Bus rijdt Audi A7 van volkszanger in puin [gallery]

Auteur: , 99 Reacties

Oh Oh Helmond, niet zo heel mooie stad, een kilometer of 200, achter de duinnnêêûhhh...

Frank van Etten had gisteren geen ontspannen avond. Dat had het wel moeten worden, want na een dag zware volkszanger-arbeid was de voormalig deelnemer aan de Hazes-talentenjacht ‘Bloed, Zweet en Tranen’ op weg naar een sauna en welnesscentrum in de stad aan de mond van de hel. Deze broodnodige relaxatie was de concullega van Dries Roelvink en Frans Bauer echter niet gegund, want op weg naar het centrum sloeg het onheil toe in de vorm van een bus die zich in de Audi A7 TFSI van de moderne minstreel boorde. De Audi tolde na dit tikje een aantal keer om zijn zware neus as en is inmiddels total-loss verklaard.

In een emotioneel interview met het AD is de bijtijdse bard niet te beroerd om zijn fans een kijkje te verschaffen in zijn gemoedstoestand.

“Ik had wel dood kunnen zijn. Gelukkig reed ik in een stevige auto, anders was ik volgens de ambulancebroeders misschien wel op slag dood geweest.”

“Mijn nek klapte dubbel en in een fractie van een seconde trok mijn leven aan me voorbij. Dit was het dan, dacht ik. Een vrouw en kinderen die het voortaan zonder mij moeten stellen.”

Na een nachtje ter observatie in het ziekenhuis te hebben gelegen is Frank inmiddels weer thuis. Hij baalt wel enorm van het feit dat hij zijn fans moet teleurstellen doordat hij een aantal van zijn komende optredens heeft afgezegd.

Geen idee hoe lang het gaat duren voordat ik weer de oude ben. Ik baal als een stekker dat ik mijn fans moet teleurstellen, maar het is even niet anders. Ik hoop op een snel herstel. Zingen lukt nu echt niet vanwege de snijdende pijnen in mijn lijf. Verder ben ik een beetje somber. Zo’n ongeluk is best traumatiserend besef ik nu. Je gaat je leven gelijk vanuit een ander perspectief bekijken. Des te meer reden om voortaan nog meer van het leven te genieten. Want het kan in één klap voorbij zijn.

Wij hopen natuurlijk dat Frank wél weer gewoon de man van voor de klapper wordt (liedje), maar hebben daar wel vertrouwen in. Voor wat betreft de Audi: pas op als je binnenkort ergens een A7 voor weinig te koop ziet staan met swekker-wielen die voor een kleine meerprijs verkrijgbaar zijn.

Image-Credit: GinoPress B.V.



99 reacties

Gezien het feit dat de kentekenplaat al is voorzien van een duplicaatcode, durf ik voorzichtig de conclusie te trekken dat dit niet de eerste tik van achteren is geweest. Zou deze schade daarom tot een total loss hebben geleid?
@RRRobert: duplicaatcode kan ook zijn dat je het kentekenbewijs kwijt bent geraakt. Heeft biet direct iets met schade te maken
@willeme: vandaar de toevoeging ‘voorzichtig’. Ik blijf me er trouwens over verbazen hoe vaak er kentekenplaten verloren worden, domweg omdat men omwille van de esthetiek er geen schroeven of popnagels in wenst te zetten, maar vertrouwt op de klemkracht van een plastic houder.
@RRRobert: Die van mij zitten ook zonder schroeven vast. Gaat nevernooit los uit zichzelf. Vandalisme kan natuurlijk wel, maar als ze n kenteken los willen maken, dan kan dat ook als deze vastgeschroefd zitten.
@willeme: tegenwoordig staan het kenteken en het kentekenbewijs los van elkaar. Alleen als de plaat zoek is krijg je dus nog een duplicaatcode op de nieuwe.
@willeme: zie de fiscale gegevens eens bij RDW, originele nieuwprijs ruim 123K, met bij moment van import nog maar ruim 10K aan BPM…

Zelfs met een herwaardering op dagwaarde kom je niet uit met zo’n BPM bedrag. Kortom; vast wel ergens een duister verleden, voordat die NL platen erop gingen.

