BMW M Performance onderdelen voor de 2 Serie en X5

Auteur: , 35 Reacties

Zoals we van BMW gewend zijn komen er ook voor de nieuwe 2 Serie Coupé en X5 de nodige goodies van M Performance beschikbaar. Naast zaken als velgen, uitlaten en optische verbeteringen kan er ook gekozen worden voor extra vermogen.

BMW 2 Serie Coupé M Performance

Zo is er voor de BMW X5 xDrive35i een M Performance Power Kit beschikbaar waardoor het vermogen stijgt van 306 pk/400 Nm naar 326 pk/450 Nm. Na deze vermogensstijging blijft het verbruik en de uitstoot hetzelfde volgens BMW.

Verder zien we dat de X5 voorzien is van dikke velgen, de nodige carbonfiber details, her en der wat frutsels en een opgeleukt interieur. De BMW M Performance Power Kit is verkrijgbaar vanaf komende lente, maar de rest is nu al beschikbaar.

Als de 2 Serie Coupé in maart 2014 op de markt komt kan je gelijk de nodige goodies van M Performance laten monteren op je nieuwe auto. Zo is er een BMW M Performance Power Kit voor de 220d Coupé waardoor het vermogen met 16 pk stijgt tot 200 pk en het koppel neemt met 40 Nm toe tot 420 Nm.

Voor de BMW M235i Coupé heeft M Performance onder andere een uitlaatsysteem en een limited slip differentieel in de aanbieding. Uiteraard kan je ook kiezen voor het nodige uiterlijk vertoon. Ook kan elke 2 Serie met 20 millimeter verlaagd worden. Remklauwen kunnen geleverd worden in de kleuren rood, geel en oranje.35 reacties

dik!
Ik moet zeggen dat ik de 1M coupé toch mooier vond als deze 2 serie
@bierbuik: er zal vast nog wel een 2M komen
Zijn dat uitlaten of rietjes onder die 2…
@StijnB: Ik vind ze eigenlijk nog best groot..
@StijnB: Het zijn van die lelijke en nuteloze sier pijpjes!
@StijnB: 74mm is nu niet bepaald klein. Net gepast eigenlijk. De stock uitlaten, dat zijn rietjes..

@toroloco: Zijn geen sierpijpjes, is de performance uitlaat: de volledige einddemper wordt vervangen.
Die 2 ziet er goed uit zeg, ik zou hem zeker liever hebben dan de 4, ware het niet dat Jaguar de F-type heeft.
@tupperware: Maar dat zijn ook niet echte concurrenten. Het prijsverschil tussen de 2-serie en de F-type is erg groot. Zelfs als M235i is het prijsverschil volgens mij nog 25.000 euro.

OT: Een M235i met limited slip, uitlaatsysteem en de bodykit is een snoepje dat ik graag zou willen hebben. Aan de andere kant, voor dat geld rij je ook een 435i. Iets ruimer en luxer, maar waarschijnlijk wel minder leuk om te rijden. Gelukkig heeft mijn portemonnee geholpen bij het maken van deze keuze. Ik zit nog altijd op de fiets.
@bierbuik

Inderdaad!
wat een gedrocht, gelukkig nog een fijne motor .
Als die achterlichten wat slanker waren geweest was de 2 serie echt lekker. Nu begint het voor super en krijg ik bij de achterkant zo’n muah gevoel…. jammer bmw (hij mocht vast niet te mooi worden)
Zo vind ik die x5 wel mooi, gelijk andere auto.
Die stickers aan de zijkant zou ik eraf halen. Maar die sturen vindt ik heel erg dik!
Ik sommige reactie’s niet. Als ik die 2 serie zie loopt het kwijl uit me mond. Wat een dikke kar! Lekker gedurfd van BMW, top gedaan! Kan Audi nog wat van leren.
@littledevil9: Precies,gewoon een dikke Bimmer.Zowel van buiten als binnen.Prima gedaan.
@littledevil9: mooi vind ik hem ook maar hoe kan je dit gedurft noemen?
@darkpluisje: Ja die strepen vind ik aardig gedurfd ja, zal je op een Audi nooit tegenkomen.
@littledevil9: dat maakt hooguit de stickerset gedurft, niet het design van de auto… Je kan ook striping op je aygo bestellen maar om dat nou ook gedurft te noemen
@darkpluisje: Je vergelijkt appels met peren. Zit er bij Audi ook strepen in een pakket? Nee. Die strepen er zo opzetten als fabrikant is gedurfd ja. Omdat je weet dat het twee kanten op kan gaan. Klanten kunnen het helemaal niks vinden, of juist te gek. Daarom vind ik het gedurfd.
@littledevil9:

