Betaal 113 mille voor een paarse viercilinder

Auteur: , 14 Reacties

Dan heb je wel zo'n beetje elk mogelijke optie.

Kijk, het liefste heb je alles: de dikste motor, alle opties en dan nog een speciaal kleurtje om het af te maken. Bij een Audi A7 kan dat een zeer prijzige exercitie worden. Er zijn enorm veel opties mogelijk en die opties zijn vaak ook erg prijzig. Een ‘full options’ Audi, BMW en Mercedes-Benz bestaat dan ook eigenlijk niet.

De Audi A7 die je op de afbeeldingen ziet, doet echter een goede poging. Het is een zogenaamde Audi A7 Sportback in de ‘Ultra Nova GT’-uitvoering. Dat is een gelimiteerde uitvoering van Audi Exclusive. Het meest in het oog springende detail van de auto is natuurlijk de kleur: Merlin Pareleffect. Zo is het vrij makkelijk om jouw Audi A7 terug te vinden op de parkeerplaats.

Audi A7

Aan de buitenkant zien we een S-Line pakket, fraaie 21-inch velgen en keurige aluminium sierlijsten. Trés chic. In het interieur treffen we two-tone leder en zeer bijzonder, lichtkleurig houtinleg aan. Of het mooi is, is natuurlijk smaakafhankelijk. Het is echter wel even wat anders dan de grijze en zwarte exemplaren die je normaal gesproken ziet.

Audi A7

Dan het nadeel, dit exemplaar is vrij compleet en nog helemaal nieuw. Er staan een paar ‘afleveringskilometers’ op, zo’n 10 km volgens de advertentie. Mede daardoor is de prijs 112.950 euro. Dat is zeker niet mals. In motorisch opzicht is het overigens niet de dikste Audi A7. Het is namelijk een zogenaamde ’45 TFSI’, dus met een 252 pk sterke 2.0 viercilinder turbomotor. Deze is wel gekoppeld aan een automaat (S Tronic) en levert als zijn krachten (252 pk en 350 Nm) af op alle vier de wielen. Kopen? De advertentie check je hier.14 reacties

Een zeer gedurfde samenstelling maar ik vind hem zo wel mooi. De prijs is natuurlijk absurd maar ja, dat is nou eenmaal het geval in dit land…
Temperatuur op de achterbank is mooi speelgoed voor kinderen, klein en groot
Prachtige kleur! Ik ben niet zo’n fan van de bekleding en zeker niet de licht gekleurde vloermatten. Staat heel goedkoop en is snel vies.
Die had beter 30k in een psychische behandeling gestoken (in de AB-kliniek?) en iets met een voor die prijs representatief aantal cilinders gekocht…

Of zo… (of heb ik teveel uren op AB gespendeerd?)
Walgelijke combinatie, zeker met dat grijs/room/zwarte interieur. En die koffiemolen voorin.
Teveel geld voor wat het is.
Dat interieur is prachtig! Dacht ik… Waarom zijn die middenbanen van de stoelen nou weer grijs??? Vreemd…
@svenska_aeroplan_ab: ja dat vond ik dus ook meteen opvallen
Vind ‘t wel een smaakvol geheel. Als je niet perse bij alle gelegenheden als eerste bij het verkeerslicht weg wil zijn, volstaat die 4-pitter wss ook wel. Even afgezien van het geluid, wat-ie produceert.
@amghans: via de speakers in de uitlaat komt er achteraan toch een lekkere V6 of V8 gorgel uit…
Interieur vind ik schitterend, kleurtje gedurfd maar niet mijn stijl
hebben!
Met wat motorische aanpassingen is er ook wel een pk of 400 uit te halen.
@HZW: bij 2 ton km mag je hem verkopen aan jetcars

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).