Bentley Conti GT Galene is een boot op wielen

Auteur: , 11 Reacties

Je kunt er niet mee varen, maar verder...

Bentley en Mulliner hebben weer eens een vette gelimiteerde editie van de Continental GT Convertible neergezet die luistert naar de naam Galene Edition. Het apparaat is geïnspireerd op superjachten en is dan ook ontworpen in samenwerking met Princess Yachts.

De body is gespoten in Glacier White met Sequin Blue en onder de kap ligt de bekende twin-turbo 4.0 V8 met 507 pk en 660 Nm (rijtest). Volgens velen is de Conti GT met V8 een betere auto dan de versie met W12, bovendien zul je het verschil in power niet of nauwelijks merken.

Het speciaaltje rolt op 21 inchers die de wielkasten perfect opvullen en het interieur is een feestje voor de liefhebber van luxueuze zaken. Geïnteresseerden moeten er snel bij zijn, er worden slechts 30 exemplaren van deze editie gebouwd.11 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
st tropez here we come …
De nieuwe Conti is al aangekondigd. Dit is dus een uitloopmodel, maar wel een heel mooi uitloopmodel.
Best een fraai ding, maar van VAG, dus niets voor mij. Kost bovendien teveel, dat ook.
via Android app
Ze hadden hem gewoon in polyester White moeten spuiten.
Prachtig interieur. Denk ik… Geen 1 goede foto van het interieur!
@svenska_aeroplan_ab: die foto’s schijn van boven (met doorzichtige! voorruitstijl) tonen toch het interieur?
Als het maar niet rijdt als een boot
Als je dit ziet, vraag je je af waarom Bentley de afgelopen tijd zoveel lelijke actiemodellen heeft uitgebracht. Ze kunnen het blijkbaar toch nog, die heren in Crewe.
Lomp gevaarte. Dat maakt hem wel imposant zoals een vrachtwagen dat ook kan zijn. Voor de rest een erg hoog VW-gehalte. Die geur blijft er toch aanhangen.
Die witte binnenbekleding van de koffer om de teak vloer beter te laten uitkomen…Net het interieur van de koelcel laadruimte in de Caddy van viswinkel ‘T Pladijsje. Inclusief brakke visgeur. Ik kan yacht design ( beroepsmatig) wel appreciëren , maar dan deed RR het toch wel beter in hun Drophead Coupé met volledige houten conv. klep
Word er niet warm van

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).