heb je het nou echt over dat metertje plakband ??
@lincoln: Plakband? Ik zie geen plakband…
@littledevil9: ik heb het over het design van deze bmw, waarom jij audi er steeds bij moet halen is me echt een raadsel…?
@darkpluisje: Jij begint zelf met de vergelijking met een Aygo. Dat is appels met peren vergelijken. Audi zit wat dichter in de buurt bij BMW dan een Aygo. Waarschijnlijk ben je Audi fan en kan je er daarom niet tegen. Ik onderbouw gewoon me mening en daarmee kijk ik naar de concurrent van BMW.

Krijg het idee dat je uitgeluld bent, en daarom vraagt waarom ik Audi erbij haal, dat is totaal geen raadsel.
@littledevil9: mijn god wat een discussie.. ik haalde de aygo aan omdat je strepen gedurft vind, dat is ook een optie op je aygo. Ben zelf helemaal geen audi fanboy, jij begint er over… Over appels en peren gesproken -_- maar ga nog even door met het verdedigen van het awesome uitdagende design van bmw, way tha go fan
@littledevil9: en hoe is, strepen zijn gedurft en audi is saai een onderbouwing van je mening? Lol
@darkpluisje: Inderdaad wat een discussie, discusseren is iets wat jij nog moet leren, je zegt zomaar wat, en leest totaal niet wat ik schrijf.

Ja duh, strepen op een Aygo slaat nergens op.. Je kan met iedere auto naar een stickeraar rijden en er een streep op laten zetten.

Dat de strepen gedurfd zijn is mijn mening en NIET de onderbouwing van mij mening (beetje bij de les blijven eh). En je hebt mij nergens horen zeggen dat een Audi saai is. Je leest gewoon maar de helft of je kan niet lezen.

Ik heb duidelijk als onderbouwing gezegt: Zit er bij Audi ook strepen in een pakket? Nee. Die strepen er zo opzetten als fabrikant is gedurfd ja. Omdat je weet dat het twee kanten op kan gaan. Klanten kunnen het helemaal niks vinden, of juist te gek. Daarom vind ik het gedurfd.

Ik vergelijk met de directe concurrent, jij daarentegen met een fabrikant die nauwelijks een concurrent is. Strepen op een Aygo is wat anders als strepen op een BMW 2 serie eh.
@littledevil9:
Strepen op een Aygo is wat anders als strepen op een BMW 2 serie eh.

Yep, strepen op die ukkies hebben iets grappigs, deze strepen op een 2 serie zien er niet uit.
ziet er altemaal super dik uit
jammer dat ze op ieder ding een M Performance sticker plakken
Als er een Performance Power Kit is voor da 220d, kan deze toch ook gwn op elk ander model met de 2 liter in ? ben benieuwd naar de prijzen, zowiezo duurder dan een op maat gemaakte herschrijving denk ik, en dan word er wel meer dan 16pk extra uitgehaald..
@Redline: De prijzen zullen behoorlijk fors zijn, lijkt me. Maar aan de andere kant; wat doet het met de afschrijving als je je auto door een externe tuner laat behandelen? Dat vraag ik me wel eens af. Zou dit kopers toch afschrikken?
@berlinetta: Hoeft niemand te weten toch ? aleen jij voelt het, en voor verkoop zet je hem trug op de standaard ”tune” ;p Zolang je dit ook niet misbruikt kunne bepaalde motore dat zeker hebben zonder gevolgen voor volgende koper.
Die X5 met Performance Pack doet me aan SsangYong denken.
Die 220d met m performancekit is al wel flink!
Die X5 is wel erg dik zo! Helaas is deze niet meer in het rood te verkrijgen. Anders ging ik morgen naar de dealer hehe.

De 2-serie kont is nogsteeds wel een beetje wennen. Maar ook zeker niet verkeerd voor de rest.
knap van BMW, het kan iedere keer nog lelijker! Gedrochten als deze en die i3, foei!!!!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).