Mooi moment voor export, kan Frank weer mooi een stel nieuwe platen laten maken…
@v60germany: twee keer export is zeer en zeer lastig. Heeft met bewijs van afgifte kenteken te maken die bij een dealer in land van herkomst is op te vragen. Vaak (bijna altijd) is omdat dit verdomde lastig is om 2 keer voor elkaar te krijgen dubbele export geen optie.
Word gewoon een onderdelenwagen dit. Voortrein etc. zal nog wel best zijn.
@RRRobert: duplicaatcode door schade? Als het kenteken niet zoek is geraakt mag deze toch gewoon vervangen worden zonder duplicaatcode mits het oude kenteken vernietigd wordt?
@bartteeuwen: nope, zo’n kentekenplaat wordt eenmalig uitgegeven. Dus ook bij schade waar het kenteken dusdanig beschadigd raakt dat het niet meer op je auto blijft zitten, krijg je een nieuwe met een getalletje erboven.
@rickieev: niet waar, na schade hoeft geen duplicaat code
@shalomleon: dacht al inderdaad. Mijn kentekens zijn ook een keer vervangen voor exemplaren met “luxe” letters. Oude de shredder in, en nieuwe gekregen ZONDER duplicaatcode. Anders zou ik ze ook niet vervangen hebben:)
@bartteeuwen: precies, regels zijn veranderd
@rickieev: als plaat beschadigd maar aanwezig wordt oude vernietigd en krijg je nieuwe plaat zonder duplicaatcode. Alleen bij aanvragen nieuwe plaat en oude ontbreekt krijg je duplicaatcode.
@rickieev: niet waar. Je kan gewoon met je oude naar de platenboer en een nieuwe laten maken. De oude wordt ter plekke vernietigd.
Nou ben ik geen ervaringsdeskundige… Maar de schade lijkt niet helemaal aan te sluiten bij het nogal dramatische verhaal?
@davelepeef: nee inderdaad valt toch best mee?
@davelepeef: ik zag toevallig gister meneer gestrekt in zn camper liggen. Met alle respect uiteraard erg vervelend. Hij zal snel weer kunnen zingen denk ik.
@davelepeef: inderdaad heb zelf ook zoiets gehad maar ze konden hem ook gewoon weer in elkander zetten..
@davelepeef: uitmelken natuurlijk…niemand heeft ooit van dit mannetje gehoord dus nu pakt hij even zijn moment of fame…
@davelepeef: dramatische verhalen zijn toch de zaken waar kampers geld mee verdienen, ook wel bekend als oplichting.
Ten eerste: well soon Frank!

Daarnaast, wellicht zet een tijdelijke stop mbt optredens je wel aan het denken over een ander carrièrepad. Zou je mij in ieder geval mee plezieren.
@racerx: edit: get well soon
@racerx: ik begrijp sowieso niet dat er een grote groep mensen in Nederland naar deze tokkie muziek zitten te luisteren. Vreselijk depressief. Voornamelijk mensen in het oosten samen met Drenthe, Groningen en Friesland. Maar goed, ieder zijn ding.
@e550: Vergis je niet, ook half Brabant houdt van deze eencellige deuntjes.
Waarschijnlijk hield die bus niet zo vsn Nederlandstalig…
Lol, hij kan het wel goed vertellen zeg… Dramaqueen.
Wat een jankmuil zeg !
Ik bedoel als je voetzolen aan de voorzijde door de paravaan steken en je complete neus met aandrijflijn drie meter verder ligt , heb je reden om te klagen.
Met deze schade rijd je nog minstens zes weken door !
Omdat het kan !
Gelukkig had ik nog nooit van dit blèrend talent gehoord .
@desjonnies: lijkt wel hamilton, emo pisnicht
@lekkaah: Ga een 3 voudig wereldkampioen formule 1 even vergelijken met Frank de volkszanger.
@fmgarcia: Drama makers gonna Drama maken
@lekkaah: dan eerder Mansell, dat was pas een dramaqueen
Overdrijven is ook een vak.
Karma, krijg je er van met die waardeloze muziek
Kan je echt met dit soort muziek zoveel geld verdienen dat je een A7 kan kopen?
Los daarvan…sterkte met je herstel.
@schreute01: kan ook leasbak zijn, of een lening bij de bank..
@pinut187: Dan moet je dat nog steeds kunnen betalen in de maandelijkse lasten.
@pinut187: Een A7 leasen kost anders een aardig bedrag iedere maand.
Trouwens deze is geïmporteerd en van de vierde eigenaar.
@crackdavid: met 5 ton op de teller waarschijnlijk, dus kost niet zo duur.
Geef hem trouwens 100 euro voor de velgen.
Het leven trok aan mij voorbij. Jeetje, wees een beetje een vent.
Audi A7, de nieuwe kamperbak (voorheen S-klasse)
@lekkaah: Is het nog steeds hoor. Rijdt er hier ook een rond, S63 logotje er op, maar onderhuids een 320CDI… zo triest. Veelste grote, niet-originele velgen natuurlijk. En inderdaad, van een kamper…
@OverSoft: Maar stiekem ben je toch best jaloers dat hij een S-klasse heeft en jij niet.
@crackdavid: Neuh, ben niet zo jaloers op een S klasse uit 2005 die je al voor 15k koopt nee…
@lekkaah: hij zingt niet voor niets “leef als een zigeuner”
En over drie weken heeft hij weer een smartlap geschreven; “Bijna een einde aan mijn leven, in mijn prachtige A-zeven.”
@Gulli:

Ik reed fijn inmijn A7
En plots’ling zag ik mijn leven
Aan mezelf voooohoor bij gaaahaan
Mijn Audi lijkt wel een banaaaaahaaan !
Want de bus, die zag me niet,
Achter het stuur een leuke griet,
maar ze ze zag me echt niet gaan,
Nu is mijn Audi een baaahanaaaaan
De expert die was ook boos,
zei hij is praktisch total looos
maar met nieuw scherm en achterlicht,
is het ineens een ander gezicht…….
@desjonnies: Goed geschreven. 1 kleine aanpassing zou ik graag voorstellen.

