Jos Verstappen niet verder vervolgd in mishandelingszaak

Auteur: , 16 Reacties

Na de vurige discussie van afgelopen zondag gaan de Verstappen's inmiddels weer voor elkaar door het vuur.

Verstappen-vurig

Jos wordt door het Openbaar Ministerie niet vervolgd voor mishandeling van zijn vader. Dit bericht komt nadat het OM gisteren nog aangaf de zaak toch te onderzoeken, ondanks dat vader/opa Frans Verstappen de aangifte tegen zijn zoon had ingetrokken. Wie weet wordt dit het laatste woord in de Verstappen-saga die deze week de Nederlandse autosportwereld in zijn greep hield.

In een persbericht laat het Openbaar Ministerie weten dat ze de zaak voorwaardelijk hebben geseponeerd. Indien Jos de komende twee jaar geen strafbare feiten pleegt, wordt hij niet vervolgd in deze zaak.

Dit is het vijfde en hopelijk laatste hoofdstuk in ‘mepgate’. Aanvankelijk kwam via de Telegraaf naar buiten dat Frans aangifte had gedaan tegen Jos. Vervolgens was Frans boos dat de media in zijn ogen een verkeerde voorstelling gaf van zaken. Hij trok daarop ook officieel zijn aangifte terug, maar het OM gaf vervolgens aan de zaak toch te gaan onderzoeken.

Mede op basis van de informatie die Frans Verstappen naar voren heeft gebracht bij het OM, is nu dit besluit genomen. Hopelijk keert de rust hierdoor terug in Nederland’s bekendste race-familie en kan de focus weer gelegd worden waar die thuishoort: op de hoogstandjes van Max op het circuit.16 reacties

Oké, mooi. Een Verstappen moet ook een stuur in z’n handen, dan wapperen ze überhaupt niet zo.
En dat maakt Jos V. niets beter dan deze meneer;
http://img.photobucket.com/albums/v398/soldier100/Patsen.jpg
@lekkaah: Nou ja, die specifieke meneer had het wel met de minderjarige dochter van z’n huidige (!!!!!!WTF!!!11) vriendin gedaan, meen ik me te herinneren. Topserie overigens, Probleemwijken!
@Jochempie: deze achterlijke mensen komen uit de “prachtige” Graafsewijk in DB.
Hehe, laten we ons nu maar met z’n allen concentreren op komende F1 race, kunnen we straks allemaal met de handjes in de lucht.
Tot op de limiet verdedigd zullen we maar zeggen.
Handjes thuis houden Jos!
Waarschijnlijk zal de familie Verstappen ook nooit verklappen of er klappen zijn gevallen.
@dirkiii: Meppel in Nederland..
Moraal van het verhaal… Frans moet in het vervolg goed opletten tegen wie hij zijn emotie uit, want voor je het weet zit je geëmotioneerd (buiten op het terras) je gal te spugen tegen een Telegraaf journalist waarvan je denkt dat het een onschuldige buurtbewoner is!
Oftewel, er is wel degelijk wat gebeurd anders zou het OM de 2 jaar voorwaardelijk niet geven. Klinkt in mijn oren behoorlijk als klassenjustitie…
Waar rook is is vuur …. letterlijk en figuurlijk als ik die foto zo zie.
Oke, en door!
Coole foto ook bij het artikel

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).