Toppunt welvaart: Drake hangt LaFerrari boven publiek

Auteur: , 40 Reacties

"I like all my S’s with two lines through them shits."

Toppunt welvaart: Drake hangt LaFerrari boven publiek

We hoeven onszelf er niet over te verbazen dat één van de drie grootste artiesten van vorig jaar een flinke bankrekening heeft. Hoewel Aubrey Drake Graham, beter bekend als Drake, nog geen gigantische imperium heeft opgebouwd als genre-genoten Diddy of Jay-Z, heeft de Canadees wel degelijk voldoende poen te besteden. Honderd miljoen, zo weet Forbes te vertellen.

Waar de allerrrijksten op aarde niet eens meer omkijken naar dergelijke bedragen en eigenlijk altijd in dezelfde spijkerbroek rondlopen en in simpele huizen wonen, komen karakters in de wereld van hip hop er zo gemakkelijk niet vanaf. Ergens rechtvaardig, want wie van een krot in de achterbuurt weet op te klimmen tot een villa in Calabasas, mag daar best trots op zijn.

Toegegeven, zo’n lastige jeugd heeft Drake niet gehad, maar het succes dat hij in zijn 31 jaren op aarde heeft bereikt, geeft hem minstens evenveel motief om te flaneren. Dit doet hij niet alleen op straat, maar ook op het podium. Tijdens een concert eerder deze week verblufte hij zijn publiek, door zijn Ferrari LaFerrari door de concertzaal te laten zweven. Er is immers geen betere manier om het publiek eraan te herinneren hoe rijk je bent, dan het ze bijna letterlijk in het gezicht te drukken. (video)

Toppunt welvaart: Drake hangt LaFerrari boven publiek

De échte fanaten in het publiek zullen het ongetwijfeld aan hebben voelen komen. De gele LaFerrari vloog namelijk tijdens het nummer ‘Yes Indeed‘ de zaal in. In dit nummer zingt collega Lil’ Baby de volgende woorden: “Cartier glasses, I won’t even peek at you / Yellow Ferrari like Pikachu.” Jawel, lieve mensen, ook dit is rijmen.

Feitje van de dag: Drake verdient per show tussen de 500.000 en 1 miljoen dollar. In andere woorden, pakt hij het goed aan, dan kan hij na één of enkele show(s) een LaFerrari kopen.40 reacties

Ach ja, waarom niet. Goed voor de faam van dit betreffende exemplaar. Waarschijnlijk wordt deze LaFerrari zo snel meer waard, zonder dat ‘ie ‘r riskante kilometers mee hoeft te maken op een circuit of zo.
Lijkt mij onverantwoord om een echte boven het publiek te hangen. Volgens mij is dit een goeie namaak van polystyreen. Zoiets als de vliegende Vauxhall As(h)tra(y) bij Top Gear een aantal jaren geleden.
@AutomotiveDesigner: Dat lijkt mij ook, want stel het is een echte en die komt naar beneden… Dan heeft hij aan 100 miljoen niet genoeg
@AutomotiveDesigner: waarom onverantwoord? Beetje podium die uit ’n plafond komt weegt veel meer dan een Laffe Arie. Takels die daar gebruikt voor worden hebben meer dan voldoende overcapaciteit dus ik zie het probleem niet.
@f31bmw320d: Beetje podium dat uit het plafond komt beweegt is niet constant in beweging zoals deze LaFerrari dat wel is. Ik ben geen natuurkundige, maar ik kan mij voorstellen dat je dan toch gewoon wel wat zwaarder geschut nodig hebt.
@automotivedesigner: De laklaag glanst anders dan die van een auto, de zijruiten zijn matzwart in plaats van doorzichtig of geblindeerd en achterop lijkt het Ferrari-paardje te missen. Een goede polystyreen-replica of een soort heliumballon/drone zoals @b2014209 zegt lijkt mij dan ook veel aannemelijker dan dat Drake zijn echte LaFerrari aan haast onzichtbare kabels heeft opgehangen.
Started from the bottom now we’r here…
Qua rijm geef ik de voorkeur aan MF Doom. Of Mos Def.
@willeme: ik aan Armand, was de tijd al ver vooruit…
@willeme: Niet alleen qua rijm. Ook qua flow en beats. De ‘hiphop’ of ‘rap’ wat ik tegenwoordig hoor sla ik met liefde over.

In mijn ogen (oren) is goede hiphop minstens 10 jaar oud. Maar begin jaren ‘90 was echt de beste periode.
@viezefreddyw: Linden Boulevard, Represent, represent!
@willeme: Haha! Steve Biko Stir it up.
@viezefreddyw: misschien toch maar iets doen met muziek (voor in de auto) …

Ik zal het eens opgooien bij @autoblogger

@willeme: Heel graag!
@willeme: dat idee ligt er al even toch? Volgens mij zouden we ook nog een lijstje maken met muziek waarmee je goed je audio-installatie kunt testen?