Nu is mijn Audi naar de Maaahaaan*
@kilum:
En is het voor goed met hem gedaaaaahaaaaaan !

Hij is verkocht nu aan de sloop
En ligt drie hoog bij Turbo Joohoooop
Wie is Frank van Etten?
@ijoost: van deze prachthit is hij bekend.

https://m.youtube.com/watch?v=OcvCEodb7M0
@dirkiii: Hahaha, en dan die comments eronder ook
@lekkaah: hahaha

Als je helemaal dubbel wil liggen van het lachen kijk deze comments.??

https://m.youtube.com/watch?v=9ZmYY84dcfY
@dirkiii: Ongelofelijk, dat dat nog bestaat :’)
@dirkiii: Allemachtig, ik dacht op een gegeven moment een Poolse comment te lezen, maar blijkbaar was het toch echt iemand die Nederlands probeerde te schrijven :D
@dirkiii: ik vind dit heel beangstigend…
@dirkiii: waar bekend? toch niet verder dan het kamp?
@maarten020: is toch geweldig loop je café binnen, waar voor een totaal aan 200jaar gevangenis straf rond loopt. En die personen zingen dit uit volle borst mee, ik moet er wel om lachen in ieder geval.

Dit al total loss? Zijn die A7’s al nu niks meer waard?
Jetcars grappen in 3…2….1….
@dutchdriftking: Dit is helmond… Als je denk dat Jet Cars erg is ken je helmond nog niet, toevallig nicky Holzken gekeken?
@henkhupelschoten: Altijd dezelfde praatjes van mensen die nooit in Helmond komen..
Ik woon in een dorp ernaast, ik mag spreken…. @crackdavid:
@dutchdriftking: hebben ze zelf al gemaakt.
@dutchdriftking:
Voor zulke lelijke velgen durft zelfs jet cars geen 50 euro te vragen.
Tsjongejonge, je word aangetikt op de meest verre plek van je eigen stoel, je spint een aantal keer (de perfecte, meest kalme manier om de krachten van een aanrijding te verwerken, je remweg wordt immers heel erg groot)…je airbags ploffen niet eens en je moet met snijdende pijnen een nachtje naar het ziekenhuis. Volgens mij moest ‘ie een nachtje aan het infuus om het vochtverlies op te vangen, wegens de onophoudelijke stroom tranen.
Hij is gewoon zelf uit zijn auto gestapt “Hoe weet ik niet meer” Hahaha, maar wel bijna dood. Dit is het meest overdreven verhaal dat ik deze week gelezen heb. Een schreeuw om aandacht.
Haha, beetje overdreven van de beste man. Aan de schade te zien had je zo’n tik ook prima in een Citroën C1 overleefd.
@trustmeiamanengineer: Nou ja, ook zonder schade is het amper overleven in een C1…
“Ik had wel dood kunnen zijn. Gelukkig reed ik in een stevige auto, anders was ik volgens de ambulancebroeders misschien wel op slag dood geweest.”
“Mijn nek klapte dubbel en in een fractie van een seconde trok mijn leven aan me voorbij. Dit was het dan, dacht ik. Een vrouw en kinderen die het voortaan zonder mij moeten stellen.”

Aandachttrekkende jankbak!!
Nou, die ambulance broeders kunnen aardig overdrijven en meneer de zanger zelf ook volgens mij. Ben zelf eens in de berm gekomen in mijn jong jaren en door een verkeerde reactie met een gang van 80 km/h frontaal tegen een geparkeerde auto gereden, kop door de voorruit , geen airbags oid. (mazda 323 uit ’89) Dan spreek je van geluk meneer de volkszanger! oh en voor ik het vergeet, mijn leven vloog niet aan me voor bij want daar heb je helemaal geen tijd voor om over na te denken , jankerd
Ja hoor… Ik heb al parkeerschade gehad die erger was dan dit, en meneer heeft z’n leven voor zich voorbij zien flitsen.
Ik heb gister een druif op de grond laten vallen, ik zag m’n leven aan mij voorbij flitsen, ik had wel dood kunnen zijn. Gelukkig heeft de druif alleen een deuk.
@purepet9090: Ik zag gisteren nog een auto met een deuk erin rijden. Dan komt zoiets toch dichtbij he.
Kijk, op zijn Cruijfiaans, als je het nouw over een klappertje en een A7 van Audi hebt, is dit tenminste grondig gedaan :
http://www.speedmania.ro/engine/uploads/2012/05/audi_a7_crash_640x300.jpg
@desjonnies: hoe hebben ze dat voor elkaar gekregen :o :o
@desjonnies: dat is wel een echte crash idd
Toch wel degelijk stukje techniek die audi’s het is misschien niet heel hard gegaan, maar een bus brengt wel de nodige massa. Als de auto werkelijk rond zijn As is getold is de duw niet lichtjes te noemen. Audi’s scoren niet voor niets erg hoog in veiligheid.

