Balotelli op autojacht in het Brabantse Oisterwijk

Auteur: , 75 Reacties

Tja, als je dan toch in Nederland bent, en van prijzige auto's houdt, waarom dan niet meteen even in het altijd bruisende Oisterwijk AKA het Detroit van Nederland naar blik loeren?

Balotelli op autojacht in het Brabantse Oisterwijk

De 23-jarige aanvaller van AC houdt er voor voetbalbegrippen een leuke collectie auto’s op na. Met daarin onder meer een Ferrari F12berlinetta TP Edition, een gecamoufleerde Bentley, en diverse Maserati’s.

Voorafgaand aan de Champions League-wedstrijd van AC Milan tegen PSV (1-1) toog hij nog even de provincie in om op autojacht te gaan. Hij kwam uit bij autohandelaar Du Parc, met menig Porsche en Range Rover op de dam. Zo’n autoverkooptoko die zijn autowaren graag met heel veel uitroeptekens op Facebook aankondigt.

Of er iets naar Balotelli’s gading tussen de voorraad stond weten we niet, maar de eigenaar hield er een leuk fotomomentje aan over. Cutezies.

Met dank aan Nick voor de tip!

Balotelli op autojacht in het Brabantse Oisterwijk75 reacties

haa gaaay! PSV was beter..
@solmatje: met dank aan Rotterdam voor het opleiden van het halve elftal
@yerrie: Bedankt! Maar dat zijn er maar een paar.. ik bedank daarom ook AZ, PSV, Korea, Machester City (want daar heeft rekik pas echt leren voetballen), N.E.C.. etc..
@solmatje: PSV ? komt er 1 uit eigen jeugd ? niet gekochte jeugd zoals 020, nee nu is het jong maar nog steeds gekocht
@yerrie: hmm beetje rare zin, maar als ik je goed begrijp vind jij de jeugd opleiding van PSV en Ajax slecht, omdat ze jeugd kopen en niet zelf opleiden? Ik weet niet wat jij onder ‘Jeugd’ verstaat, maar als een Mephis Depay op zijn 12de naar PSV komt, beschouw ik hem als ‘jeugd in opleiding’..
PSV heeft gister goed gepresteerd, los van het feit wie er waar vandaan komt..
Zo gaat dat bij betere clubs, die halen talentjes ergens anders vandaag. Die zelfde talentjes zeggen geen nee, omdat ze ook wel beseffen dat ze beter kunnen vertrekken bij hun club voor een betere carriere. Vanwege die reden vertrekken ze ook weer bij PSV en Ajax..
@solmatje: blijft een zielige vertoning met publiek (fans kan je het niet noemen) dat pas gaat juichen en zingen bij een doelpunt en niet wanneer ze achter komen en het juist hard nodig hebben.
Veel bla bla maar het is en blijft een zielige (gekochte) vertoning, en 1 “psv” jeugd speler veranderd daar niets in
@yerrie: ik moest er eentje noemen, dat is dus gelukt..
nog geen 2 seconden nadat de 0-1 viel zongen de psv supporters.. dus wat bedoel je precies met alleen zingen bij een doelpunt? Heb je uberhaubt gekeken?
@yerrie: Het is trouwens duidelijk dat je een beetje gefrustreerd bent.. Want als je realistisch bent, was het geen zielige vertoning, maar juist mooi voetbal.
@yerrie: hahaha jij hebt de wedstrijd niet eens gezien volgens mij
Wat is nu het nieuws ?
@yerrie: het woord AUTO kwam toch voor in ’t artikel?!?!
-edit: nutteloze bijdrage-
@ruudw: waar slaat deze opmerking op?
@YouRockMyWorld: Op het artikel dat te lezen is als je iets verder naar boven scrolt.
@ruudw: zeer trieste reactie!! Haat en jaloezie druipt er vanaf.
@750i: Jaloezie? geld maakt niet gelukkig en voetbal mij ook niet.
@ruudw: ik zie hem anders vaker op het gras
@ruudw: dat laatste woord hoeft niet zo serieus genomen te worden.
Als autohandelaar/verkoper zou je moeten weten dat leestekens altijd per één of drie gebruikt dienen te worden. Bij handelaren en verkopers die dat niet doen kom ik niet eens in de buurt.
@ej20g: mierenneuker..
@hayemyes: niks mierenneuker, of wekt het bij jou vertrouwen als er staat: “De auto heeft net nieuwe APK en wordt afgeleverd met grote beurt!!!!!!!!!!” Bij mij niet hoor, op één of andere manier wekt dat argwaan. Daarnaast zijn een nieuwe APK en een grote beurt geen verzekering voor een goede auto. In combinatie met teveel uitroeptekens (en vaak spelfouten) loop ik liever weg.
@ej20g: ook een mooie: “verkeerd in nieuwstaat”

