Nederlands autobedrijf verkoopt ex-Wraith Jon Olsson

Auteur: , 35 Reacties

Verrassing!

Handel, handel. Dat zijn de auto’s van Jon Olsson tegenwoordig. Niet alleen voor Olsson zelf, maar ook voor de partijen die de auto’s van de bekende vlogger kopen. Deze zomer werd bekend dat de ondernemer en videomaker zijn vers gepimpte Rolls-Royce Wraith ging verkopen. Er moest namelijk plaats worden gemaakt voor een nieuw project. Dat nieuwe project is een Mercedes G500 4×4². De SUV is wederom getuned door het Nederlandse Absolute Motors en werd deze week geleverd aan Olsson.

Ook de Wraith werd, net als de andere auto’s van Olsson, verkocht aan een Nederlander. Een bekend contact van de Zweed, want autobedrijf Leitner kocht eerder de extreme RS6 DTM (R.I.P.) van hem. De Wraith is kortgeleden in ons land aangekomen en klaargestoomd voor de verkoop.

Aan de verbouwde Rolls-Royce hangt geen zichtbaar prijskaartje. Leitner wist ons te vertellen dat er op de auto mag worden geboden. Er is geen haast met de verkoop. De autoverkoper zegt de auto te houden als er geen ‘goed bod’ wordt uitgebracht. Een specifiek bedrag werd niet genoemd.

Het vorige project van Olsson, de Huracán, kwam ook in Nederland terecht en werd vervolgens doorverkocht aan een Nederlander. Op de Lambo prijken inmiddels gele platen. Of de Wraith ook ooit op Nederlands kenteken komt te staan is nog maar de vraag. “Deze Rolls is echt een one-of-a-kind en gaat wellicht naar een Arabier of een andere liefhebber.”, aldus Leitner.

Met dank aan Shane voor de tip!35 reacties

Nou jongens, hoeveel weken voordat deze onder verdachte omstandigheden wordt ontvreemd en vervolgens uitgebrand wordt teruggevonden?
@Edge: Even geduld. Er moet eerst wat tijd overheen alvorens geconstateerd wordt dat er geen belangstelling is voor dat ding (lees: niet te verkopen). En dan ineens…
@Edge: Hopelijk snel.
@Edge: Ik wilde nog gaan reageren hoelang zal het duren voordat deze opmerking gemaakt gaat worden, maar het was al te laat.
@kalslasie: wat balen man..
Van alle auto’s die hij ons heeft voorgeschoteld, vind ik dit toch de minste. Die G500 kan ik tot nu toe nog het meeste waarderen. Echt gaaf speelgoed. Weet je wat ook gaaf speelgoed is? Zijn vriendin, Janni Deler. Iedere keer als er een artikel van Jonboy langskomt op AB zit ik toch weer even te googlen en te geilen op die vriendin van hem.
@berlinetta: Bedankt voor het opvrolijken van mijn dag
@berlinetta: @ Verloofde ondertussen helaas ;)
@sportstand: Alles kan kapot! :-P
Meh ik vind de rolls een beetje saai vergeleken met wat hij eerder met autos deed, zijn meest geslaagde project vind ik nog altijd die ppi razor R8!
@spykerboy: ik zou voor die ultima gaan
Al zou ik het geld hebben hier wil je toch niet in rondrijden?
@itiswhatitis: Nou, liever hierin dan de Starlet waar ik het nu mee moet doen…
@ariif: nice
De stoelen, het infotainment, het hele dashboard (en dan vooral die WITTE knopjes onder het scherm!!) en de stoelen; het lijkt wel alsof het uit 1998 komt.. wat een lelijk en saai interieur..
@888natan: Inderdaad. Die stoelen lijken wel uit een Berlingo of zo te komen. En het nepleder ziet er ook al verrimpeld uit…
@cossiekiller: nepleer? In een Rolce?
@888natan: duidelijk dat je er nog nooit ingezeten hebt. Niet iedereen heeft de behoefte aan de van kleur veranderende ‘sfeerverlichting’ in een S-klasse. Dit voelt aan als kwaliteit, en het ziet er ook zo uit. Daar heb je geen verkleurende ledjes of (lelijke) stikpatronen in het leder voor nodig.
@ettie: vreselijk die sfeerverlichting.
@888natan: ik ben geen fan van hout in een interieur maar in deze rolls met die witte knopjes enzo vind ik het wel staan, een beetje een ouderwetse look. Is weer eens wat anders dan dat geflipte exterieur.
@raceface: het is mij net te kitscherig
Ik vond de Murcie toch het gaafst van Jon. Omdat hij die had omgebouwd naar uitsluitend RWD. Waarschijnlijk nog steeds de enige RWD Murcielago op de wereld.
@kilum: Die is gecrasht tegen een paal in Rotterdam als het goed is.
@r32turbo: Nu je het zegt. Zoiets staat mij ook bij ja. Maar was die toe total loss?
@r32turbo: Niet eens zo heel erg lang geleden. Ziet er wel heftig uit. Ik vraag me af of ze dat nog opgeknapt hebben.

https://www.autoblog.nl/nieuws/knackebrod-jon-olsson-lambo-crasht-in-rotterdam-95464#post-95464
@kilum: Ik ben er vrij zeker van dat dit niet de enige RWD Murcielago ter wereld is. Los van de RWD Liberty Walk Murcielago waar Daigo Saito zijn driftwerk mee doet, zijn er toch wel wat artikelen te vinden over Murcielago’s die naar RWD zijn omgebouwd. Zowel gewone als SV’s.
Leitner. Dus vraagprijs 150.000.000? Uniek, eerste eigenaar, alle boekjes…..
Ik had nog zo gezegd, GEEN BOMMETJE!!!!
ik moet aan een koe denken om de een of andere reden……
@stekel: Daarom staat die ook in NL te koop…
Verrassing of verassing? Boeit verder geen reet. Kan me niet voorstellen dat iemand dit zoekt.
Denk dat alle verbouwingen eerder de waarde verminderen…
Is ’t nou een ex-Wraith (valt wat voor te zeggen) of ex-Jon Olsson?
Oud nieuws, staat er inmiddels al een paar weken.
grOOOOte velgen!


En kleine remmetjes

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).