BMW dropt M Performance bom op X5 (M), X6 (M) en X7

Auteur: , 18 Reacties

En dan krijg je dit.

Het begint bijna een traditie te worden. Na de presentatie van een nieuw model de M Performance catalogus erbij pakken en deze toepassen op dat nieuwe model. In het geval van de X5, X6 en X7 heeft BMW even gewacht, want de Duitse autobouwer neemt deze drie modellen in één keer onder de loep. Inclusief de gister gepresenteerde M-modellen. BMW benadrukt dat het geen kermis is.

The M Performance Parts do not only affect the car’s looks of course. They also meet the highest functional requirements with regard to lightweight construction and aerodynamics.

Hoogst functioneel. Ja dat lees je goed. Pak deze quote er maar bij als ze je lopen te narren op een verjaardag, want die M Performance goodies zijn gewoon keiharde noodzaak. De accessoires bestaan uit carbon onderdelen, bijvoorbeeld voor de grille, diffuser en spiegelkappen. Zeker dit laatste ga je natuurlijk merken op je X7 van bijna 2.500 kg.

Verder bestaat de M Performance catalogus uit nieuwe wielen tot 22-inch voor een zomerset en 21-inch voor een winterset. Mocht je, om wat voor reden dan ook, van plan zijn één van deze SUV’s mee te nemen naar het circuit, dan kun je opteren voor het M Performance remsysteem. Deze remmen zitten overigens standaard op de nieuwe X5 M en X6 M, maar zijn een optie op een reguliere X6.18 reacties

Lekker joh. M’n “Colobiaans-wit”-hart gaat er sneller van kloppen.
Whop. Mijn ontbijt er meteen weer uit. Bedankt BMW, goed bezig..
De trainer van Manchester Unites is bloedlink, helemaal niemand kwam vannochtend opdagen bij de training, ze waren allemaal naar de BMW dealer.
Er is echt helemaal niets in deze auto dat me aanspreekt. Niet elegant (ook iets met NIEREN), ontzettend druk ontwerp waardoor alle mogelijk interessante details verzuipen in een zee van geschreeuw, totaal niet functioneel want relatief weinig binnenruimte, geen offroadcapaciteiten en echt sportief kan ook niet met zo’n inherent onsportief ontwerp. En dan allerlei zooi erop schroeven die de suggestie van sportiviteit moeten geven, het slaat gewoon nergens op. Deze auto wil alles tegelijk zijn en is daardoor net helemaal niks.

Ik snap dat hier een afzetmarkt voor is en ik geef BMW ook groot gelijk dat ze dit bouwen, maar man man man, wat doet dit afgrijselijke ding pijn aan mijn oude liefhebbershart.
@dondeboer: alle 3 niet?
@bitd: Nee, ik snap helemaal niks van deze auto’s. De één is nog wanstaltiger dan de ander. Maar goed, ik realiseer me dat dat ook maar een mening is. En eerlijk is eerlijk, saai zijn ze niet en het geeft ons wel iets om lekker over te discussiëren, een beetje afwisseling in het straatbeeld kan nooit kwaad.
De enige SUV waar ik om de één of andere reden enigzins warm voor loop is de Range Rover, en dan een Holland&Holland edition of nog beter, de Coupé. Maar goed, de RR is een echte terreinwagen, dus die doe ik misschien wel een beetje tekort door ze onder SUV te scharen.
@dondeboer: juist, de Holland & Holland! Beter wordt het niet, ook een Cullinan kan er m.i. niet aan tippen.
@dondeboer: amen! Helemaal mee eens. Dank je, nu hoef ik t tenminste niet te schrijven..
@dondeboer: tis net een reuze GLK
Aerodynamics…
Die copywriter van BMW moet zich toch diep ongelukkig voelen na een dag werk.
Normaal ben ik niet zo’n fan van zwarte nieren. Maar op een zwarte X7 zullen ze wel mooi “wegvallen”. Is dat pakket toch nog ergens goed voor.
@dutchdriftking: het effect dat er voor zorgt dat zwarte velgen de wielen kleiner lijken is inderdaad positief voor de oversize nieren van de X7.
Dikke BMW!!
M pakket altijd lelijk.
M is ook altijd lelijk, bmw heeft nog nooit een sedan gemaakt waar die frutsels, stukken plastic en 4 uitlaten positief bijdragen aan het uiterlijk, in veel gevallen haalt het de boel sterk onderuit.
Pff prachtige SUV!
@neymar: http://www.gratisogentestopdonderdag.nl
@cossiekiller: beetje (vrouw van de) voetballer vindt dit prachtig
Wat een hondslelijk hok.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).