BMW M3 Competition Pack in handen van Domeinen

Auteur: , 36 Reacties

Een M3 met het pretpakket én in de juiste kleur.

BMW M3 Competition Pack in handen van Domeinen

Zo zie je ze niet vaak. Een BMW M3 van de F8X-generatie in een nagenoeg perfecte samenstelling. Als het aan uw auteur ligt tenminste. Zo zijn de verhoudingen van de M3 een stuk mooier dan de M4 bij de vorige 3 Serie (mening, mensen, mening). Bovendien komt deze M3 met het Competition Package en de fantastische kleur Austin Gelb.

Het Competition Package aanvinken op de M3 F80 kostte destijds zeven mille. Voor dat bedrag kreeg je 17 pk extra, maar ook Shadow Line (alle details in het zwart), 20-inch M-wielen (type 666 M), een sportiever uitlaatsysteem en een aangepakt onderstel met nieuwe veren, dempers en stabilisatorstangen. De M3 Competition Pack levert 450 pk en 550 Nm koppel.

BMW M3 Competition Pack in handen van Domeinen

De auto bij Domeinen komt uit 2017 en heeft slechts 28.428 kilometer gelopen. Mooiere foto’s van deze 3 Serie check je op Autojunk, toen spotter @kuifje de gele BMW tegenkwam in Amsterdam. Gezien de lage kilometerstand zal de prijs nog flink zijn. De kans is aanwezig dat deze M3 binnenkort bij een occasionboer aangeboden gaat worden. Daarbij is het goed om in het achterhoofd te houden dat deze auto nieuw een dikke 128.236 euro heeft gekost. Door de eerste eigenaar afgerekend met euro’s die niet helemaal kosher waren, getuige de huidige locatie van de M3.

BMW M3 Competition Pack in handen van Domeinen36 reacties

Weten jullie nog dat de e46 M3 in deze kleur geleverd werd? Dat waren nog eens tijden!
@dutchdriftking: Ja, toen droegen de mensen nog klompen en spraken de dieren nog … ;-)
@cossiekiller: Klopt, toen schepen nog van hout waren en mannen van staal, seks nog vies was en je poep nog met de lange oe schreef.
@dutchdriftking: dat was Phoenix Gelb, met iets minder groen er in.
@dutchdriftking: vroeger, toen wc papier nog aan beide kanten gebruikt werd
@dutchdriftking: Toen de vrouwen de tittn nog op de rug hadden zitten. Of toen God nog Gait heette :)
@cossiekiller: toen had je nog omroepsters op tv, en de Heineken kratten waren geel. De meeste mensen hadden een snor, zowel onder als boven.
@tazmania: vrouwen ook
@lekkerlinksrijden: Sinds wanneer zijn vrouwen geen mensen meer dan?
@towi1989: echt? Nooit geweten
@cossiekiller: toen de sneeuw zo hoog lag dat de boeren elkaar goedendag moesten zeggen door de schoorsteen….
@cossiekiller: toen Jezus nog sokken droeg!
@cossiekiller: toen we poep nog met een lange oe schreven
@cossiekiller: Vroeger toen sinterklaas nog een stoppeltjesbaard had
@dutchdriftking: uit de tijd dat er nog kuilen waren ipv drempels…
@cpp1: veel goedkoper en effectiever… lol…
@dutchdriftking: toen bierkratten nog van hout waren en je moest doorzuipen om de kachel aan te houden. Mooi was die tijd!
@dutchdriftking: When sex was safe and cars were dangerous.
@dutchdriftking: Toen konijnen nog (niet horizontaal doorlopende) remlichten hadden…
@dutchdriftking: Vroeger toen de gezochte mensen bij Opsporing verzocht nog RAL 9010 waren.
@dutchdriftking: vroeger toen dinosaurussen nog niet van plastic waren
@dutchdriftking: was mooi…blauwe remklauwen
@dutchdriftking: toen James Bond nog op de fiets kwam.. en toun de postbodes nog op wilde zwien’n reed’n.
@dutchdriftking: zeker! Mijn droomauto destijds, tegenover mn werk hadden ze er 1 staan. Bij een antiekhandel. Later bleek dat ze ook in de groenvoorziening zaten.
Heb het genoegen gehad een weekje in een M3 Competition package rond te rijden. Staat ergens tussen mijn spots. Heerlijke auto.

Overigens geldt bij Domeinen volgens mij dat de inkomsten niet noodzakelijkerwijs illegaal hoeven te zijn als wel het niet afdragen van Belastingen en overige overheidsverplichtingen. Vandaar ook de eventuele beslaglegging.

Dit in tegenstelling tot de Plukze-wet waar personen geacht worden een verklaring te hebben voor het geld waarmee ze eventueel luxe goederen hebben aangeschaft. Hoewel deze wellicht ook verbeurd verklaard worden en alsnog bij de Domeinen terecht zullen komen. Maar dat weet ik niet zeker.
Nog geen 30k gereden en nu dat leer op die stoel al zo? Dat verbaasd me moet ik zeggen
@jorizzss: waarschijnlijk regelmatig een zwaarlijvige op de bijrijdersstoel gezeten.
Die stoel kan ook voor andere zaken gebruikt zijn😉
Auto is van zoontje van een coffeeshop eigenaar geweest. Heeft de buurt hier vaak op stelten gezet! Schijnt dat ‘ie afgenomen is omdat hij erg hard reed, en achteraf niet de aankoop kon onderbouwen.

Rijdt ondertussen overigens alweer een 7 GTI …
@edjehaze: Heerlen en omstreken of vergis ik me nu met een andere m3/m4 in deze kleur die verbonden was met een coffeeshop? Die uit Heerlen heeft trouwens al eens flink in de kreukels gelegen en is weer opgelapt
Andere kleur en velgen en dan is hij prima.
Ik zie wel eens vaker op Domeinen dikkere auto’s staan, alleen staat bij sommige de opmerking “sleutel niet aanwezig, of “kenteken niet aanwezig” betekent dat je eventueel naar de dealer moet gaan om alles in orde te maken
@p38a: Eventueel? Met een doneinenparel mag je standaard een bezoekje aan de dealer/garage inplannen. Zijn het niet de ontbrekende sleutels, dan zijn de bandjes wel op. Of de olie oud. Of de airco defect. Dingen zijn nooit 100% perfect. Of de staat van het onderhoud moet je geen hol interesseren. Maar mensen met een dergelijke attitude rijden doorgaans in een 6de handse Renault Scenic, niet in een nieuwe M3.
Sowieso geen zuivere koek..
Schitterende auto, alleen de kleur kan me niet bekoren.
Mooie auto wel… vind de kleur wat doen denken aan een Peugeot 307 Br(e)ak in “Or Invendable”

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).