Bovendien heeft een zijwaartse impact een enorm negatief effect op je lichaam. (Tov lineaire richting van de auto) Je kan een knappe stoot krijgen van de deur / raam. Nou en of dat de inzittende enorme pijn kan hebben van dit ongeval.
@ivtecje: Geen serieuze reacties aub. Frank was nagenoeg dood namelijk.
Frank wie?
Nou nou, volledig in puin…
Of zo een klapper, dan mag je inderdaad blij zijn dat zo een Audi stevig gebouwd is :
Dit noemen we hier op AB een ‘klapper’
http://www.h-a.no/ArticleImages/434171-0.jpg?scale=both&mode=crop&width=780
Vraag me toch af hoe iemand een Audi A7 kan veroorloven met zulke afgrijselijke muziek…
@danivdengel: Ook tokkies moeten hun zuurverdiende uitkering ergens aan uitgeven
@danivdengel: Veel optreden, weinig opgeven aan de belasting ;)
Nou nou nou die bus moet wel 100 hebben gereden NOT!!!! Wat een jankerd dit een een lullige schade op de relatief zwakke plek van een auto namelijk de achterkant! Deze A7 word gewoon weer gemaakt hoor dit is ni eens een WOK melding waardig
Hij was bijna dood echt waar, ik ben vorig jaar bij stilstand ook aangereden door een auto van achter met 60km/h en kan dit zelf niet meer navertellen.
Lelijker dan zo maken ze ze niet die velgen.
Wie?
Aan de voorkant zie je der niks van. Hihihi.
Willen alle pubers, die de driewieler nauwelijks ontgroeid zijn, hun misplaatste eencellige hersengrappen voor zich houden.
Ik heb een vergelijkbare achteropaanrijding op de A2 met ook een A7 meegemaakt, 3,5 jaar geleden. Whiplash en schoudercomplicatie, inmiddels 2x geopereerd en nog steeds 100% arbeidsongeschikt. Eigen bedrijf bijna ter ziele en een bak ellende.
Denk eerst eens na voor je dergelijke puberale onzin uitkraamt.
@casanova: je moet ook geen a7 op een a2 zetten dat past niet.
@casanova: ik heb het ook meegemaakt, dat een Mercedes sprinter schuin in de achterkant van onze twingo is geboord met 70km/uur. En heb ik welgeteld 3 weken last van gehad…
Conclusie: koop een twingo en geen audi? [/sarcasm]
En was de term whiplash niet ouderwets, en valt het tegenwoordig niet onder richtlijn KANS?
Volgend de fysiologie is een klap van de zijkant juist het positiefste, omdat alle nek en rugwervels een processus transfersus hebben, is mij afgelopen jaren voorgehouden.
Nu is elke impact anders, maar afgaande op deze foto’s zou ik zeggen dat de bus 40 top reed, en dat de auto hooguit 1x in de rondte is gegaan. En daarbij is de klap niet zo hard dat hij zijn leven aan zich voorbij zag gaan, misschien na de tijd wel (shock).
Verder wel heel vervelend voor je, hoop dat je snel weer verbetering boekt!
Frank van Etten…..wie kent em niet!?!?! ;-) haha
Met deze schade total loss? Kan ik me niet voorstellen eigenlijk..
Total-loss? Nieuwe bumper en klaar
http://www.autoblog.nl/ouch-bmw-m5-f10-crasht-met-300-kmu
Dit is een ongeluk. Waarbij je echt geluk hebt dat je er nog uitstapt. Wat Frankie heeft is een parkeerschade.
“Dit was het dan, dacht ik. Een vrouw en kinderen die het voortaan zonder mij moeten stellen.”

Wat de f*ck…
Die kerel moet zijn zangcarrière op een laag pitje zetten en storyteller worden joh!
Hij zingt ook “leef als een zigeuner, lach als een clown”.
Heeft dan niemand door dat ‘total loss’ over frankie gaat en niet over de a7???
Op sturen naar Oost Europa, die mannen weten er wel raad mee.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).