflijk. En Verstappen zet aan het eind nog even een 1:17.1 neer.

Twee giganten die vandaag hebben laten zien dat ze uit ander hout gesneden zijn. Na de race zag je Hamilton gewoon nagenieten. Riep ook dat het leek of dit z’n eerste overwinning was. Verstappen was ook gewoon reëel. Dat zijn echte sporters. Die houden hiervan.
Yup, Alonso is van het gehalte Hamilton en Verstappen. We kunnen er wel lacherig over doen, maar door zijn dramatisch slechte switchen van teams is ie vanzelf op een zijspoor beland. Er zijn slechtere coureurs momenteel in de F1.
Eigenlijk toonde deze race, los van de wedstrijd tussen HAM en VER, maar weer eens aan dat er iets enorm mis is in de F1. De verschillen zijn naar mijn mening veels te groot, even los van de topteams vs de subteams. Ik geniet eigenlijk nog het meest van de races in de regen, omdat het veld dan dicht bij elkaar zit.

Misschien is dit ook wel wat de Amerikanen zo leuk vinden aan NASCAR, iedereen op een kluitje, en veel actie, ook al is de baan meestal ovaal of rond, maar actie in overvloed.
@ghost: Amerikanen die houden van drama en actie… Dat is wel een veilige aanname ja.
Fernando Alonso is voor Red Bull een goed alternatief, jammer dat Alonso zo een centenbijter is. En Honda? Het gaat aan het eind toch om de knikkers, niet? Samen met Max winnen zij alles, daar ben ik van overtuigd. De een motiveert de ander. Ik vind het zo gek nog niet als Fernando zijn carrière bij Red Bull eindigt. En welk alternatief heeft Red Bull nu eigenlijk voor Gassly? Ricciardo en Sainz, de rest valt buiten de boot.
@edhageman: Kimi! Die weet wel raad met een Red Bull: mixen met z’n favo drank. Zonder dollen, ik ben erg nieuwsgierig wat Kimi in een RB kan uithalen.
Ach ja, spuit 11 Alonso komt ook even om het hoekie gluren… *ff lachen en we draaien ons weer om*

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).