Carrièreswitch? Word testpiloot bij McLaren!

Auteur: , 21 Reacties

Word jij sterker van tegenslagen, is falende techniek je passie en ben je niet te beroerd om de benenwagen te pakken als je auto het weer eens begeven heeft? Klim in de pen!

Carrièreswitch? Word testpiloot bij McLaren!

Zo’n vaart zal het niet lopen en toch is dit nieuws de moeite van het bespreken waard. McLaren start met een competitie voor snelle gamers en er staat nogal wat op het spel. De winnaar krijgt namelijk een plaatsje als officiële simulatorcoureur bij het team aangeboden en mag derhalve meehelpen met de ontwikkeling van de MCL32!

Voor je denkt dat dat betekent dat je nu en dan een promotioneel rondje in die dure simulator mag zitten en daarmee basta: think again. De winnaar krijgt een jaarcontract aangeboden en in dat jaar wordt nauw samengewerkt met engineers. Er wordt ook echt van deze testpiloot verwacht dat ‘ie actief bijdraagt aan de ontwikkeling van de auto, maar de kans dat je ooit met the real deal het asfalt op mag is natuurlijk niet zo groot.

Het maakt in het kader van de competitie trouwens niet uit of je je racegames met een controller voor de tv speelt of dat je met een PC van 3.000 euro de servers van rFactor 2 domineert. Iedereen mag meedoen en McLaren zal gedurende een intensief traject de meest geschikte rijder eruit filteren.

Onderstaande video legt uit hoe het in z’n werk gaat, succes!21 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Er zijn van die momenten dat je baalt geen gamer te zijn.
@dutchdriftking: koop een console/steam >> drink een monster >> je bent gamer.
@dutchdriftking: dat hoeft ook niet persee. Snel kunnen reageren en weten hoe een auto zich gedraagt is de helft al. De andere helft is oefening, maar daar heb je nog wel ff voor volgens mij ;).
@dutchdriftking: Geloof me…. wees blij dat je geen gamer bent.
Spreek uit ervaring.
leidt te veel af.
enige wat je wilt is dat je vriendin/vrouw de deur uit zijn zodat je zelf een plezier kan doen.
je pikt elke minuut mee die je mee kan nemen, met als gevolg dat je 3 uur veder ben.
elke keer ”ik kom er zo aan” zeggen met als gevolg een ruzie met je partner en ontkennen dat je een verslaving hebt.
de hoeveelheid geld wat er in zit, wat later gewoon een slechte investering is, omdat het in een hoekje stof ligt te happen.

ik heb zelf ook last van woede aanvallen. heb nu ongeveer 3 a 4 joysticks gemold (PS en Xbox)
in mijn bureau Zit een enorme krater wat nu dient als een beker houder.
ik kan wel tegen mijn verlies, als het eerlijk verloopt, of eigen schuld is.
maar dat ben ik natuurlijk.
@kimhung:

Zelfreflectie +1 ..
@kimhung: Een uit de hand gelopen hobby voor jou zo te horen. Hoop dat het je gaat lukken jezelf aan grenzen te stellen. Of om om de paar dagen 3 uurtjes te gaan gamen. Zelf heb ik dit bij mezelf niet meegemaakt. Ik game ook graag ter ontspanning en niet elke dag perse. Hoop dat je dat ook gaat redden. Verslaving is ook persoonsgebonden. De een is er helaas vatbaarder voor dan een ander. Maar lijkt me inderdaad niet tof.
@ruben83: ja zo kan je het ook noemen.
ik heb mezelf voorgenomen om maar weer eens een vriendin te zoeken, en meer te gaan ”socializen”
Voor dat het echt uit de hand loopt!
https://cdn.meme.am/cache/images/folder415/600×600/16163415/south-park-gamer.jpg
@kimhung: maar je kan natuurlijk ook profersioneel of bij een community rijden. Doe ik en dat is echt de moeite waard hoor
@kimhung: mmmmmasacre
Als de simulator maar niet té realistisch is, anders sta je na 1 warm up lap al langs de baan en kan je niet eens je startpositie op de grid innemen… Of word je er af gebeukt door Stroll.
@jobberns: de simulator start je op met de parameter “/cheat: engine Mercedes”. Werkt het opeens allemaal prima.
Ik game hier niet voldoende voor denk ik.. maar lopen kan ik wel! Dus ik acht me behoorlijk geschikt.
Rondjes rijden hou ik wel als hobby. Maar als ze nog hulp zoeken om dat trage aggregaat achterin te verbeteren kom ik graag even helpen.
Luiers worden gratis bijgeleverd, kruipen mag niet janken.
“Het maakt in het kader van de competitie trouwens niet uit of je je racegames met een controller voor de tv speelt of dat je met een PC van 3.000 euro de servers van rFactor 2 domineert. Iedereen mag meedoen en McLaren zal gedurende een intensief traject de meest geschikte rijder eruit filteren.”

Maar het moge toch duidelijk zijn dat iemand die de rFactor servers domineert in zijn playseat en zijn auto tot op de laatste details precies afstelt wel een flinke voorsprong heeft op iemand die met een controller voor de Playstation met de standaardinstellingen F1 2016 speelt. Ik ben benieuwd op basis waarvan de schifting plaatsvindt.
Precies wat ik dacht, maar waarschijnlijk wil McLaren geen gamers afschrikken in de hoop die ene ruwe diamant tegen te komen.
Als het om een echte testcoureur ging hadden ze trouwens beter een competitie kunnen uitschrijven onder vierdaagsewandelaars.
Hmmm sta je denk ik meer stil;)
Beetje wat nissan al doet met de drivers academy
Maar waar kan men zich opgeven…?
@e1000bmw523i: idd, video legt toch niet zoveel uit vind ik ook
Geen rijervaring nodig neem ik aan?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).