Bentley Arnage vat vlam op A50

Auteur: , 27 Reacties

Dat is een aristocratische automobiel minder. Helaas.

Niet al te lang geleden hielden we een epistel om de Bentley Arnage in het zonnetje te zetten. Het is de laatste echt aristocratische Bentley die de fabriekspoorten in Crewe heeft verlaten. Een Continental GT mag dan op alle vlakken beter zijn, maar het is dat imperfecte wat de Arnage zo geweldig maakt. Je zit er niet lekker in, de motor zuipt serieus veel te veel en er zitten 20 laklagen te veel op. Maar juist daardoor is het een bijzondere auto.

Het trieste nieuws heeft ons bereikt dat de kans groot is, dat er een Bentley Arnage (net zoals de ex van Vanessa) minder op deze wereld is. Gisteravond vond er namelijk op de A50 bij Veghel, richting Oss een treurig ongeval plaats. Een Bentley Arnage (zo te zien een Red Label), vatte vlam. Gelukkig was de brandweer snel ter plekke om de edele Brit te blussen. Dit lukte ternauwernood.

Of Richard Batsbak, Gerrie van Boven, Rikkert Biemans, Robbie Schuurmans en Barrie Butsers er iets mee te maken hebben is onbekend. Volgens het Brabants Dagblad is de auto geborgen. Helaas hebben we de foto’s nog.

Image credits: Tom Louter.27 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
OK, hier komt ‘ie: “zone grote vuurbal, jonghuu”
Zo, die is er uit.
@ttr6: Bamm!! Echt unne joekel!!
@ttr6: kut!
Ik zal dan wel één van de weinige zijn maar deze Bentley doet me weinig. Heeft misschien te maken met de daling van prijzen waardoor je niet eens super vermogend hoeft te zijn om er één aan te schaffen, maar ook dat dat een selecte groep mannen (ja, zo is het) aantrekt. En dat is niks tegen die mannen maar ik wordt er niet graag mee geassocieerd. En tijdloos is het ook niet, deze auto is zo retro als dat ie 2000 schreeuwt. Ik vind het geen lelijke of onsmakelijke auto maar ik snap niet waarom deze juist zoveel liefhebbers aantrekt.

Als Azure of Brooklands is ie dan wel weer tijdloos en ontieglijk begeerlijk. Die vind ik gaaf. Deze heb ik weinig mee.
@720s: ik zeg amen
@720s: Tja jij maakt een klassieke denk fout in de wereld van de gebruikte auto’s……..alhoewel de aanschaf van zulke automobielen enigszins meevalt……is het bezit en en gebruik dat zeker niet……
Wil je z’n auto rijden dan moet je toch over een riant inkomen beschikken.

Anders ben je net zoals de vele gebruikte X6 , X5, RR sport, etc bezitters die willen flaneren aangewezen op 2e hands banden en doorrijden terwijl er een kerstboom in je dashboard brandt……maw kansloos.
@slickrick: Daar ben ik van op de hoogte maar die kosten krijg je ook bij een nieuwe Bentley. Ten opzichte van nieuwe Bentleys hoef je niet vermogend te zijn om een 2ehands Arnage of T2 te kopen.
Zonde idd. En pas sinds maart op naam, hopelijk goed verzekerd voor de eigenaar.
Zonde, deze reed zeer regelmatig door Uden. Prachtige auto!
Ik zag deze Arnage met hetzelfde kenteken vaak rondrijden in Den Bosch. De eigenaar zag er uit als een echte autoliefhebber. Rustig rijden en aan zijn gezicht kon je zien dat hij van zijn Arnage genoot. Zonde dat we deze mooie wagen niet meer zullen zien!
@kapiteiniglo: ik zag hem altijd keihard rijden. Hoofd heet van woede dat niet iedere burger voor hem opzij ging. Hij ging zo hard dat ik dacht straks vliegt in nog een keer in de fik.
@kapiteiniglo: Ik heb em al eens gespot, rijdend naast een 458 Italia. Mooi ding inderdaad!
@kapiteiniglo: ik zet even een muziekje voor je op met viooltjes en kots ondertussen een plantenbak vol
@st33fie: Doe dat! Pas op dat je niet in je eigen kots stikt…
Omelette du Arnage!
Welke held gaat hem restaureren?
@mondial: ondanks dat ie hier binnen staat ik niet
honderd euro voor de wielen voor onder me golf5
@awesome: het gebruik van “me golf5” overtuigd me ervan dat je geen eens een grapje maakt…
@awesome: dat ‘me’ gedoe snap ik ook niet. Dan ben je echt simpel als je zoiets zegt of typt.
@awesome: zouden goed passen onder JOUWN golf
Arnage Red Hot Label?
@gulli: Nee gewoon: Bentley Arson
Tja, ineens heeft hij nog meer karakter!
@awesome : de “me golf5” types zijn de nieuwe Arnage doelgroep. Stel je eens voor: ik heb me een Arnage gekoopt en me Anita met kuif vindt dat ook een mooie….😂😂
RIP in pieces Bentley Arnage. Samen met de Azure en Brooklands, toch wel 3 van de meest stijlvolle Bentley’s.
Das zwaar kut voor de eigenaar

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).