En daarnaast hebben we al een mooi archief;)
https://www.autoblog.nl/archive/tag/muziek+lijstjes
@willeme: Ja top Willem! Lijstjes haha
@viezefreddyw: amen. Je weet het.
Drake mag niet in één adem genoemd worden met Hiphop. Hij maakt Hippop
@AutomotiveDesigner: word!
@timdawg: Nee, worden…
:)
Geen echte de Ferrari.. heliumballon met motortje(s).
Wat een maloot.
Nou kom ik uit de late jaren ’80, en ben ook opgegroeid met een dosis foute muziek (lees: Happy Hardcore, boybands, girlbands etc), maar daar zit in elke klank nog meer realiteit dan de ‘hiphop’ van tegenwoordig.

Het zijn geen artiesten meer, maar opgehemelde lui die toevallig een passend stukje tekst onder een leuke beat hebben gestopt. En niet om muziek te verspreiden zodat andere mensen kunnen genieten van hun ‘gave’, maar om te laten zien hoe rijk ze nu zijn dankzij deze mensen/aanhang.

Rare wereld..
@roberto: Op zich heeft die Drake wel skills hoor. Het is alleen een ander type muziek. Qua smaak valt er over te twisten, qua kwaliteit niet eigenlijk.

Je kan in elk decennium echt verschrikkelijke muziek vinden. Dat is niet zo moeilijk. In de jaren ’90 moesten we het doen met een hoop auditieve diarree. Gelukkig was de rock en hop hop in de jaren ’90 de moeite waard!
@willeme: Je gaat me toch niet vertellen dat je niet hebt genoten van de hoogtijdagen van Scooter, 2 Brothers on the 4th Floor en Paul Elstak?!
@Edge: vergeet niet Charly Lownoise en Mental theo!
Eerst wordt je genaaid voor een kaartje, door een paar boeven die met wat software alle reguliere kaartjes voor je neus weg jatten. Om de pijn te verzachten komt meneer Drake je ook nog even onder de neus wrijven hoeveel geld, door jou mede mogelijk gemaakt, hij wel niet verdiend!! Hoe kan je daar fan van zijn? Als maak je de beste muziek ter wereld, in mijn ogen ben je gewoon een paarden l*l.
De remblokken op de achterste wielen zitten verkeerd. Bij een echte LaFerrari zitten die aan de ‘voorkant’ van de velg/wiel
@theracetosucces: klopt…is waarschijnlijk dus een opblaasbare. Maakt verder niet uit.

Ga liever naar een live-concert van Rammstein, Iron Maiden of Muse. Meer mijn ding dan deze draak.
@skinnybmw: hear hear. Behalve Iron Maiden dan.
@skinnybmw: ja maar dan echt alleen DU HAST van hem, omdat die in “how high” zat
@bmwe46m3balling: ‘Alleen Du Hast van hem’🤣 Is niet een one-man-band, hoor😉 Ik vind (bijna) alles goed van Rammstein.
Komkommernieuws
@blo3to3t: kun jij alsjeblieft de VW Golf VIII introduceren? Knallen wij hem er direct op ;-).
@willeme: hahaha jullie moeten vaker zo reageren op mensen die zulke reacties gooien op jullie. Man voelt zich echt vies nu.
Het is een ballon jongens………
Hoe kunnen mensen denken dat het een evhte is? Als je het filmpje bekijkt zie je toch duidelijk dat een echt auto nooit zo rond kan vliegen, dat zou veel langzamer gaan. Het is nog geen een keer in me opgekomen dat het een echte zou kunnen zijn elke keer als ik het filmoje voorbij zag komen
Fuck you cos my name is Sjonnie
You can see my flying Ferrari.
I really don’t give a shit
I’m the man you better dig it
All I do is make a hit
All over the world I have my fans
Some have a strippenkaart, some a Benz
De ultieme fuck you naar je fans. Kijk eens waar jullie aan hebben meebetaald door veel te veel geld voor mijn kutconcert neer te leggen!
Started from the bottom…
Dat valt reuze mee hoor bij die Draak

Tuurlijk, 1 oudergezin in Canada houdt vast niet over, maar het is geen “bottom”. En op je 15e in een populaire serie spelen heeft al helemáál niks met een bodem te maken.

Gewoon een vent met een goed zakelijk instinct die graag zijn comfortabele financiële situatie mag laten zien aan de rest van de wereld.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Drake_(musician)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).