Maar als je hier ook voor weg loopt, kan je zo ongeveer nergens een gebruikte auto kopen…
@baasbas: dat is inderdaad waar, maar het gevoel dat je erbij krijgt is ook belangrijk. Ik ben vanuit de familie sowieso gewend om vooral particulier te kopen, al is dat natuurlijk ook een risico. Bij dat soort dingen als “in nieuwstaat” krijg ik altijd kriebels, maar als mijn gevoel over het bedrijf goed is neem ik gerust een kijkje.
@ej20g: met “verkeerd in nieuwstaat” bedoelde ik niet “in nieuwstaat” ;-)
@baasbas: woordje vergeten.:)
@ej20g: Onze AB spelvautenkoning…
@keesje1987: ik? Hoe kom je daarbij, zoveel spelfouten maak ik niet hoor…
@ej20g: “Verkeerd in nieuwstaat” Wat is er verkeerd aan dan?
@harriehandrem: helemaal niks…
Die DuParc kerel noemt de F12: “Mooiste Ferrari ooit gebouwd.”
Smaken verschillen natuurlijk, maar die kerel moet zich toch maar eens verdiepen in de geschiedenis van ’t merk.
@rotarypowah: Niet als ‘ie ‘m zelf te koop heeft staan. :)
Heel mooi voor die verkoper maar niemand boeit het iets
Doet me denken aan zo’n Ernst, Bobbie & de rest liedje.. Met apen kun je lachen.. Of zoiets.
Balowie?
@mrdj: Leef jij onder een steen ofzo, de t*ring…
@keesje1987: Ook niet zeiken dat die gasten miljoenen verdienen dan hè..
Dat komt nl. door de zogenoemde “voetbalfans”.. Diezelfde fans die elkaars harses inslaan na ’n wedstrijdje.
@kaasboerin: Is nog al gemakkelijk he voetbal fans over 1 kam scheren zonder nuance, zou je is met religieuzen moeten doen
@kaasboerin: Nee daar hoor je me toch niet over…. Maar als je het er toch over heb: Over die miljoenen word toch ook loonheffing getrokken. Vind het prima dat die gasten dat verdienen, uitgaven liggen ook iets hoger bij die gasten
@keesje1987: sommige mensen houden niet van voetbal. Ik ken bovenstaande man ook alleen via Autoblog…
@ej20g: Nee ik hou ook niet van wielrennen, maar weet wel dat ene Froome de Tour gewonnen heb. Tot nu toe dan :-)
@keesje1987: zelfs dat wist ik niet. Ik kijk ook geen wielrennen, heb een hekel aan die gasten. Maar je punt is duidelijk, veel dingen kom je in het voorbij gaan wel tegen.:)
@keesje1987: nee, ik leef voor zo ver ik weer onder dakpannen en thank god dat ik alleen Ajax PSV en Feyenoord ken en de enige voetballer die ik ken van der sar is en die schijnt al een tijdje vrij weinig te trappen.
@mrdj: Als je er geen reet om geeft moet je niet reageren hè ;-) En die vd Sar schopte een paar keer per wedstrijd een bal richting het andere doeltje :-)
@mrdj: het is de zoon is van Mr. T., de acteur die in de 80er jaren beroemd werd in The A-team.
@mashell: Haha! :-)
@mrdj: deze hele slimme meneer, die meer verdient dan 30 professoren bij elkaar… http://youtu.be/dEu0LZUXmDE #prutser
Hij heeft ook een 458
Voetbal zuigt. En kennelijk verdient deze meneer teveel met zijn hobby.
@azenomei: hater alert :D zo mooi
@azenomei: misschien denkt deze jongen daar hetzelfde over? ik zou ook wel werk willen doen wat niet mijn hobby is als ik er wat miljoentjes per jaar mee verdien.
Facebook bericht: en weer een du parc fan ? Ik denk eerder andersom
Kon hij beter naar carstore gaan..
@charly158: inderdaad, of gewoon Cito Motors in Eindhoven.
En dan heb je natuurlijk nog vd Akker in Best.
De ene is een grote clown die als het er om gaat je van alles probeert aan te smeren, die andere kan wel redelijk voetballen.
Wat een afgunst hier zeg, BAH!!!
@ej22g

