Betaal jij vier ton voor een rommelschuur?

Auteur: , 20 Reacties

Er zit gelukkig ook een huis aan.

Fundablog strikes again! En dit keer niet met een miljoenenvilla bestaande uit alles wat een petrolhead zou willen of juist het toonbeeld van kitsch. Nee, wat dat betreft moet deze Meeuwse boerderij nogal je ding zijn. Toch heeft het huis een aantal verrassingen in petto.

Karakteristiek, zo luidt de beschrijving. En daar is geen woord van gelogen: ik zie een bejaard koppel blij worden in dit huis, genietend van de vele schilderijen en andere attributen die de oorsprong van de boerderij tonen. Het oogt allemaal wel een beetje druk zoals het nu ingericht is. Dat terwijl de badkamer juist een oase van rust is.

Dit artikel zou natuurlijk niet hier verschijnen als er geen link was naar een auto of een garage. Je krijgt namelijk een flinke garage met ruimte voor meerdere auto’s, mits je de troep er een beetje opruimt. Bij die troep horen een drietal oude auto’s die in de garage te zien zijn. Een originele Fiat 500, een Renault 4CV en een Amerikaanse auto waarvan ondergetekende geen kennis heeft. Raden jullie maar wat het is.

Enfin, je hoeft geen miljonair te zijn om het huis te bemachtigen, de vraagprijs is net geen vier-en-een-halve ton. Wel even door de prullaria heen kijken dus.

Met dank aan Jansen voor de tip!20 reacties

Zowel het exterieur als het interieur stammen wel echt uit de tijd dat Paarden nog 1# vervoermiddel waren. Wel leuk, voor dat geld heb je in Amsterdam een parkeerplaats.
Volgens mij ben je hetzelfde bedrag nog eens kwijt als je het een beetje leefbaar wil maken (moderniseren mag ook met periode-correcte elementen)
Met een beetje moeite maak je er een sfeervol optrekje van! En nog redelijk in de bewoonde wereld! Jammer dat ik net een nieuwbouw bunker voor t zelfde geld heb gekocht
De Amerikaan is 100% zeker een Buick uit begin de jaren 50 dat zie je aan de typische Ventiports op de zijkant. Ik gok een Roadmaster. Leuk huis wel jammer van de kanker (verwekkende) platen op het dak van de loods.
@shiva:
Het is een Buick Special de Roadmaster had 4 Ventiports of speedholes in de woorden van Homer Simpson.
@shiva: Ik wilde net zeggen, de hoger geplaatste Buicks hadden 4 Ventiports. Deze Buick heeft er 3. Ik gok overigens ook op een Special. Gezien de ronde vormen, mik ik de bouwjaar zo ongeveer 1953 of eerder in.
@shiva: Zeker een Roadmaster inderdaad ;) Iedereen valt altijd over die platen, maar nieuw dak moet toch op die schuur dus niet te moeilijk doen, saneren kost je niet de kop.

Huis heeft echt veel potentie en voordeel is, binnen 20 jaar heb je heel veel rendement, dan ligt er wel een keer een fatsoenlijke brug op de a27 bij gorinchem… tot die tijd zou ik maar thuis werken of nachtdiensten naar de grote steden :D
Schuur met asbestdak. Trek in de toekomst nog maar eens de portemonnee…
@hammerman: voor 20.000 euro ligt er een nieuw geïsoleerd dak op met de zelfde looks (maar dan nieuw). Dat is incl. asbestsanering. De constructie moet natuurlijk niet te veel kaas zijn.
@rulefollower: Precies dat ja. Niemand valt over een verouderde keuken, dan zet je toch nieuw? Maar zodra het woordje asbest valt is iedereen in paniek. Maar zo duur is het helemaal niet. Bij minder grote schuren kan je het ook zelf doen en dan ben je voor een paar duizend klaar.
1950 Buick Roadmaster 4door.
Wel knus
Die schuur voel ik me nu al thuis in. Dat is het perfecte knutselhok voor mij. Dat huis erbij boeit me vrij weinig, daar kom ik toch alleen maar om te slapen als ik zo’n schuur heb.
Nee wat een bende zeg.
Ah daar staat mijn fiets die ben ik lang geleden kwijtgeraakt..
Gezien de vele touwen e.d. in die schuur wordt ie ook voor heel andere doeleinden dan klussen gebruikt. 😁
Er valt wel wat moois van te maken. Kost alleen wel wat tijd en geld.
Dit hoort thuis op Funda en niet hier op Autoblog. Stop met deze totale onzin.
Kan mij deze tip niet herinneren
WAUW die spanten!!! Super mooi complex, restaureren die hap en je hebt iets supers!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).