Autoverhuurbedrijf krijgt speciale Corvette Z06 voor 100-jarig jubileum

Auteur: , 15 Reacties

Doe mijn zo'n cadeau.

Autoverhuurbedrijf krijgt speciale Corvette Z06 voor 100-jarig jubileum

Hier heb je iets dat je niet snel weer zal zien gebeuren: Chevrolet presenteert, speciaal voor het 100-jarig jubileum voor internationaal autoverhuurbedrijf Hertz, een exclusieve versie van de Corvette Z06. De verschrikkelijk snelle Amerikaan wordt aan het verhuurbedrijf geschonken als de Hertz 100th Anniversary Edition Corvette Z06.

Om te vieren dat Hertz 100 jaar bestaat heeft Hertz de handen ineengeslagen met de autofabrikant uit Motor City. Op deze manier kan het haar klanten voor een redelijke prijs een geweldige ervaring aanbieden. Hertz heeft liefst 100 exemplaren van het exclusieve model in handen gekregen. De 650 pk sterke Z06 is alleen in een beperkt aantal steden in de Verenigde Staten te huur voor een prijs die tussen de 199 en 279 dollar ligt. Overweeg je een trip naar de andere kant van de Atlantische oceaan en heb je enkele honderden dollars te verbranden, dan is dit je kans om puur Amerikaanse spierkracht aan de tand te voelen.

Autoverhuurbedrijf krijgt speciale Corvette Z06 voor 100-jarig jubileum

De Z06, die Hertz bij de Adrenaline Collection voegt, krijgt op een klein aantal uiterlijke aanpassingen niets extra’s om zich van het doorsnee model te onderscheiden. Sterker: dankzij de kleuren van het autoverhuurbedrijf (zwart en geel) lijkt het eigenlijk niet eens op een exclusieve auto. Wel krijgt de Corvette een plakkaat ter herinnering. Alle modellen zijn voorzien van de achttraps automaat.

Het is niet de eerste keer dat Hertz samenwerkt met een autofabrikant. Eerder sloegen ze, bijvoorbeeld, de handen ineen met Ford.

Autoverhuurbedrijf krijgt speciale Corvette Z06 voor 100-jarig jubileum15 reacties

Opvallend. Voor zover ik mij kan herinneren zijn de recente Hertz-speciaaltjes allemaal van Ford afkomstig.
@Edge: de C6 was er ook al als Hertz-versie… Google maar op ZHZ.
@Edge: Klopt, in het verleden 2x het zuiden van de VS doorkruist met de HERTZ Ford Mustang GT500. De 1ste keer van Miami naar San Francisco de 2de keer van Los Angeles naar Fort Lauderdale. We willen nog 1x van zuid naar noord gaan via de pacific highway naar New York met een lange tussenstop in Chicago. Destijds had HERTZ een hele vloot GT500’s.
@iphonistvongates: gave trips!
@Edge: tot 2008 was Hertz dan ook onderdeel van Ford, en Hertz is ooit begonnen met T-Fords. Die band is altijd vrij nauw geweest.
Ter aanvulling: dat was vanaf 1989, dus niet altijd al
Leuke aanbieding. Ik zou geen sec. twijfelen als ik daar was en een dagje of twee gaan ‘cruisen’…
Ik heb een computer met 2.6GigaHertz, mag ik ook een Corvette? Of 4? Want 4. Of een Quad.
@rdamnn: Ah, de Skylake I7-6700HQ i7 Quadcore processor. Netjes!
@willeme: Die doet het ook vast goed op feestjes!
@theblazerunner: ik ben helaas verhinderd 😏
Kon je hier maar voor dat geld een Corvette huren, dan wist ik het wel, dan ging ik mezelf eens trakteren op een weekend weg met zo’n ding.
cool leuke promotie,
Ik wil wel. Maar ik pas niet.
Hoezo kan je in Nederlands niks leuks huren? kijk soms op de sixt app maar verder dan een i8 kom je niet.Bij Meijer in Utrecht kan je een teruggeknepen Ferrari huren tegen woekertarieven. Helaas moeten de Kanaleneiland boys uitwijken naar Duitsland om de man te zijn in maroc. K

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).