Audi Q7 opgeblazen in Amsterdam-West [updated]

Auteur: , 33 Reacties

Een en al gezelligheid in 's lands hoofdstad.

Audi Q7 opgeblazen in Amsterdam-West

Vannacht om een uur of één werden bewoners van de Frederik Hendrikbuurt in Amsterdam opgeschrikt door een stevige knal. Het bleek te gaan om een (vooralsnog onbekend) explosief waarmee de onderzijde van een geparkeerde Audi Q7 werd opgeblazen.

Omdat de politie niet meteen kon achterhalen wat voor explosief het precies was, is de omgeving ruim afgezet. De SUV werd afgesleept voor nader onderzoek. Door de klap gingen verschillende ruiten van omliggende woningen en andere auto’s kaduuk, maar gelukkig raakte niemand gewond.

Twitter

UPDATE: de Audi behoorde toe aan de broer van ex-Ajacied Evander Sno. Het vermoeden bestaat dat een ruzie over drugs een rol heeft gespeeld bij de boem.33 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Biem!!!!
@fmgarcia: hallo, reaguren doe je maar op Dumpert 😉
@henk_he: Kon het echt niet laten. Woon op de Nassaukade en heb zelf niks gehoord gelukkig.
@henk_he: Jeroen!!!
@kennone: o mijn god Jeroen! HAHAHAHAHA
Wat zou zijn volgende auto worden? Citroën C4?
@rietdekker: misschien een bedrijfsauto van de TNT.
@snorrie: Ik denk mijn maag, jezus wat was die Kipkerrie pittig gisteren….
@snorrie: Of een vrachtwagen van de BAM
@rietdekker: Ford Granada
@rietdekker: misschien een Thunderbird of gewoon een lambo. Die gaan vanzelf al in vlammen op dat scheelt.
Lijkt me op die gebarsten ruiten na geen al zware explosie. Op de foto’s ziet die Q7 er nog gewoon normaal uit. Als ze echt zware explosieven hadden gebruikt (even uitgaande van misdaad) dan zou de Audi toch wel even wat meer schade hebben.
@mopar: zo’n Q7 is ook net een tank.
Zwaar onderschat.
@banaan7: zal best een sterke wagen zijn maar ik durf te wedden dat die niet bomb-proof is. Als die dat wel blijkt te zijn dan voorzie ik goede tijden voor Audi mbt orders van verschillende legers.
@mopar: Op het ochtendjournaal waren er beelden van de ruiten, die zijn kapot gegaan doordat er brokstukken tegen gevlogen zijn. Vond het ook al raar dat de auto nog heel was en er ruiten in de buurt gesneuveld waren.
@osmo: Als ik even goed kijk dan lijkt die Mitsubishi Space Star die ernaast geparkeerd stond al z’n ruiten nog te hebben. Die focus die rechts staat ook…lijkt me dan geen al te zware explosie idd.
@osmo: niet door de drukgolf van de explosie? Wil vrij gemakkelijk zeker als het om oude panden met enkel glas gaat. Met oud en nieuw gebeurd dit ook regelmatig.
@wouterjeuring: zulke ruiten sneuvelen zelfs bij uit de hand gelopen sneeuwbal gevechten…
Oh nee, #balen voor de inwoners van #Reigersbergenstraat in #Amsterdam. Ik hoop dat de #eigenaar van de #Audi ongedeerd bleef. #oppakken die #boefjes!
@banaan7: Hahaha je bent wel echt een sukkel als je direct gaat hashtaggen wanneer je net uit bed wordt geblazen door een autobom.
@banaan7: Jij lijkt wel iemand van net over de 50 die de #hashtag heeft ondekt.
@banaan7:

#zit #je #niet #op #de #verkeerde #website?
Die eerste foto van de straat is best mooi zo met de maan achter de wolken!
@hight96: die foto is genomen vanuit Q7 perspectief.
Dat is geen maanlicht.
Dat is het witte licht.
@banaan7: Zo had ik hem nog niet bekeken, maar nu je het zegt…
Schijnt de auto van een familielid van Evander Sno te zijn (oa Ajax en RKC). Die problemas heeft met de lokale granatenboer.
@e34m5touring: Da’s best snö.
@amghans: Ja, die man heeft het al aan z’n hart. Dan zijn explosies vaak niet het beste wat je kan overkomen… Heel Snö inderdaad.
Dit had ik nou nooit verwacht in zo’n nette rustige dorp als Amsterdam, evenals de Q7, daar rijden altijd nette mensen in die hoog op de sociale ladder staan ten opzichte van de rest van het gespuis ehhh ik bedoel volk
Nou, de gevolgen van die boem zien er ook niet bepaald spectaculair uit. Als dit in december gebeurt noemen wij het illegaal vuurwerk.
Jongens ..
Effe geen ruzie maken over drugs ..
Gewoon eerlijk delen ..
@lincoln: eeh dealen… nee delen, of toch dealen?
Amsterdam-West, je verwacht het ook niet he?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).