Als clown Bassie een Wraith mocht samenstellen..

Auteur: , 12 Reacties

..dan zou het interieur er zo uit komen te zien.

Dat zal je nou nooit in Nederland zien. Bijvoorbeeld een speciale oranje Rolls-Royce op Koningsdag. In de Verenigde Arabische Emiraten zijn ze wat minder bescheiden. Het land vierde gister het feit dat ze 46 jaar onafhankelijk zijn. Rolls-Royce Abu Dhabi liet daarom een speciale Wraith (rijtest) samenstellen. Uiteraard met de vlag van het land in het achterhoofd.

Het resultaat is niet heel overdreven. De kleur Infinity Black oogt lekker rustig en de vlag van het land is verwerkt als een badge en sticker op de auto. Bijna alle kleuren van de vlag (rood, groen, wit en zwart) zijn tevens in het interieur te vinden. Het stuurwiel is rood-zwart van kleur en de stoelen werden wit-rood-zwart. Het deed me persoonlijk denken aan Bassie, maar dat terzijde. Een speciaal embleem van Rolls-Royce laat nog eens zien waarvoor deze Wraith is gemaakt. Specially Commissioned to Celebrate The Spirit of the Union.

De Wraith is het meest dynamische model in het gamma van Rolls-Royce. Comfortabel rijden is geen probleem. Vliegen over de Autobahn is eveneens geen moeilijke opgave. De 6.6 twinturbo V12 levert namelijk 633 pk en 800 Nm koppel.12 reacties

Ik moet zeggen dat ik dit best een fraaie samenstelling vind. Het had veel erger gekund voor wat betreft een auto voor clown Bassie.
@viezefreddyw: ja, wimpers op de koplampen ;)
Niks mis met de spec, maar jongens wat verjaart die Wraith slecht. Was al niet moeders mooiste bij introductie 4 jaar geleden maar toen gaf ik hem even tijd, en het is alleen maar erger geworden. Een Dawn met de softtop erop is een mooiere coupé dan dit.
@720s: Het is die sportback achterkant waar je aan moet wennen. Mijns inziens is deze zeer geslaagd, sterker nog. Ik vind dit de mooiste moderne Rolls Royce die momenteel wordt geproduceerd!
En zwart is een logische kleur in de woestijn…
@lebeaunl: Ben je er wel eens geweest je moet de locals zoeken met vergrootglas :)
Aanstellen is ook een vak…
Beetje vreemde foto’s.Alsof hij een glasplaat in de kofferdeksel heeft en een soort luchthapper net boven de grille
Ga je nu echt een 010er bashen?
Ik vind het eerlijk gezegd best wel goed staan. Zou niet mijn eigen keus zijn, maar het misstaat zeker niet. Bovendien hebben die zandjurken wel ergere creaties aan ons getoond.
Bassie Limited Edition. Die gaan echt snel in waarde stijgen wanneer Bassie er niet meer is.
Weet niet of ‘mooi’ het juiste woord is voor een Wraith, maar toch heeft zo’n ding wel wat. Erg geschikte accessoire voor de oprijlaan van het buiten aan de Côte d’Azure.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).