Ik ben zeer goed bekend met dit bedrijf in Oisterwijk, kom er zelf vandaan en Du Parc staat enorm goed bekend in Nederland en daarbuiten.
Zoals je misschien weet is Oisterwijk een van de rijkste gemeentes in Nederland, en het overgrote deel kiest in plaats van dealers voor Du Parc.
En dan moet je niet denken aan Subaru petjes auto’s, maar aan het zeer exclusieve segment.
Dus ik, en waarschijnlijk veel anderen hechten niet zoveel waarde aan jou mening hoe men auto’s op facebook aanduid.
Misschien kun je de moeite nemen om eens een kijkje te nemen op hun website hoe de auto’s daar worden gepresenteerd, dan kom je er wel op terug.
Voordat je een bedrijf afbrand op hun communicatie zou ik voortaan even nadenken wat je schrijft.
@kwaliteituitturijn: hoho, ik brandt het bedrijf niet af hè. Ik zeg alleen dat ik over het algemeen de kriebels krijg als bedrijven met veel te veel leestekens adverteren. Dan is de eerste indruk gelijk niet al te fijn, als je verder kijkt kan het best een goed bedrijf zijn, daar oordeel ik niet over omdat ik het bedrijf inderdaad niet persoonlijk ken. Verder zal ik wel even een kijkje op de site nemen omdat ik niets of niemand af wil kraken.

Over dat je Subaru’s petjes auto’s noemt zal ik het maar niet hebben, als je dat zegt ontbreekt de kennis over die auto’s je volledig. Ik ga bij voorbaat al niet in discussie met mensen die zo over Subaru beginnen. Ik probeer je overigens niet aan te vallen, maar iedereen die Subaru petjes auto’s noemt kan tegenargumenten en een preek verwachten, zonder dat ik verder in discussie ga.
@ej20g: de auto’s staan er inderdaad netjes bij, veel foto’s die ook duidelijk zijn. Daarnaast ook een goede uitleg erbij over de uitrusting en eventuele garantie. Dat het bedrijf kwalitatief goede auto’s verkoopt en hoogstwaarschijnlijk een goede service biedt is duidelijk, maar toch blijf ik het gebruik van teveel leestekens ergerlijk vinden. Eigenlijk het enige wat ik tot zover op het bedrijf aan te merken heb.
@ej20g: Ja prima bedrijf, alleen af en toe zitten ze er flink naast met de prijzen van hun auto’s.
@RudyV: laat me raden, veel te hoog, maar nooit te laag?
@mashell: juist!
@ej20g: maar iedereen die Subaru petjes auto’s noemt kan tegenargumenten en een preek verwachten, zonder dat ik verder in discussie ga.

Mooi dat bespaart me de moeite om mijn mening verder uit te leggen :)
@kwaliteituitturijn: het zou toch niet veel uithalen hoor, jij jouw mening en ik de mijne. Ik wilde alleen even heel duidelijk maken dat Subaru’s over het algemeen geen petjesbakken zijn en dat ik het bedrijf ook zeker niet af wilde branden. Ik snap je punt wel.:)
@kwaliteituitturijn: leuk, ik woon ook in Oisterwijk.
Voetbal voor en door retards ;)
Toch wel eens leuk om iets over mijn oude dorpje te horen, Du Park heeft vaak leuke wagens staan.
Du Parc is een prima bedrijf, dit artikel is inmiddels overgenomen door Algemeen Dagblad, Brabants Dagblad, Telegraaf en diverse social media. Al met al schitterende reclame en promotie! Knap hoor..
@jmdekort:

Nou nou wat een reclame een debiele testosteron voetballer in je zaak.
Het Detroit van Nederland? Is die stad ook failliet dan?
@Jantje_555: Eindhoven heeft ook als zodanig geen definieerbaar centrum.
Tjongejonge, wat een reacties hier… Daarom lijkt een dictatuur met een filantroop aan het hoofd de beste oplossing. Het blijkt hier wel dat als het merendeel van de mensen het voor het zeggen heeft, dat domheid regeert…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).